Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasas232131131331

kupujecie dzieciom BUTY BARTEK ????

Polecane posty

Gość xxioss
Dajcie spokój z tymi butami. Ja kupuje dzieciom buty tylko w MIVO i jestem strasznie zadowolona.

Gość gość
Kochane ....kilka faktów o butach Bartek. Buty dla Bartka szyła kiedyś firma która sprzedaje teraz buty dziecięce pod własną marką (bez nazw żebym nie była podejrzewana o reklamę ), w okresie spadku popytu związanego z kryzysem Bartek przeniósł produkcję do ........Chin. Niestety zauważalnie odbiło się to na jakości wykonania, więc zdecydowali wrócić z produkcją do Polski. Teraz szyje dla nich buciki inna firma, całkiem niezła zresztą która również sprzedaje buty własnej marki. Na chwilę obecną kupując buty Bartka nie mamy pewności z jakiej partii materiału pochodzi i gdzie została wyprodukowana. Zupełnie przy okazji, bo wiem że pojawią się pytania : tak, jestem z branży.

Gość Aleksandra ząbki
uwielbiam buty Bartek jak szukacie najtanszych butów w okolicach Warszawy to polecam Ząbki chyba maja najlepsze zatowarowanie w okolicy a cena rózni sie w stosunku do Warszawy nawet o kilkadziesiąt zł na parze. ul powstańców 6 Ząbki

Gość agaton2014
Kupowałam Bartki, ale więcej nie kupię. Modele sprzed kilku lat były rzeczywiście dobre i nie mogę o nich powiedzieć nic złego, ale po tegorocznych doświadczeniach więcej Bartków nie kupię. Trzewiki za 180 zł, po miesiącu miały zdartą skórę na czubkach i starte podeszwy. Reklamacji nie uznali, bo "buty były niewłaściwie używane". W odmowie reklamacji napisali, że kupują najlepsze materiały w Polsce i Europie, tylko jakoś tego nie widać. Porównałam też dwie pary z pozoru identycznych butów po moim dziecku (sprzed roku i dwóch lat wyprodukowane jeszcze wcześniej chyba) i nawet na oko widać, że jakość poszła w dół. Te starsze miały porządną elastyczną podeszwę, ale z dosyć twardej gumy (termokauczuk), a te nowsze teoretycznie takie same, (z taka samą z wyglądu i według opisu termokauczukową podeszwą) maja na spodzie coś co wygląda jak twarda gumka do mazania. Zdarte dużo bardziej. Od miesiąca moje dziecko chodzi w Elefantenach, używa ich tak samo, a nawet bardziej intensywnie, bo jest więcej na podwórku i nie są zdarte. Bardzo więc dziękuję za takie najlepsze materiały. Zdecydowanie odradzam i więcej się nie skuszę.

Gość gość
Nie wiem jak malemu dziecku mozna oszczedzac na bucikach .przeciez taka mala stopka musi mieć zapewniony komfort, aby odpowiednio rosnac.ja sama kupuje sobie te tansze a córce te lepsze.

Gość gość111111
Polecam włoskie buty Balducci.... Nie wiem czy wszędzie są dostępne w Polsce, ale to marka z 80 letnią tradycją i są super (ze zdrowotnego puntku widzenia i estetycznego). Mnie szwagierka kupuje we Włoszech, ale na pewno też są sprowadzane do Polski. Jeśli są promocje to kupuję takie buty nawet za 15 euro...

Gość gość
nie kupowlam, bo nie podobalo mi sie wzrosnictwo. Zabyt pstrokate. Teraz zaczynaj awygladac lepiej, to moze sie skusze!

Gość Magda 26
ŚMIESZA MNIE TE WYPOWIEDZI większość z was wypowiada się ze nosi buty innych firm a nie "Bartka" to chyba wam się posty pomyliły!!!! jak można się wypowiedzieć skoro się ich nie ma. ja dzieciom kupuje te buty i uważam że są wytrzymałe jak na użytkowanie przez moje łobuziaki :D :D które latają dosłownie wszędzie a na sezon maja tylko jedna parę butów. Tylko raz spotkałam się z sytuacja że czubek się odkleił zaniosłam do reklamacji i go skleili i dalej nadawały się do noszenia. Nie oczekujmy że buty wytrzymają 2 lata przy intensywnym codziennym noszeniu....

Gość gość
ODRADZAM!!!! Przed kilkoma dniami zamowilam dla mojej córeczki zimowe buty Bartek w ich sklepie internetowym za buty zaplacilam 249zl + 40zl za przesylke poza graniczna . W sumie 289zl za buty dzieciece - nie mało pieniedzy ale co tam mojej córci sie podobały wiec zamowilam . Ku mojemu zdziwieniu zamiast towaru I gatunku otrzymałam buty II gatunku. Liczne ślady kleju, ołówka farby dobrego zadrapania i odbarwienia na zapieciach od metalowych klamr bez mozliwosci usunięcia . Pomyslałam sobie - no cóż musiało dość do omyłki zrobiłam zdjecia i przeslalam w ramach reklamacji . Niestety pierw dniami nie otrzymywałam informacji a następnie po kolejnej mojej wiadomosci otrzymałam informacje ze moge odesłać buty z powrotem na moj koszt albo otrzymam 15% na następne zakupy jesli zdecyduje sie zatrzymać obuwie !? Poprosiłam o rabat na wadliwy towar niestety bez odzewu! Sumując zaplacilam prawie 300zl za wadliwy i mie estetyczny produkt . Za ta cene drogie mamy mozna juz kupic naprawde dobre buty atestowane i sprawdzone swiatowej firm Ecco, UGG lub Geox . Odradzam nie dbają o swoich klijentow i jednego juz stracili !!!

Gość gość
kupowałam starszemu parę lat temu i nie mogę złego słowa powiedzieć ,młodszemu kupiłam jak miał rok były to pierwsze buty do chodzenia zimowe i tak samo się nie zawiodłam . buty kupuje stacjonarnie ,raz tylko mi się zdarzyło kupić przez net młodszemu ale nie Bartki ,bo upatrzyłam sobie kolor a takiego nie było w żadnym sklepie ale bałam się że będą niedobre bo koszt był przeszło 300zł niby zwrot był ale do Niemiec kuriera zamawiać by było trzeba i spisywać jeszcze długi formularz zwrotu ale na szczęście okazały się dobre.Ale właśnie aby unikać sytuacji że coś z butem może być nie tak wolę pojeździć po sklepach ,dla siebie też kupuje zawsze stacjonarnie .

Gość gość
warto kupować lepsze buty dzieciom, w końcu zdrowe stopy są ważne, ja jeszcze czasem kupuję dla dziecka buty w http://sklep.tombut.pl/

Gość gość
Również odradzam, za wysoka cena względem jakości. Jeden raz mój syn dostał na prezent ich buty i nie wytrzymały długo. Po kilka razy tańszej cenie kupiłam na allinside.pl bardzo podobne buciki i były lepszej jakości zdecydowanie ;)

Gość gość
moja bratowa kupiła jakoś w grudniu córce buty Lasockiego ( skórzane przeca) zapłaciła chyba ze 150 zł no i jaki efekt - buty tak powykoślawiane że jak to zobaczyłam to na święta pod choinkę kupiłam jej buty BARTKA - do końca zimy z powodzeniem jeszcze 2 miesiące - i trzeba mieć na uwadze że zimy w tym roku jak dotąd właściwie nie było.... śnieg spadł może ze 3 razy na 3 godziny.... - no i takie właśnie oszczędności - a ja za te BARTKI zapłaciłam chyba 190 zł więc wcale nie wiele drożej...

Gość gość
moje dziecko ma wadę stóp, zamówiłam dla niego wkładki ortopedyczne dla dzieci u http://www.wkladkiortopedyczne.com/ (warszawa) mam nadzieję, że to pomoże cofnąć wadę

ja kupiłam pierwsze buciki właśnie w Bartku i jesteśmy zadowoleni, one mają certfikaty, wkładki antygrzybiczne, elastyczne podeszwy, są skórzane, a cena nie różnią się od skórzanych w ccc

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość gość
Ja postanowilam ze do drugiego roku zycia nie bede zalowac na buciki dla mojego dziecka i bede kupowac w Bartku, niestety juz zaluje, poniewaz buty kupione za prawie 200 zł po 3 msc-ach uzytkowania wygladaja jak ze śmietnika, gumy z zewnetrznej strony buta porozklejane, napisy poodpadaly, a Pani przyjmujaca reklamacje SZKODA SŁÓW!!! NIEPOLECAM!!

Gość AnetaKr8
Oczywiście! Buty Bartek są butami dobrej jakości, ładne i bardzo wygodne. Często mają promocję, np w Centrum Janki w Warszawie drugą parę można kupić o 50% taniej :)

Gość Mama2dzieciX
Często korzystam z takich promocji, ponieważ dzięki temu mogę kupić sprawdzone buty dla dwójki dzieci i jeszcze przy tym oszczędzić. Choć akurat w Bartku to i bez promocji warto kupić:)

Gość Esmerallda
Jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem bucików Bartek to mogę polecić salon w Centrum Janki, bardzo często mają tam promocje na te buty, np po 30 % na drugą parę itp.:)

Gość monisss8
Buciki muszą być wygodne, żeby dziecko chciało w nich chodzić. Poza tym ważna jest jakość. Jeśli chcecie, aby dziecko czuło się komfortowo, to warto dokonać dobrego wyboru. Tutaj https://www.ministore.pl/buty-i-wkladki-profilaktyczne-k13 sobie zerknijcie. Propozycja jest bardzo ciekawa. Sprawdźcie ją.

Gość gość
właśnie odebrałam buty Bartek po odrzuconej reklamacji. Buty roztargały się po 2,5 miesiąca chodzenia przez 3latka. Syn miał jednocześnie druą pare bucików firmy Emel i te są zdecydowaniedużo bardziej trwałe, właściwie nie widać śladów zużycia mimo, że chodził w jednych i drugich po równo. Jeśli buty mają wytrwać kilka tygodni i to dla firmy jest wystarczający czas żeby stwierdzić że to normalne to coś jednak o firmie mówi... juz nigdy wiecej nie kupie ich produktów 'zużycie" to zdecydowanie dziękuję za taką przyjemność

Gość gość
Ja polecam na dzieci buty z schaffashoes, szczególnie że teraz są duże promocje i można kupić buty znanych firm za dobrą cenę :)