Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca ....

licytacja na allegro

Polecane posty

Gość pytająca ....

Mam pytanie dotyczące licytacji na allegro i może ktoś mi będzie umiał podpowiedzieć. Wystawiłam na sprzedaż (licytację) przedmiot na allegro, ustawiłam cenę minimalną (bo to chyba ważne). Ktoś zalicytował. Powiedzmy, że ustaliłam minimalną cenę na 50,- zł ktoś zalicytował za 100,- zł i taka kwota pojawiła się na stronie licytacji ale ja dostałam automatyczny mail od allegro, że ktoś zalicytował i że aktualna cena to 55,- zł. Nie rozumiem skąd ta rozbieżność. To ile kupujący zapłaci mi gdy skończy się aukcja? Może to pytanie będzie dla niektórych głupie ale pierwszy raz wystawiłam przedmiot do sprzedania i nie wiem a na stronie allegro nie umiem znaleźć.

Gość zaplaci ta minimalna
chyba ze beda inni chetni, jak teraz ktos da 60 to on bedzie mial 61, ktos da 70 on bedzie mial 71, az ktos da wiecej niz on dal swoje maximum wtedy bedzie przebity dopiero, aukcja to aukcja moze sobie ustawic nawet 10000000zl a bedzie minimalnie wprost proporcjonalnie do innych licytujacych

Gość pytająca ....
no ok a jeśli ustalę cenę wywoławczą licytacji 50,- i cenę minimalną na 100,- i ktoś zalicytuje za te 100 i aukcja się zakończy to ile wtedy zapłaci kupujący?