Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kekoa49941

Niepewność..

Polecane posty

Czy mogę być w ciąży jeżeli współżyłam z chłopakiem we wrześniu jeden dzień po zakończeniu miesiączki bez zabezpieczenia? Miałam potem okres, ale spóźnił mi się. Bolał mnie brzuch i to dosyć mocno, ale mam tak zawsze, natomiast teraz okres znowu mi się spóźnia. Nie współżyłam z chłopakiem. Już sama nie wiem czy to obsesja czy nie. Jakieś półtora tygodnia temu przyjechała do mnie kuzynka, która jak się okazało miała grypę żołądkową. Następnego dnia było mi niedobrze i zażyłam krople żołądkowe. Od tego czasu ciągle czuję, że jakoś mi dziwnie na żołądku. Zaczęłam czytać o tym jakie są pierwsze objawy ciąży i już sama nie wiem. Nie wymiotowałam, zgagi nie mam. Jem to co zawsze, nie odpycha mnie zapach papierosów, kawa i herbata mi nie przeszkadza. Wahania nastrojów chyba też nie mam. Piersi mnie nie bolą. Za to najbardziej mnie przeraża napięty brzuch pod pępkiem. Z prawej strony bardziej niż z lewej. Myślałam, że to przed okresem tak jest, ale dalej go nie mam. Mam pełno wyprysków na twarzy, plecach i dekolcie tak jak zawsze przed okresem, ale nie czuje kurczy brzucha, które zawsze występowały dzień przed. Co mam o tym sądzić? Proszę o odpowiedź.

Gość norr rr
test zrób

Gość joannaaaaa
a skąd my to mamy wiedzieć?

Gość aloj4885
jest małe prawdopodobieństwo ale np moja kumpela wpadła kiedy miała okres bo okazało się że miała torbiel który jej rozregulował cykl. Może być tez tak, że stres opóźnia u Ciebie @. Zrób test, dla pewności zrób badania krwi na betkę. Ja dwa razy kiedy mi się tak okres opóźniał ze stresu przed ciążą, dostawałam na drugi dzień okres po tym jak zobaczyłam wyniki badań krwi że nie jestem w ciąży :) Więc przestałam się denerwować niepotrzebnie :)

Ehh...już sama nie wiem co o tym wszystkim sądzić... od września minęło tyle czasu...a dopiero teraz zaczęłam o tym wszystkim myśleć, gdyż wcześniej wcale się nie bałam...bo normalnie miałam ten okres...spóźniony bo spóźniony, ale był.