Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowe zycie po 40tce

stylizacja paznokci czy swoj biznes moze wypalic za granica

Polecane posty

Gość nowe zycie po 40tce

mysle o kursie i pracy dla siebie.czy mam szanse po 4otce? czy kurs zrobic w polsce,czy lepiej za granica tzn ja akurat mieszkam w irlandii.jeszcze nie robiłam rozeznania dokładnego ale taka mysl mi zaswitała.w polsce jest to popularne ale czy tu bym miala klientki?no i napewno trzeba sie uczyc zawodu.

Gość to dobra rpaca
ale jako dodatkowe zajecie wg mnie. i do tego tez trzeba miec ajkis ''zmysl''. ladne zrobienie pazkonci wcale nie jest latwe.

Gość pica..bu
Wiek nie ma znaczenia , wazne jest co bedziesz umiala zrobic! W uk taki kurs mozna w 3 miesiace zrobic...ale pamietaj ze to praktyka czyni mistrza;). W uk przez ostatni czas jeden salon za drugim sie otwiera..trafic w dobra lokalizacje i masz biznes jak trzeba.

Gość a ja a ja wiem na 100% ze
uwazaj tez,bo moda troche mija...wiec.... nie wiem czy to na dluzsza mete

Gość klaraklarakarolina
Nie wim tych salonow u nas jest tyle co grzybow po deszczu.kurs lepiej robic na zachodzie. u mnie na uniwerku dziewczyny robia u kogos paznokcie ,nie w salonie bo za drogo.ja od dwoch lat robie paznokcie , nauczylam sie na sobie i od niedawna dziewczynom robie.

Gość nowe życie po 40tce
no tak moda mija ale paznokcie ciagle sie malujerosnie mlode pokolenie,ktore jest modne i moda dla nich jest nr 1 mam zamiar sie tym zajac,nie mysle o drogim salonie a malym przyjaznym miejscu gdzie nie bedzie drogo. chcialabym pracowac dla siebie.

Gość Monica dziewczyna ratownika
owszem paznokcie sie maluje ale tipsy coraz mniej trendy