Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasas232131131331

kupujecie dzieciom BUTY BARTEK ????

Polecane posty

Gość ja kupuje z Diora
jedni wola kupic buty batka i kutke uj wie kogo haha a inni zzabiora dziecko naweekend w gory a nie ze kogos nie stac

Gość wredna małpa no błagam Cię
czemu tak krytykujecie mamy które stać na porządne buty? no ja tego nie napisałam:O i bardziej widzę tutaj krytykę wobec osób, które wybierają tańsze alternatywy niekoniecznie z uwagi na fakt, że je nie stać:O

Gość ja kupuje z Diora
mnie stac ale nie kupuje bo niby po co jak sa tansze i ladniejsze buty a jakosciowo i porownywanie wygodne tak samo? dla szpanu? glupota

oj laski, bez kłótni, kupujmy co chcemy i już ja kupiłam ze smyka kozaczki i zobaczymy jak się będą nosić

Gość ja kupuje z Diora
nie w Laponii

Gość coctail zone
w dodatku Mikołaj je rozwozi po sklepach :D Co za żenada. Jak zwykle licytacja i co najśmieszniejsze najbardziej rzucają się te "bartkowe" mamy :D Komuś tu wychodzi słoma z butów :o

No nie przesadzajcie, ze dziecku tak rośnie noga, ze musi mieć co 2 miesiące nowe buty. :o A kozaki w naszym kraju nosi się conajmniej 5 miesięcy, więc warto zainwestować w nie większą kwotę. podjeżdżam na stacją benzynową, płacę 200 zł i paliwa starcza mi na 2 tygodnie. Trudno więc, abym nie potrafiła odżałowac podobnej kwoty na wygodne buty dla dziecka. I nie klepcie, ze nie ma różnicy w jakości, bo jest. kupiłam niedawno zamszowe kozaczki w ccc i wyglądają jakby miały rok a nie miesiąc i juz widze, ze sa popękane. I wygoda tez pozostawia wiele do życzenia.

Gość a dla dziecka
co ma 10m i jeszcze nie chodzi jakie byscie mi polecily?

noga az tak szybko faktycznie nie rośnie ja kupiłam jesienne w sierpniu i młody miał je do prawie grudnia i dalej w nich chodzi tylko nie po dworze ciekawe czy na wiosnę też jeszcze beda dobre

właśnie ,zawsze dzieciom kupuje buty trochę większe,tak aby mój kciuk wszedł jeszcze za piętę i nie zdarzyło się tak abym musiała kupić drugie bo te były za małe .no i dziecko chodzi w butach 5 mieś napewno

mojemu synowi noga rośnie skokowo - w ciągu miesiąca potrafi urosnąc o numer, półtora, a potem mam parę miesięcy spokoju, więc zazwyczaj czekam na ten skok..teraz ma jesienne trzewiki, które mu kupiłam wiosną i czekam z zakupem zimowych butów, bo ma ten sam numer stopy od 9 miesięcy, wiec już za chwileczkę coś powinno ruszyć...i mam nadzieję, że przechodzi cały sezon w kozakach

no cóż mamy swoje dzieci, to o nie dbamy i chcemy jak najlepiej dla nich oczywiscie, ze mi zal samotnych biednych dzieci, ale nie kosztem mojego dziecka, na 50 par takich butów to mnie faktycznie nie stać

Gość ale o co tu sie licytować
czy zima trwa 5 miesięcy czy 4?:O normalne, że chodzi tu o jeden sezon, bo wiadomo, że dziecko przechodzi w jednych kozakach tylko jedna zimę i o tym tutaj mowa i po co wydawać 200zł skoro można dużo mniej i wcale buty nie muszą się rozlecieć? na świecie są też inne sklepy niż CCC, na który tak najeżdżacie i buty tańsze niż te w Bartku, a równie wytrzymałe więc niekoniecznie trzeba kupić w CCC czy Smyku, gdzie twierdzicie, że buty są do niczego

Gość ale o co tu sie licytować
ja kupuję dziecku na jeden sezon jedne buty, wyjątkiem jest oczywiście lato, bo wtedy konieczne są sandałki i adidaski na szczęście nigdy nie było tak, że dziecku noga urosła w ciągu jednego sezonu i buty zrobił się za małe:)

dzieci z domu dziecka akurat nie są najbiedniejsze i mają więcej niż niejedno dziecko w normalnej rodzinie, w domu dziecka to czego innego brak jedyne na co warto może zwrócić uwagę w butach dziecięcych (oprócz tego, żeby były dobre dla dziecka), to to, żeby były produkcji polskiej - bo wtedy dajesz prace swoim, a nie Chińczykom... jeśli kogoś stać oczywiście

Gość a co chinczyk nie czlowiek? t
tez zarabiac i jesc musi

Gość bąbelekOOooooOOOOOo
ja juz trzeci rok kupiłam w CCC i są idealne-udało mi się nawet te za małe odsprzedac dalej-kazdy kupuje na co go stać

Gość malinka z
każdy kupuje buty na jakie go stać.

rozumiem ze jestes konsekwentna w swych postanowieniach i idac tym teopem nie kupujesz kompletnie NIC Z CHIN

Gość w dzisiejszych czasach
to nierealne by nie kupować niczego z Chin;)

sa tanie sklepy z butami, które pachna inaczej, ale cz to pseudo skóra, czy klej to nie wachałam dokładnie;)

Gość a ja kupuje w boti
ok. 50zł, a w lidlu śniegowce ok. 60zł - dobre, oddychajace, nieorzemakalne

Gość w dzisiejszych czasach
wredna, przecież to żaden wybór 1 zł w tę czy drugą stronę:D polski czosnek jest zdecydowanie lepszy i wart swojej ceny dlatego zawsze wybieram polski czosnek;)

JEDZENIE TO NIECO INNA SPRAWA NIE SADZISZ?