Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem090

czy powinnam go puscic na impreze w dniu jego urodzin??

Polecane posty

Gość niewiem090

jestem w 6 miesiacu ciazy i mam 2.5 letniego syna. czy powinnam poscic swojego meza na impreze calonocna bezemnie w jego urodziny. ... nie wiem co zrobic. \/??

Gość niewiem090
hmm

Gość niewiem090
prosze czy moglby mi ktos doradzic:)przykro mi jest ze on woli spedzic swoje urodziny z kolegami niz ze mna.

No wiesz, to wszystko zależy od relacji między Wami. Jeśli wiesz, że bardzo mu zależy na tej imprezie i ufasz mu, to możesz mu podarować taki prezent w postaci przyzwolenia na wyjście :) Rozumiem, że może Ci być przykro. Jeśli jest w porządku, fajny z niego mąż i nie wychodzi za często, to pozwól mu. Zobaczysz, jaką przyjemność mu sprawisz. A jedną noc myślę, że dasz radę wytrzymać :) Jeśli jednak nie jest u Was tak kolorowo, to porozmawiaj z nim i poproś, żebyście razem świętowali jego urodziny. Powodzenia :)

Gość tgethythth
Zawsze kobiety popelniaja ten sam blad. trzymaja faceta na lancuchu. to jest straszne. ja bym sie udusila w takim zwiazku. Faceta nie mozna tak trzymac , bo kombinuje potem na boku cos ze strachu przed zona. a chyba nie o to chodzi. Rob jak uwazasz.

Gość niewiem090
wiesz u nas niby jest dobrze. ale ja go nie rozumiem. w tamta srode mialam wypadek samochodowy .. wydaje mi sie ze on tylko mysli o sobie. od wczoraj moj syn ma zapalenie krtani. sam poszedl z nim do lekarza .. Poprostu ja mam juz dosc. a teraz jego urodziny.. i jego beznadziejni koledzy... kazdy lepszy od drugiego..

Gość ....liooooo...
ja nie byłabym zadowolona z tego powodu bo wlasnie tak jak napisalas powinien ten dzien spedzic z zona i dziecmi bo to powinien byc jego priorytet. Niech zaprosi znajomych do was mogl sie bawic cale noce jak nie miał rodziny dzieci macie wspolne pamietaj to dlaczego on ma sie bawic a ty zapewne nie zostawila bys dzieci bo cala noc zamiast sie bawic myslalabyś czy wszystko ok.

Gość Eeerrr...
Dziwie sie, ze facet pyta Cie o pozwolenie na wyjscie! To dla mnie jakies chore! To, ze jest sie razem nie znaczy, ze ma sie zrezygnowa ze swojego wlasnego zycia, swoich znajomych itd. No a juz w ogole nie rozumiem par, ktore WSZYSTKO robia razem. Rozumiem, ze Ty nie idziesz na ta impreze z powodu ciazy i dziecka? Jak maz chce to niech idzie, to w koncu jego urodziny. A nie mozesz z nim isc? Zle sie czujesz? Nie masz z kim zostawic dziecka? Samo bycie w ciazy nie znaczy, ze masz siedziec w domu przez 9 miesiecy i czekac na porod...

Gość niewiem090
a zapomnialam dodac ze w poniedzialek i w srode mam egzaminy na ktore musze sama jechac samochodem bo on mnie nie zawiezie bo jak powiedzial musze przezwyciezyc strach po wypadku..najchetniej bym uciekla stad

Gość amingora
skąd ja znam tych super kolegów:O:O ale jedno jest pewne nikogo nie wolno trzymać na smyczy

Gość tgethythth
ale to jakis problem ze poszedl z synem sam do lekarza? wydaje mi sie ze naprawde nie dajesz mu w ogole swobody. Przeciez nie mozna faceta tak ograniczac. Najlepiej jak sie zajmiesz czyms pozytecznym w dniu jego urodzin. Zamista sie zamartwiac, to nalej sobie do wanny wody. Postaw swiece, wlacz muzyke i zrelaksuj sie. Kobieta tez powinna od faceta odpoczywac., To dobrze robi dla zwiazku.

Gość ....liooooo...
ja bym poweidziala kochanie dzieci tez chca z toba byc w tym dniu (bo napewno to dla nich cos wyjatkowego jak cala rodzina siedzi przy torcie tatuz zdmuchuje swieczki i wszyscy spiewaja sto lat.... i tu nie chodzi o łańcuch jak juz ktoś napisał tylko ciekawa jestem czy jakas matka zostawila by swoje dzieci w dniu swoich urodzin i poszla sie bawic. przeciez jest tyle okazji zeby wyszedl z kolegami na piwo na mecz ale w takim dniu fajnie jest jak jest sie w gronie rodzinnym to bezcenne ale to moje zdanie zrobisz jak uważasz

Gość tgethythth
....liooooo... wyglada na to ze codziennie spedza z zona czas i dziecmi. Wiecie dlaczego faceci czesto odchodza od kobiet? Co jest glownym powodem rozstan? TRZYMANIE NA KAGANCU !

Gość ....liooooo...
i mowie o dzieciach w liczbie mnogej liczac wasze nienarodzone szczescie:P

Gość niewiem090
akurat on nic nie robi ja studiuje..... nie ma mnie w domu od rana do 5-6 .. pozniej ktores na nas odbiera dziecko... cale dnie lazi gdzie chce.. ostatnio byl z kolega z kolegami z kursu... 2 tygodnie temu jego znajoma miala urodziny ja nie chcialm isc to mu zaproponowalam ze go zawioze i odwioze zeby mogl pic... i nie poszedl... sory ja jestem mloda i mam zajecia od rana do nocy to nie rozumiem ze gosciu 39 letni nie pracujacy ma prawo w jego urodziny isc na impreze.. nie do pubu nawet bo on chce do klubu...

Gość tgethythth
tak , tak , trzymajcie facetow na smyczy. to wam bokiem to wyjdzie. wydaje mi sie ze nie macie swojego zycia. swoich zajec. chodzi mi o pasje. ze zatracilyscie sie. I zyjecie tylko dla faceta. a jedynym celem w zyciu jest pilnowanie go.

Gość ....liooooo...
Ale jak sie nie myle to temat dotyczy tego czy ma isc na cala noc na urodziny a nie czy moze gdzies isc. Wiec to sa dla mnie dwie różne sprawy poniewaz tak jak wspomialam uwazam ze taki dzien sie spedza z rodzina a ma wiele innych gdzie moze wyjsc z kolegami ze znajomymi tu nie chodzi o zakaz tylko o wytlumaczenie ze ja jako zona chce czuc sie dla ciebie wazna i chce ci przygotowac urodziny w gronie moim i dziecka a na impreze mozesz isc nastepnego dnia mysle ze napewno bedzie mu przyjemnie jak mu tak powiesz ze on tez doceni ze dla ciebie tak jak i dla niego ten dzien jest wazny i bedzie mu milo ze chcesz mu sprawic przyjemnosc

Gość amingora
ja juz podkreśliłam trzymanie na smyczy nie powinno mieć miejsca,ale uogólniając sytuacje -żonaty i dzieciaty z kolejnym dzieckiem w drodze raczej ten dzień powinien spędzic z żoną. On może mieć teraz inne zdanie,ale załoze się,że gdyby to on miał zostać w tej chałupie w urodziny żony to miło by mu nie było.

Gość niewiem090
hmm ja juz sama nie wiem. poprostu mi przykro..

Gość Eeerrr...
To z czego Wy zyjecie jak maz nie pracuje, a Ty studiujesz? A maz skonczyl studia? Nie chce mu sie pracowac, bo jak jest leniem, to puscic go na ta impreze i wymienic zamki w miedzyczasie.

Gość kotka74-81
biedna ........ rybka , żal mi Ciebie

Gość ....liooooo...
niewiem090 to sprawa widze wyglada troszkie inaczej. Ty non stop zabiegana jak wchodzisz do domu to marzysz by sie położyć a on non stop gdzies wychodzi. Troche to przykre bo jestes w ciazy a kobieta wtedy potrzebuje jeszcze wicej zainteresowania i milosci. Jednak mysle ze jak bedzie chcial to pojdzie i zaden zakaz nie pomoze nawet nie proponuje wnosic jakis zakazow:P moze z nim porozmawiaj poprostu o tym co czujesz i czego oczekuje on i ty i w miare mozliwości uzupełniajcie wsoje pragnienia

Gość ....liooooo...
ale z tego co piszesz to nie jest on odpowiedzialnym gosciem..a ile ty masz lat jak mozna wiedziec?

Gość tgethythth
wiesz co ja tak wiecej napisalas o nim. to jednak to gnojek jest. Do roboty by sie wzial. A ty go powinnas puscic. I niech spieprza. Pokaz ze go masz gdzies. Bo leniowi widac pracy nie chce sie znalezc. Dobre pytanie ktos tu zadal. z czego wy zyjecie? Po co ci facet ktory i tak nie łoży na rodzine? Jak widac , radzisz sobie swietnie sama. Ale zrobisz z tym co zechcesz. Nie wtracam sie juz.

Gość niewiem090
z zasilku ... mieszkamy w irlandi. a co do pracy to on szuka haha od 3 lat nawet nie trujcie bo ja juz mam sama dosc.. dlatego ja chce cos osiagnac skonczyc studia i isc do dobrej pracy . a nie sprzatac czy robic w kuchni jak tu wiekszosc polakow. a co do kolegow mojego to sa beznadziejni.: jeden ma zone ktora zapieprza w fabryce i lubi popic.. wiec jak ona wraca z pracy to ja podpija zeby isc na impreze z kolegami. drugi ma 24 lata i zadna go nie chce .. a trzeci ma dwojke dzieci kazde z inna kuzynka... teraz moze zrozumiecie czemu ja tak nie lubie jego znajomych. opowiem wam historie .. jedego dnia przyszly jego siostry dzieci i nie wiem jak to sie stalo aale wczesniej spadlam z krzesla i w czasie ich pobytu moj zawiozl mnie do lekarza bo nie moglam oddychac.. zostawil mnie i poszedl z dziecmi do domu jak skoncze mialam zadzwonic zeby mnie odebral. i jakos sie tak stalo ze on zawiozl dzieci do ich siostry i jego kolega przywiozl mnie do domu.. dali mi srodku relaksujace i jakies przeciwbolowe ze zaczelam miec energie i nic nie czulam.. i jego kolega po tym mowi do mojego czy nie ida na impreze... moze teraz zrozumiecie o co mi chodzi

Gość ....liooooo...
pszemysl sobie czy samej nie bylo by ci lepiej z dziecmi u boku bo jak widzisz on tylko sie opie.....

Gość ....liooooo...
oszczedzaj sily dla dzieci a jego zacznij olewac powiedz mu ze oczywiscie kochanie idz tak bardzo sie ciesze ze sie zrelaskujesz a ja od ciebie odpocznie bo i tak czy jetses czy cie nie ma to i tak nic sie nie zmienia

Gość tgethythth
to jest patologiczny facet. lepiej szybko sie uwolnij od niego. poki nie jest za pozno. On najzwyczajniej w swiecie Cie nie szanuje. Skoro nie dba o to nawet zeby prace zalatwic.