Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasas232131131331

kupujecie dzieciom BUTY BARTEK ????

Polecane posty

mi chodzi bardziej o to, że za te same pieniądze miałabym 4 pary 'chińskich' butów dla dziecka, albo dwie pary produkowane na miejscu i wybieram tą drugą opcję, także ze względu na jakość i często wzornictwo...dla jednych będę snobką (bo dzieciak ma nie tanie buty), a dla innych biedotą, bo ma tylko dwie pary...

a co chinczyk nie czlowiek? t sądzę że to podobna sprawa bo moim zdaniem to co jest tańsze nie zawsze musi być dobre dla naszego zdrowia.z czego oni produkują te ,,super,,buty po 40zł?polska firma by ich za tyle nie wyprodukowała bo nikomu by się nie opłacało

Gość a co chinczyk nie czlowiek? t
a te tekstylia i materialy z ktorych skladaja sie polskie buty sa wyprodukowane w polsce czy moze sprowadzone z chin??? :))

chińczycy sobie bez nas poradzą, pytanie co bedzie jadła twoja rodzina i z czego będzie zyła ja wszystko będzie ściągane z Chin - i nie bierz dosłownie - to taki uproszczony schemat...

pewnie jak nie ma argumentow to trzeba na chinczykow zwalic

a kto zalewa nasz rynek??chiny -ich towar jest tani i przez to padają polskie firmy . kupiłam w tym roku kurtkę zimową polskiej produkcji ,była dość droga ale za podobną chińską zapłaciła bym 3-4 razy mniej chciałam żeby pan w sklepie mi spuścił z ceny ale powiedział że i tak mało szyją bo nie mają klientów na polskie produkty

za butami bartek chyba o tym temat nie

to przeczytaj jeszcze raz poprzednią stronę ze zrozumieniem - powiedziałam, że jednym z argumentów za Barkiem... oraz jeśli kogoś stać ceną raczej Europa nie da rady konkurowac z Chinami, może jednym z wyjść jest postawienie na jakość?

nie wiem po co mam placic za cos 5razy tyle tylko dlatego ze jest z Polski az taka patriotka nie jestem ;]

no domyślam się, że nie wiesz i długo jeszcze nie zrozumiesz...zreszta przymusu nie ma...chociaż wcale nie trudno sobie podumac nad przyczynami 10% wzrostu PKB w Chinach i biedy w Polsce

Gość w dzisiejszych czasach
nie małpa, to Ty nie pojmujesz, że można kupić też coś innego niż Bartek albo chińskie:O a szkoda:O buty kupione w Lidlu albo we wspomnianym tutaj już wcześniej również niemieckim jak Lidl sklepie Aldi są bardzo dobrej jakości, a ani nie są z Chin ani też nie kosztują 200zł więc można?;)

dziewczyno to ze firma nazywa sie Bartek i ma swoja siedzibe w Polsce to nie znaczy ze buty nie sa z chińskim materiałów!!! Teraz kapujesz?

jak wredna małpa napisala wcześniej - nie da się uniknąć chińszczyzny w dzisiejszych czasach, ale materiał na buty to nie wszystko - trzeba je jeszcze uszyć, czy tam inaczej wyprodukować i lepiej, że się to dzieje w Polsce (czy w Europie), niż w Chinach...

szyje buty bartek

zrozumiesz, jak ci się sąsiad nocą włamie do domu po chleb, bo go zwolnili i zasiłki się pokończyły...zrozumiesz jak będziesz płacić ciągle wyższe i wyższe podatki, jak coraz więcej ludzi wyjdzie żebrac na ulicę... powiedz im wtedy, żeby jechali do Chin, bo tam poszły twoje pieniądze

Gość hvmjolka
tak kupuję w Bartku i nie uważam, że są za drogie zimowe po 199 zł, letnie 170 zł średnio synek chodzi w nich ok 4 miesiące potem odsprzedaję za 40 % ceny koleżance, która ma synka rok młodszego, ale z tej samej pory roku, więc pasują i nasz ortopeda poleca te buty podoba mi się ich jakość

Gość zapytaj ortopedy czy poleca
kupować używane buty zwłaszcza dla małego dziecka:O

Gość nie kupuje sie uzywanych !!
butów!!

Gość hvmjolka
ja nie kupuję używanych ja odsprzedaję po moim dziecku koleżanka sama poprosiła, żeby jej odsprzedawać i sama proponuje cenę, wie ile nowe w Bartku kosztują po 4 miesiącach mają zero oznak używania, synek ma zawsze kilka par na sezon, a wiadomo jak stopa małego szybko rośnie, np. na lato miał 3 pary sandałów z bartka, pierwsze kupiłam w maju i na koniec czerwca już na małe były jej decyzja lepiej, żeby kupiła po moim zdrowym synku, niż nie wiadomo jakie na allegro i nie wiadomo po kim

Gość Jejejeje
No ja bym nie kupila od ciebie na pewno grzybica gwarantowana

a ja sie czuje gorsza mamą bo mnie nie stać na buty firmy ecco dla mojej czterolatki. Bartek? to ze maja jakis opatentowany seytem wenstylacji to i ceny rosna w gore. Mam buty o wiele tansze (z ccc) zrobione podobna metoda na najgorsza zime i sa cieplutkie, ecco to jest lukssus... Mala nosi buty z ccc, deichmana, zary, reserved. Mam nadzieje ze jak jej nozka urosnie i bedzie mniej rosla w ciagu roku to bedzie mnie stac na zainwestowanie w ecco. i nie wiem, SKAD TE KLOTNIE I WYZYWANIE SIE! troche szacunku BABY! Jestesmy tu anonimowe mozemy pisac to, co naprawde myslimy. Jesli jedna z druga matką myslicie ze buty z bartka to klasa i dodaje to wam pewnosci siebie to napiszcie to a nie takie udawanie.

"średnio synek chodzi w nich ok 4 miesiące potem odsprzedaję za 40 % ceny koleżance, która ma synka rok młodszego" Niezły pomysł z tym odsprzedawaniem :-) Szkoda że z bucikami dla dzieci jest tak, że nie starczają na długo. Co innego jest kupić coś porządnego, co wystarcza na lata. Wtedy mi nie żal zapłacić więcej, np. za mebelki do pokoju. Co do butów takich do biegania po podwórku albo na wycieczkę to ostatnio odkryłam buty Hi-Tec. Są trochę tańsze od Bartka, ale też porzadnie wykonane, chociaż na starsze dzieci. W sklepie mieli od 33 rozmiaru.

Ja dziś oglądałam dwa zimowe modele dla swojej 10m chodzącej córeczki - KORNECKI (75zł i 110zł), obok innych, Bartki też brałam pod uwagę.. choć prawie 200zł to juz bardzo dużo jak dla mnie. Ale ważne żeby znależć cos odpowiedniego co pasuje, bo zima tuż tuż.. Kupiłam po kilku godzinnych poszukiwaniach KORNECKIEGO za 110zł. Super wykonanie, nieco lżejsze (i tańsze) od Bartków, ładne i wyglądaja na solidne, i polskie. Jako pierwsze butki do chodzenia, wolałam kupc nowe. Wcześniej Malucha kiedy jeszcze nie umiała chodzić miała na spacerach w lato gołe nożki, wiosną i zimą same bardzo ciepłe skarpetki (nawet po dwie pary w chłodniejsze dni), a później butki usztywniajace kostkę BEFEDO i ELEPHANTE-świetnie wykonane, otrzymane od sąsiadki z góry po jednym dziecku, wogóle nie zniszczone, i moja córa tez nie miała za bardzo jak ich zniszczyć.. siedząc w wózeczku, więc oddam dalej. A chodzić nauczyła się w skarpetkach z ABS ;) nie widze sensu ubierania jej żadnych kapci ani butków na dom itp bo i tak zaraz wszytsko ściąga, te skapetki też.. ;)

Gość kupujacy
Zakupiłem dla rocznej córeczki buciki Bartka,dziecko nie chodzące,po dwóch tygodnia popruły się i odpadły napy.Przy odbiorze reklamowanego obuwia okazało się,że zostały uszkodzone i została złożona kolejna reklamacja-nie uwzględnili jej.Szok buty za nie małą kasę a taki badziew nie polecam!!!

Gość blondynka.ania
do pingwinn, pracownice Bartka nie mają takich zniżek. Zniżka pracownicza to - 30%, ale jeśli jesteś znajomym prezesa to dostaniesz nawet za darmo te denne buty (prezes z małej litery celowo bo na wielką to on nie zasługuje). Ja osobiście polecam ecco, są w podobnej cenie i niezniszczalne.