Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka28l.agam

Nowy facet i jego dlugi ale cienki penis - a ja nie lubie takich.

Polecane posty

Gość agnieszka28l.agam

Hej . Mam taki problem. Otoz od kilku tyg. spotykam sie z nowym facetem. niedawno zaczelismy uprawaic seks,ogolnie ejst swietnie ale ''przeszkadza'' mi jego penis. mianowicie jest za dlugi !!!! i do tego cienki. czuje sie troche niekomfortowo ,do tego nie moge np. na jezdzca bo mnie to boli! najczesciej on jest na gorze,ale pwoiem szcerze ze o wiele wole krotszego ale grubszego penisa. czy ''da sie'' cos z tym zorbic? mozna sie przyzwyczaic? no nie wiem sama co..... ale ja sie nawet boje zeby on za gleboko nie wsadzal bo mnie zaboli....wczesniej mialam tylko 2 partnerow seks. i mieli calkowiecie inna ''nature''i nie maialam takeigo problemu. teraz czuje sie troche jakby mi ktos wsadzal rurke a nie ''fifulka'' :P :)

Z tego co wiem fujary nie da się wziąć na warsztat w celu zmiany parametrów, musisz się z tym pogodzić

Gość agnieszka28l.agam
nie ludzie nie smiejcie sie,bo to jest tak naparwde smutne. kurcze wszystko jest spoko. swietnie sie dogadujemy,znamy sie od lat ale jako ''para'' jestesmy od niedawna ,no ale ten jego ''penis'' wszystko zepsul. nie wiem w sumie co robic. przeciez nie zostawie fajnego faceta bo ma cienkiego.... to nie jest tak ,ze nic nie czuje,ale z innymi bylo lepiej- musze przyznac.

Gość kaczkadziwaczka656
nie dziwie Ci się..ostatnio myślałam na ten temat jakby znalazła super faceta np i długo z nim była i do seksu by doszło a tam właśnie taki penis..nie wiem co bym zrobiła.. ale masz racje lepszy nawet ciut za mały niż taki dziwny.. jeszcze takie cienkie z duzą główka sa straszne i obleśne..nie podniecają mnie takie penisy i nie mogłabym chyba uprawiać seksu z kimś takim

Gość atanazy_k
Co za babsztyle - zawsze coś im nie odpowiada. A pieprza o "wnetrzu" - chyba tylko pochwy

Gość a ja mam 13,5 i 13 gruby
i co wy na to

Gość gość
Mój ma 21 cm długści i 10 obwodu i moja partnerka nie narzeka chociarz wkładam jej po same jajka

Gość gość
Ja nie znosze cienizny leee

Gość gość
10 cm obwodu ? przeciez to cienias jakich malo. Partnerka go wogole czuje ? jesli tak to musi byc bardzo ciasna.

Gość gość
10 obwodu patyczak blee

Gość gość
Moze bys tak pocwiczyla miesnie Kegla,a nie narzekasz i zwalasz cala wine na faceta.

Gość gość
takie fiutki wygladaja jak glizda. paskudne sa a feee"!

Gość andrzej01
A mój fiut ma 18,5 cm długości i 9 cm obwód i moja partneka nie narzeka.

Gość gość
Musze Ci przyznac racje. Dlugi i cieniutki penis jest gorszy od cienkiego i krotkiego. Przy tym cienkim i krotkim mozesz sacisnac uda, przy dlugim i cienkim to boli. Niestety znam z doswiadczenia.

Gość Jerzy 90909
hehe kabanosiki same ;)

Gość loxi
A ile obwodu niby ma ten cienki penis?? Podobno norma to 12,5 cm obwodu.

Gość gość
Pewnie ma z 10cm obwodu

Gość anka

normalny penis raczej nie powinien byc zbyt gruby wiec masz rozjechana pochwe po prostu

Gość Gość

Poujeżdżaj go trochę, a po pewnym czasie pochwa CI się przywyczai, rozciągnie i zobaczysz że włożysz go całego.

Gość Gość

Też tak miałam kiedyś, tylko był grubszy. Mimo tego najbardziej mi doskwierała jego długość. Początki naszego współżycia były ciężkie bo bolało jak wchodził do końca. Mimo tego seks mieliśmy udany. Teraz po dwóch latach dosiadam go całego a ma z 18-19cm. Uwielbiam jak przy orgazmie uderza mi w dolną ściankę pochwy, to tak przyjemnie boli.

Gość fff

niech założy 10 kondonów naraz, to mu się pogrubi.

Gość fff
Dnia 10.05.2015 o 12:49, Gość gość napisał:

Moze bys tak pocwiczyla miesnie Kegla,a nie narzekasz i zwalasz cala wine na faceta.

Dnia 9.12.2011 o 16:26, Gość atanazy_k napisał:

Co za babsztyle - zawsze coś im nie odpowiada. A pieprza o "wnetrzu" - chyba tylko pochwy

Dnia 25.01.2019 o 18:57, Gość anka napisał:

normalny penis raczej nie powinien byc zbyt gruby wiec masz rozjechana pochwe po prostu

prawda.

Gość Ja x

Z mojego doswiadczenia i rozmów z innymi ludźmi wynika, że nie ma coś takiego jak za długi i za cienki penis tak samo jak za gruby czy za mały (nie licząc skrajnych przypadków), może być za długi i za cienki tylko dla danej waginy, bo TAK uwaga każda Cipka jest inaczej zbudowana. 

Ja znowu znam kogoś, z kim pasujemy do siebie fizycznie dosłownie jak dwa puzzle i seks w takim przypadku jest naprawdę baaardzo satysfakcjonujący. Wystarczy że jest we mnie i nawet nie musi się poruszać, a ja odplywam i tak sobie lezymy czasem bez ruchu, a jest naprawdę bosko, ale znowu na innych plaszczyznach zupełnie się nie dogadujemy 😔 więc jak widać nie można mieć wszystkiego. 

Gość krakowska gruba

ja mam partnerkę , która ma ...a długość 23 cm , obwód 16cm , kawał kiełbachy, ale dziewczyna jak modelka, ma sliczne cycuise i słodkie magiczne kakaowe oko, polecam tranns- tajki :)

Gość Wiembojestemginem

Pochwa to mięsień i to bardzo silny i nie ma opcji by była rozjechana z innego powodu nic naturalny poród. Gadanie o luznych pochwach to obrona zakompleksionych facetów z małymi fiutkamk. Tym tokiem wszystkie mężatki miałyby luźne bo Pochwa nie ma detektora ze jak dużo wizyt obcych penisow to się robi luźna a jak dużo wizyt ale jeden męża to jest ciasna. Tym tokiem od robienia kupy mielibyście luźne zwieracze. Pochwa jest przystosowana do penisow a zwieracze do robienia kupy i nic się nie rozjezdza. Nie i już. 

Po prostu łatwiej przerzucić odpowiedzialność na drugą osobę. 

To że każda kobieta ma inny poziom wycwiczebia mięśni kegla to już inna sprawa.