Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika matka swoich dzieci :(

Skąd ja wezmę 6200 zł na wyprawkę dla moich maluchów?!!!!!

Polecane posty

Gość Monika matka swoich dzieci :(
Ojciec w tapczanie zrobił dziure i podczas sesji robi kolejne czworaczki :classic_cool: Jak żyć Panie premierze? :(

Gość duzo mało
Ma 37 lat i tyle dzieci? smutne że nie mają pieniędzy

Ale te dzieci z przeciągów się nie wzięły (chyba) nikt im nie kazał tyle mieć.

Gość miedzynarodowka 32
LO MATKA JA AMM 32 I SIE ZASTANAWIAM CZY JEDNO MIEC

Gość BATMAN COOL Z NORWEGII
Jak by zaczęła się ruuuchać w wieku 17 lat to daje nam 1 dziecko na rok:classic_cool:

Gość Ja jestem w szoku!!!!
Czemu tacy ludzie się nie zabezpieczają??Ta 2-latka miała 9 mies jak zaszła z bliźniakami!!Tragedia.Nie wyobrażam sobie żebym za 10 lat miała mieć 13 dzieci

Gość AptekawBiedronce
paranoja, o czym Ci ludzie mysleli robiac kolejne dziecko;/???!!! niepojete dla mnie:(

Gość z kościoła. On sie nie zgadza
na antykoncepcję.

Gość a mi żal tylko dzieci
bo niczemu nie winne - co za rodzice?

Gość Ja jestem w szoku!!!!
Czemu tacy ludzie się nie zabezpieczają??Ta 2-latka miała 9 mies jak zaszła z bliźniakami!!Tragedia.Nie wyobrażam sobie żebym za 10 lat miała mieć 13 dzieci

Gość bolą mnie stopeły
teraz mają 14 dzieci:classic_cool:

Gość najprawdziwszy samiec alfa
niezle loozy musi miec w tzipce :classic_cool:

Gość ojciec pio i palo
a może jest dziewicą? i ojciec tryska jej na cipcie :)

Kiedys to było normalne. Moja mama ma 7 rodzenstwa, a tato mial 12 rodzenstwa (3 dzieciaczkow zmarlo w niemowlęctwie). Biednie było jak słucham ich opowiadan z dziecinstwa ale tez czasy nie były tak "okrutne" jak teraz. Jak widze taką rodzinke to mimo wszytsko się usmiecham. Cięzko tej mamie - chodziła kilkanascie lat w ciązy, wychowuje tyle dzieciaczkow. Pewnie serce jej pęka ze nie moze im wszytskiego zapewnic. Kiedys byloby jej łatwiej - dzieci "dziedziczyłyby" po sobie podręczniki a teraz co roku trzeba kupowac nowe. Na przykladzie wlasnie takiej rodziny widac jakie to głupie i nielogiczne rozwiazanie. Te maluchy 6 miesięczne są przesłodkie :) Mam nadzije ze dzieciaczki wyrosna na dobrych ludzi. Sama widzę po rodzinie mamy i taty ze pomimo biedy, całe rodzenstwo bardzo sie kocha i sobie pomaga. Widac taką duzą więź miedzy nimi, taka która powstała wskutek dzielenia sie "niczym". Prozno jej szukam patrząc na wspołczsne rodziny.

Gość bella jakąś patologię tu
prezentujesz- moja mama miała jednego brata, a tato jedną siostrę :o więc nie pierdol, że kiedyś to była norma- żadne z moich dziadków też nie miało więcej niż po 2 rodzeństwa :o :o :o

Gość Z nami taniej do grobu
Trzeba się było zastanawiać, produkując tyle dzieci.

Gość ojciec pio i palo
lubią się ryćkać a są wierzący więc widać na co to im wychodzi :D

Gość strzałka :)
ja też nie rozumiem, skoro ich nie stać to po co zrobili tyle dzieci... wiadomo, że są wpadki, ale bez przesady... a teraz za to, że się tak narobili to pewnie by chcieli żeby im państwo te dzieci utrzymało... A najbardziej cierpią dzieci, bo ich poziom życia na pewno mocno odbiega od kolegów... Współczuję dzieciom, które mają tak nieodpowiedzialnych rodziców :(

bella jakąś patologię tu - no trochę racji ma, bez przesady. Mój pradziadek miał 14 rodzeństwa (było ich 12 chłopa i 3 dziewczyny), ale byli bogaci i na tamte czasy było ich stać utrzymać tyle potomstwa. Jednak nie zmienia to faktu, że jeśli kogoś nie stać na utrzymanie TYLU dzieci to powinien się zabezpieczać (kościół też pokazuje swoją metodę "antykoncepcji", więc jeśli by ją stosowali to AŻ tylu wpadek by nie mieli)

moze mysla " bog da i sie ulozy"? - taaa ;) Bóg daje ludziom rozum i powinni z niego korzystać ;)