Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fotografia Ślubna Warszawa

Fotografia Ślubna Warszawa

Polecane posty

Witam Właśnie ruszyła moja strona www w zupełnie nowej szacie graficznej a także nowy blog (jest ona w trakcie zmian). Chętnie zapoznam się z Państwa sugestiami i uwagami. Tym bardziej że jeszcze mam możliwość wprowadzania zmian lub poprawy ew. błędów. p.s. Bardziej interesują mnie opinie na temat bloga oraz strony www i jej funkcjonalności niż często pojawiające się na forum złośliwe uwagi na temat zdjęć - pamiętajcie że w tej kwestii każdy ma inny gust i oczekiwania... ZAPRASZAM: http://krzysztofwasiuk.pl/

Gość Aga sierpień 2011
Panie Krzysztofie ja mam do pana jedno pytanie. Zdjęcia na stronie są super ale czemu pan po wykonaniu zlecenia daje całkowicie inne zdjęcia niż te pokazane na stronie? Czy mogę otrzymać logiczną odpowiedź? Pozdrawiam

Gość abw1
zdjęcia na stronie to reklama dla picu a klient dostaje potem gołe bo sie nie chce obrabiać

Gość abw1
Nie polecam tego fotografa moja koleżanka dała się nabrać i dostała złej jakości zdjęcia - ludzie uważajcie

Na to pytanie nie udzielę logicznej odpowiedzi ponieważ zawiera ono kłamliwą insynuację. W końcu portfolio to właśnie moje prace, czyli to co dostaje klient. Na blogu będzie można zobaczyć więcej zdjęć z jednego ślubu, tak żeby nie było właśnie tego typu insynuacji. Za kilka dni na blogu pojawi się kolejny większy materiał. I tak będzie w każdym miesiącu. Dodam też że jest to blog kierowany do młodych par a nie internetowych troli ;) Proszę o nie zadawanie pytań które są nie na temat wątku - nie będę na nie odpowiadał. Poza tym na tego typu zaczepki odpowiedziałem już w tym poście i nie będą się wciągał w żadne pyskówki. Chętnie podyskutuję na tematy które poruszam z wątku. Nie boję się krytycznych uwag - ale zdjęcia będą oceniali moi klienci, na forum proszę o sugestie i opinie odnośnie strony i bloga.

Tak jak powiedziałem nie będę się wdawał w dziecinne pyskówki, ale dla osób które za bardzo się zapędzają przypominam: Każdy ma prawo do własnej opinii, ALE za szkalowanie, pomówienia i głoszenie fałszywych "faktów" mogących komuś w jakikolwiek sposób zaszkodzić JEST ODPOWIEDNI PARAGRAF - i naprawdę proszę zapomnieć o anonimowości w sieci w takich wypadkach. Mój zaprzyjaźniony zespół muzyczny miał przeprawę z internautą: skończyło się NA SĄDZIE i kilkunastu tysiącach odszkodowania, i to po zawarciu ugody (wcześniej ta suma oscylowała wokół 40tys.) Sam też nie powstrzymam się przed takim krokiem jeżeli ktoś się za bardzo "zagalopuje" Piszę to ku przestrodze osób piszących nieprawdziwe rzeczy na tym, ale także na innych wątkach na forach.

Gość Szukająca fotografa
No, no zaczynają się grzyby. Wiele tych zdjęć na stronie to totalna fikcja nie patrząc na to że co zdjęcie to inna para. Mam wrażenie choć nie dam sobie za to uciąć reki że wiele zdjęć już widziałam choćby na chomiku. Co do blogu to proszę nas nie rozśmieszać bo każdy blog fotografa jest zmanipulowany. Te sztuczki znają już wszyscy Wystarczy napisać na blogu mało przychylną opinie i zaraz ona znika. Mam pytanie do pana. Jeśli zamówię pana i zażyczę sobie zdjęcie na lotnisku lub na dachy wieżowca to bez żadnych problemów i dodatkowej kasy zrobi mi pan w tych miejscach zdjęcia? Dodam że jako prawnik jestem dobrze w tym temacie zorientowana. Czekam na odpowiedź.

Gość Szukam na 07.12
No, no zaczynają się grzyby. Wiele tych zdjęć na stronie to totalna fikcja nie patrząc na to że co zdjęcie to inna para. Mam wrażenie choć nie dam sobie za to uciąć reki że wiele zdjęć już widziałam choćby na chomiku. Co do blogu to proszę nas nie rozśmieszać bo każdy blog fotografa jest zmanipulowany. Te sztuczki znają już wszyscy Wystarczy napisać na blogu mało przychylną opinie i zaraz ona znika. Mam pytanie do pana. Jeśli zamówię pana i zażyczę sobie zdjęcie na lotnisku lub na dachy wieżowca to bez żadnych problemów i dodatkowej kasy zrobi mi pan w tych miejscach zdjęcia? Dodam że jako prawnik jestem dobrze w tym temacie zorientowana. Czekam na odpowiedź.

Gość Szukam na 07.12

Gość Szukam na 07.12
No, no zaczynają się groźby. To jest forum na którym umieścił pan mało wiarygodna reklamę. Chyba nie zaprzeczy pan że chodziło panu o pokazanie się. Wiele tych zdjęć na stronie to totalna fikcja nie patrząc na to że co zdjęcie to inna para. Mam wrażenie choć nie dam sobie za to uciąć reki że wiele zdjęć już widziałam choćby na chomiku. Co do blogu to proszę nas nie rozśmieszać bo każdy blog fotografa jest zmanipulowany. Te blogowe sztuczki znają już wszyscy Wystarczy napisać na blogu mało przychylną opinie i zaraz ona znika. Mam pytanie do pana. Jeśli zamówię pana i zażyczę sobie zdjęcie na lotnisku przy samolocie lub na dachy wieżowca to pan bez najmniejszych problemów i dodatkowych kosztów zrobi w tych miejscach zdjęcia? Dodam że jako prawnik jestem dobrze w tym temacie zorientowana. Szkoda że w tych zaprezentowanych zdjęciach młoda para jest najczęściej dodatkiem do zdjęcia. Czekam na odpowiedź.

Gość Szukam na 07.12
Pis przepraszam że tyle moich wpisów się ukazało.

Gość Szukam na 07.12
Plis nie wiem jak się to stało że jest tyle moich wpisów.

pokrótce odpowiem: jeżeli fotograf ma zdjęcia plenerowe w portfolio z młodymi np. w Kenii to nie oznacza że takie zdjęcia zrobi bez dodatkowych kosztów (np. przelot). Z miejsc które są poruszone w pytaniu: lotnisko: gratis, dach: dopłata 50zł p.s. Wydaje mi się że jest Pan/Pani malkontentem który ten tekst wkleja taki tekst do każdej fotograficznej pogodanki. Tekst sugerujący że młodzi są u mnie dodatkiem do zdjęć jest oderwany od rzeczywistości... co mnie ubawiło: jak można manipulować blogiem (materiałami gdzie jest np. 90 zdjęć) :)

Gość Fotograf Wawka
Oj można manipulować i dobrze o tym wiesz. Po to właśnie wszyscy umieszczają bloga. Ja tak samo robiłem ale więcej na tym straciłem niż zyskałem. Wieści szybko się roznoszą. Jeden wywalony negatyw z bloga robi więcej złego niż cały blog dobrego. Nie opłaca się teraz pokazywać zmanipulowanych stron z pięknymi fotkami których raczej nie da się powtórzyć. Nie ma sensu robienie też sztuczek i fotomontaży bo koniec końców to ci gorsi pseudo profesjonaliści mają więcej zleceń niż ci co mają piękne nierealne zdjęcia. Uwierz mi ja i inni więcej na tym straciliśmy niż zyskaliśmy. Teraz zlecenia mają ci co pokazują na stronach sporo zdjęć tych samych ludzi i pełne sesje fotograficzne w formie albumowej. Ja teraz na spotkaniu ofertowym pokazuje po 500 zdjęć jednej pary i to naprawdę działa. Ludzie mają już dosyć manipulowania i naciągania. Widać to po rosnącej ilości spraw w sadach założonych przeciwko fotografom przez młode pary. ZDJĘCIA SUPER!!! ŻYCZĘ CI ZAJĘTYCH WSZYSTKICH PIĄTKÓW SOBÓT I NIEDZIEL. Ja przyszły rok w zasadzie mam jaz na 100% dopięty tak że żadne targi mnie nie interesują. POZDRAWIAM

Gość Jeszcze przed 2012
Masz paskudne kolory i zbyt dużo udziwnień i montaży w photoshopie. Ci co mają zlecenia i są tzw. wziętymi fotografami bo ludziska im ufają to nie muszą się reklamować na forum.

Gość gość
Cudowne..... też nikogo lepszego nie znam i te skończone kursy, szkoły i to stypendium... O nie biorę go bankowo, nie ma co czekać! I wam też to polecam!

Gość gość
Mam nadzieję, że to wyżej to ironia.

Gość gość
Szukasz fotografa na wesele w Warszawie? Na jednej stronie znajdziesz fotografów z Warszawy www.foto-video.gdziewesele.pl/Warszawy/dzięki opinią klientów znajdziesz najlepsego fotografa na wesele. W naszym katalogu są znajdziesz tylko najlepszych fotografów, z dużym doświadczeniem w zakresie fotografii ślubnej. Znalezienie fotografa na wesele w Warszawie nie musi być trudne, dzięki informacjom zawartym w prezentacjach masz pewność że na znajdziesz wszystko to co ci jest konieczne do podjęcia dobrej decyzji. Fotograf na wesele, kamerzysta na wesele w Warszawie tylko na www.foto-video.gdziewesele.pl/Warszawa/