Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleksandraN

Mamuśki po pessarze

Polecane posty

Gość AlekandraN
Hej jesteście tu jeszcze? Ciekawa jestem co u Was słychać i jak Wasze maluszki sobie radzą z codziennością :) u mnie są ciągle wojny między Anią i Alkiem ale ogólnie super :) Ania biega jak potrzaskana a Alek nauczył się ostatnio robić fikołki i to... całkowicie kontrolowane :) a nie taki dzikie jak małpka na drzewie :) tylko trochę się boję bo Ania też chce robić ale jej jeszcze nie wychodzi :)

Gość jolcia777
Widze, ze nasze forum umarlo smiercia naturalna :( szkoda, ale rozumiem, ze wiekszosc z nas ma chwilke na czytanie ale z pisaniem juz trudniej. nie wiem czy ktras z Was jeszcze tu zaglada, ale i tak Wam troszke napisze :) moja Mala-Duza corcia skonczy roczek za 5 dni :) strasznie szybko zlecialo, pamietam jak rok temu siedzialam na kanapie i milam juz pozadnego nerwa bo chialam juz urodzic a tu nic sie nie dzialo :) 2 dni temu zakonczylysmy cycowanie, po niestety okropnym zapaleniu piersi (zaraz po porodzie to byl nJGORSZY BOL W MOIM ZYCIU) cierpialam tak 5 tygodni, zalewalam sie lzami przy kazdym kar4mieniu, az w koncu postanowilam, ze wystarczy, czas zakonczyc cycowanie. zaczelismy dawac Mai butle, balam sie ze bedzie plakala, tesknila za cycem, a tu nic!!! nawet nie zajazyla :) ze ja odstawilam :) od tygodnia biega juz wszedzie- wiec mamy roczek podeptany :) jak juz pisalam, w poniedzialek beda Mai urodzinki- moja Mala-Duza panna jest juz prawie dorosla, roczek to owazny wiek w koncu :) zbliza sie zima, mam nadzieje, ze uda nam sie powrocic na to forum, bo bardzo milo je wspominam. Pozdrawiam Was bardzo goraco Jola

Gość s0nia
Jolcia o małej Marysi to rzeka pisania.Fotki zapewne widzisz na fb.za niecałe 4 miesiące będziemy obchodzić 2 latka:).Marysia chodzi do żłobka.Płakała przez pierwsze trzy dni,a teraz idzie z usmiechem i wraca z uśmiechem:).W żłobku nauczyła się wielu fajnych czynności.Ubiera i rozbiera lalkę.Zawija ją w becik zrobiony z ręcznika i usypia ją.Siada na nocnik.Raz zrobi ,a dwa nie ale liczą się chęci.Dużo jest do pisania:).Ja wracam do 5 listopada do pracy-nie mam z tego powodu żadnej radości.Jak pomyśle o wstawaniu o 5 rano to niedobrze mi się robi :(.Ale takie jest życie.

Gość AleksandraN
Hej ja też tu ciągle jestem ale jak wszystkie mam niewiele czasu na pisanie :( tylko praca dzieci praca dzieci i tak ciągle. Moja Ania w styczniu skończy już dwa lata... matko jak zleciało :) zaczyna już ładnie mówić a wczoraj wlazła mi na plecy, chwyciła za szyję, przytuliła do mnie policzek i powiedziała KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście łza mi się w oku zakręciła, że powiedziała to tak świadomie :) Ogólnie jest akrobatka jakich mało, na wszystko wlezie i tylko patrzy po czym by tu wejść jeszcze wyżej :) Alusia oduczam od pampersa w nocy bo już w końcu skończył 3 latka i coraz częściej mamy suche noce :) oduczam go też od butelki bo też ciągle mi z flaszką zasypiał no i teraz pije mleczko w kubeczku albo na kolacje wcina z kulkami :) Anna w dzień chodzi już bez pamperola ale oczywiście jeszcze dość często się zasika ale to i tak dobrze bo już coraz częściej biegnie spanikowana wołając "siusiu" i leci do nocnika albo do łazienki :) Dzisiaj Alusiowi robiliśmy torcika (15 miał urodzinki) bez żadnej imprezy a jutro z tej okazji jedziemy do magicznej krainy :) Już nie moge się doczekać bo jeszcze nie byli w takim miejscu :) Jutro postaram sie zdać relacje z wypadu :)

Gość AleksandraN
Hej :-) bylismy wczoraj w tej magicznej krainie :-) bylo super. Wzyscy mowili ze po dwoch godzinach dzieciaki beda padniete... No coz... Moje to chyba terminatory bo po trzech musialam ich sila z tamtad wyciagac :-) ale ciesze sie bo swietnie sie bawili tylko nie chcieli brac udzialu w zabawach organizowanych przez animatorke ale mysle ze jak pojedziemy tam klka razy to wyluzuja :-) tzn Ania chyba troche za mala na takie konkursy bo moze jeszcze nie zrozumiec ze trzeba np ominac slalomem klocki i nawet Alek bylby najmnlodszy jakby sie zgodzil wziac udzial ale on by w koncu zalapal o co chodzi :-) Anke fajnie rzucalo na zjezdzalniach i byla na nich najmniejsza a Alek sobie sam wlazl na taka duza co jest dopiero od pieciu lat bo spoda zamego sufitu sie.zaczyna :-) alw zjechal dwa razy i zyje :-) Ania tez sie pozniej rozkrecila bo na poczatku to tylko na rekach kazala sie nosic :-) najlepsze jest to ze Alus ma trzy godziny za darmo na orzeczenie o niepelnosprawnosci i wychodzi ze na trzy godz placimy tylko za Anie :-) planujemy znowu jechac w niedziele a pozniej chcialabym ich zabierac tak co najmniej raz w miesiacu :-)

Gość Cotto
Czesc dziewczyny,przesledzilam cala wasza historie,najpierw forum o pessarze teraz tu i juz mi was brakuje. Co u was?:) Jestescie tam jeszcze?:) Ja jestem w 31 tc i przezywam wszystkie te rozterki o ktorych pisalyscie. Szkoda,ze juz was tu nie ma... Ale i tak bede zagladac moze ktos tak jak ja sie steskni:)

Gość jolcia777
czesc Cotto :) ja tu czasami zaglaam-rzadko ale czasem. Szkoda ze juz nas nie ma na tym forum bo fajne bylo. Teraz jestem znowu w ciazy- w 18 tyg fajnie by bylo podzielic sie z kims na bierzaco doswiadczeniami. Pozdrawiam Jola

Gość Cotto
Czesc Jolcia, Co u Ciebie?:) jak sie czujesz?:) u mnie juZ 33 tydzien i wszystko w porzadeczku, wizyte mam dopiero na 25 wrzesnia a pessar mi sciagna w 37 tygodniu:) juz sie nie moge doczekac. To moje pierwsze dziecko i mam oczywiscie pelno obaw,ale wszyscy sobie jakos radza,mam nadzieje,ze mnie tez sie uda:) aktualnie jestesmy na etapie wyprawki,mam juz na szczescie wozek,ale ubranka wanienka przewijak itd lozeczko ooo kurde wyglada na to,ze nic jeszcze nie mam:( pisze z telefonu stad moge zjadac literki. Co u Ciebie?:)