Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika matka swoich dzieci :(

Skąd ja wezmę 6200 zł na wyprawkę dla moich maluchów?!!!!!

Polecane posty

Gość tylko...............
LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM A lubisz jego matkę? A to za matkę wychodzi za mąż??????? Ja swojej teściowej nie znoszę:-)

nie zginą , frajerstwo zawsze pomoże ,a ta masakryczna wielodzietność jest chwytliwym tematem dla mediów ,dalej już z górki , 3/4 ludzkości święcie wierzy że w tv mówią prawdę i skoro nawet w tv byli to trza im dać . Nikt nie myśli o odpowiedzialnych uczciwie pracujących rodzinach . Brr aż mnie zatrzęsło.

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Ale autor artykułu jakiś debil "siostra jednojajeczna" jak makaron ?

o zesz w morde! i pomyslec ze za glupote rodzica odpowiadac beda dzieci, bo to one nie beda mialy co jesc i nie beda mialy zapewnionych normalnych warunkow do zycia :/ glupota ludzka nie zna granic, naprawde :O:O

Gość Sąsiad tej rodziny
"Chłopcy natomiast udzielają się w polu, dokąd regularnie zabiera ich ojciec. Najstarsi z całego rodzeństwa, 19-latek Adrian i 17-letni Łukasz, czasami nawet pójdą na zarobek. " To już wiem kto mi zajeebał ogrodzenie na złom :O

Gość kamelka39
Dla mnie najgorsze jest to,że się o tym pisze.Dzieci potem w szkole stają się pośmiewiskiem

Gość Daj lamp... daj pompkę!
"Najstarsi z całego rodzeństwa, 19-latek Adrian i 17-letni Łukasz, czasami nawet pójdą na zarobek. " czasami pójdą a czasami nie, w końcu TEFAUEN im da $ z sesemesów Oo do roboty by się wzieli!