Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaaapomiinajka.

Seks w ciąży? Jak to jest u was?

Polecane posty

Gość maryna maryna maryna
kiziamyzia 29 dobrze ci tak

wannika pewnie jest ci smutno ze twoj facet polecialby na akzda inna

Gość ja kompletnie
maryna ty naprawdę jesteś ułomna psychicznie o losie a jak się teraz wszyscy zarazimy jej głupotą?

no tak sobie wmawiajcie ze waszym mezom sie nie podoba zadna inna kobieta procz was powodzenia zycze

Gość Podobnie
Podoba się i to wiele, ale nie znaczy że ma je wszystkie dupczyć

no tego juz ci on nie powie ze z checia by podupczyl:)

Gość ja kompletnie
z chorymi się nie dyskutuje więc szkoda słow na marynę

Gość mireczkaa
ale masz problem:) Dopóki innych nie "dupczy" to problemu nie ma, nie?

Gość przyszlamamusiaaa
Ja mam mega ochote na sex ale niestety moj partner od 6 miesiaca juz za bardzo sie nie chcial kochac z obawy na dziecko teraz mam koncowke 36tygodnia i od tego 6 miesiaca kochalismy sie doslownie pare razy mimo ze lekarz pozwolil on nie bardzo chcial a teraz widze jaka on ma ochote ale niestety juz nici z tego bo glowka juz za nisko i rodzic moge na dniach...ale musze przyznac ze nie moge sie doczekac dnia kiedy wszystko wroci do normy i pokochamy sie tak jak mamy ochote i tyle ile bedziemy chcieli (wiem wiem nie bedzie to szybko bo dziecko bedzie na pierwszym miejscu i tez pewnie bede wykonczona po porodzie i troszke zajmnie zanim wcisne sie w sexowna bielizne) bo tez za dlugo nie moglam sie kochac bo ciagle mialam wrazenie ze musze do toalety a wszystkim kobietkom w ciazy radze sie jak najczesciej kochac poki nie ma sie jeszcze brzuszka oczywiscie jesli nie ma zadnych przeciwaskazan :)

Gość przyszlamamusiaaa
maryna maryna maryna a ciebie kochaniutka to chyba facet zdradza albo cie nie szanuje... wiadomo ze faceci sie ogladaja za kobietami gorzej jakby sie nie ogladal albo pokryjomu to robil wtedy bym uznala ze cos moze ma na boku...ja np tez czasem sie obejrze za jakims przystojnym facetem ale to nie znaczy ze mam odrazu zdradzac milosc mojego zycia!! Widocznie duzo razy bylas zraniona skoro masz takie podejscie do facetow zycze ci by kiedys ktos cie pokochal i udowodnil ze liczysz sie tylko ty.

Autorka sama pisze ze nie ma ochoty na codzienny seks podczas gdy maz chce codziennie. Tak wiec jak autorko bedziesz w pologu a maz bedzie chcial seksu to bedziesz mu codziennie jezdzic na recznym czy jak? No przeciez trzeba zaspokajac potrzeby meza nie? Tak wszystkie na mnie naskoczylyscie wiec juz wam odpowiadam. Tak sie sklada ze 4lata temu tanczylam w klubie go-go i wiem jacy potrafia byc tacy kochajacy mezulkowie co maja zone i dzieci. Otoz kiedy zona po ciazy nie jest juz tak swieza piekna zawsze gotowa to przychodza sobie popatrzec a moze i zaliczyc kogos bardziej atrakcyjnego niz kura domowa z cyckami do pasa i tlustymi wlosami. Facet to facet.

uprawialiśny seks,ciąża przebiegała bez żadnych problemów. Jedyne ostatnie 2 miesiąca dałam sobie na luz,bo wtedy kompletnie na seks nie miałam ochoty,wręcz mnie drażnił,kłoda. Po porodzie odczekaliśmy magiczne 6 tygodni i wszystko wróciło do normy :)

uprawialiśny seks,ciąża przebiegała bez żadnych problemów. Jedyne ostatnie 2 miesiąca dałam sobie na luz,bo wtedy kompletnie na seks nie miałam ochoty,wręcz mnie drażnił,kłoda. Po porodzie odczekaliśmy magiczne 6 tygodni i wszystko wróciło do normy :)

Gość przyszlamamusiaaa
maryna maryna maryna - wiesz jesli kobieta nie dba o siebie to sie nie dziwie ze facet chce inna zaliczyc...ale nie mozna wszystkich facetow ladowac do jednego wora. A kobieta musi o siebie dbac i jakos wygladac i to dziala w dwie strony jaka kobieta wytrzymala by z jakims flejtuchem ktory chodzi w tych samych skarpetkach przez tydzien, nie goli sie co gorsza nie myje itd. Sama sie zaniedlugo przekonam jak bedzie po porodzie i czy w ogole bede sie czula atrakcyjnie i miala ochote na sex i zobaczymy jak moj partner bedzie sie zachowywal...