Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toksycznie zakochana

pomóżcie,jestem w totalnie toksycznym zwiazku...albo byłam

Polecane posty

Gość toksycznie zakochana

mam corke z bydlakiem... bil mnie jak bylam w ciazy,wyrzucil z domu pare razy, ponizal, wyzywal, ledwo starczalo mi na rachunki, bo polowe musialam placic,a on na dziecko nie wydal praktycznie nic, wozek,kosmetyki,ubrania,koce,fotelik,itd wszystko kupilam ja sama... teraz nie jestesmy razem, mieszkam u rodzicow narazie, a wciaz chce do niego wrocic....Boze,co mi jest? w zyciu bym nie pomyslala,ze ze mnie taka idiotka...sama nie wiem,czego oczekuje po tym forum, moze jakiejs pomocy,zebym otworzyla oczy,albo motywacji... mam swoj rozum,nie sadze,zebym byla srednio inteligentna,a tu serce mowi mi calkiem co innego...jak to jest w ogole mozliwe?

Gość tgethythth
no chyba ci nikt nie doradzi. myslisz ze sie zmieni? wejdziesz w to samo bagno. facet jak raz uderzy to nie skonczy. albo lubisz jak cie leje. ty psychologa potrzebujesz. Nawet nie chce komentowac takiego sqrwysynstwa. Moze powiem inaczej. Chcesz zeby nic nie stalo sie twojemu dziecku? to chron je. i ze wzgledu na dobro dziecka nie wchodz ponownie.

Gość tgethythth
wyobraz sobie te polane nozki twojego dziecka. bo za glosne bylo. Ten facet nie ma skrupolow. Jak lal cie w ciazy, to dziecku moze tez krzywde zrobic.

Gość Eeerrr...
Zgodze sie, ze jestes idiotka! Moze po prostu lubisz byc okladana raz na tydzien, co nie znaczy, ze Twoje dziecko tez tego chce! Naprawde uwazam, ze takim jak Ty powinno sie odbierac prawa rodzicielskie!

Gość tgethythth
a jeszcze nastepna sporawa. dziecko widzi takie rzeczy. i ma skrzywiona psychike. wchodzac w ten zwiazek skrzywdzisz je. wyobrazasz sobie jak patrzy na scene gdzie on ciagnie cie za wlosy po podlodze i leje po twarzy?

Gość autorko opamietaj sie
ja rozumiem jak ci ciezko,tez takiego psychola mialam i go kochalam jak wariatka a on mnie lal czym popadlo.Co do bicia w ciazy-ciesz sie,ze corka cala i zdrowa.Moje dziecko mialo krwiaki wewnetrzne i zmarlo.

Gość tyghjbknl
pomysl o dziecku, nie narazaj dziecka na to

To jest uzależnienie od oprawcy przemocy ,nie kocha się drania .Powinnaś poczytać na ten temat ,przemoc psychiczna ,fizyczna i uciekać od sadysty jak najdalej ,facetktóry podniesie rękę na kobietę w ciąży to śmieć,bydle ,pamiętaj taki się nie zmienia bo ma przestawione to psychol a kobieta która pozwala na takie traktowanie też jest nie normalna .Podaj debilka o alimenty i zapewnij dziecku spokój i jeszcze jedno jeśli chcesz aby szanowali cię inni to szanuj się sama ,faktycznie idz do psychologa i ratuj siebie i dziecko.