Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z łodzi

jak powiedzieć zonie że mam kogoś i chce rozwodu?

Polecane posty

Gość facet z łodzi

Poznałem kogoś i zakochałem się. To trwa juz ponad rok. Planujemy wspólną przyszłość. To kobieta moich marzeń, mój ideał, mój skarb. Jak powiedzieć o tym zonie, która niczego sie nie domyśla?

Gość comamzrobić????
Dodam tez, ze mam juz na oku kolejna kochanke :)

a dlaczego to trwa aż rok czasu? czemu nie powiedzialeś żonie tego wcześniej? To przez rok czasu zaplanowałeś z tą drugą przyszłośc, sypiałeś z nią, mówisz o niej ideał i jednocześnie sypiałeś z żoną której najwidoczniej już nie kochasz???

Gość klm,xcdc x
nie mam pomyslu ale podbijam temat

Gość berrrta
Poczekaj, ta nowa tez ci sie znudzi po jakims czasie - taka jest kolej rzeczy. Ale pewnie tez ja kiedys wymienisz na nowszy model.

Gość facet z łodzi
Jestem gnojem ale nic na to nie poradze .. z zona ozenilem sie tylko tak zeby mial mi kto prac gotowac i sprzatac :) Po drugie jestem gejem

Gość Befele
Powiedz jej, że to co ślubowałeś na ślubie to był żart, choć wtedy myślałeś, ze to tak na poważnie było. Do daj też, że znowu zamierzasz to ślubowac innej i też myslisz teraz, że to na powaznie.

to nie sprawiedliwe takie skurwiele znajduja sobie kochanke potem sie rozwodza i wchodza w nowy zwjazek bo zonka sie znudzila a tacy jak ja musza byc sami to kurwa nie fer 😠

Gość facet z łodzi
Alez kto powiedzial ze ja mam zamiar ozenic sie i slubowac cokolwiek tej drugiej lafiryndzie ? ona tylko umie dobrze obrabiac pale :P

Gość facet z łodzi
Jest doswiadczona. Kilka lat pracowala w zawodzie tirowki kolo Bialegostoku.

Gość powiemtak
powiedz żonie co się dzieje w Twojej głowie, ona rozdaje karty i to ona ma powiedzieć co dalej. Nie spodziewa się że masz inną więc wbijesz jej nóż w plecy. Jednak skoro nie chcesz z nią być przez resztę zycia to zadbaj o nią finansowo, zabezpiecz, nie okradaj. Zycie czasem tak się układa ale kiedyś ona była dla Ciebie deałem więc uszanuj ją i siebie przy rozstaniu. Powiedz jej prawdę albo spraw aby sama doszła do wniosku że ten związek czas zakończyć. Pozwól jej zachować godność bo walniesz w nią jak grom z jasnego nieba. Nic na siłę ale nie upokarzaj koiety, która była Twoją zoną.

rzucasz żona dla dziwki ?!?!OMG , czy luzie na tym swiecie sa jeszcze normalni ???

Gość Ramzi
Jak czytam wypowiedzi "faceta z łodzi" to mi się drobne w kieszeni nie zgadzają. ale jedno trzeba przyznać że nawet gdybyś nie powiedział że chcesz być z dziwko, to ja bym sam to powiedział. bo na takiego s********a jak ty może tylko jakaś dziwka polecieć. życzę ci aby twoja żona kopnęła cie w d**ę tak mocno, tak żeby jej but ci w d***e utkwił. bo tacy ludzie jak ty tylko na to zasługują nara

Gość gość
powiedział że chcesz być z dziwko," hahahahaha dziwko:D x do tej pory autor juz byl z nie jedna dziwkO :D

Gość facet z łodzi
A w d**ę z tym zastanowiłem się :) zostaję przy żonie, a z drugą też się będę spotykał w niektórych krajach to normalne że facet ma kilka żon, uważam że to normalne :), nic nie powiem żonie a co tam, zresztą dobrze robi loda...

Gość gość
masz racje fececie z łodzi- wypłyń na głębie:D