Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

nie jem kolacji, czy to wystarczy?

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

hej chciałabym zrzucic 4 kg. nie ma czasu cwiczyc, tzn przez długi czas starałam sie cwiczyc, ale ostatnio jako w ogole nie mam ochoty na to. Poza tym jak tak sobie pocwiczyłam to potem i tak jadłam kolacje i nic nie moglam schudnac. Od trzech dni nie cwicze ale tez nie jem kolacji i schudłam na razie pol kg i strasznie sie ciesze, bo wczesniej mimo cwiczen nie chudlam. Jak myslicie, czy na samej diecie mozna zrzucic wage?

Gość fghjfdghjfdghjdfghj
nie wystarczy- ja tez na poczatku nie mialam ochoty na cwiczenia ateraz jak nie pocwicze to tesknie- znajdz sobie jakas dobra muzyke na ciwczniai wlasy mily kacik http://www.youtube.com/watch?v=q3-AFEYTA2Y

Gość iiiiiiiiiiiiiioooooooooooo
ale ja cwiczylam przez kilka lat i wlasnie juz mi sie odechcialo

Gość agnieszka28l.agam
mysle ze nie schudniesz wiecej niz kilo takim spsosbem. pewnie nie ejstes gruba skoror chcesz tylko 4 kg zrzucic i nawet cwiczac zajeboly ci to duzo czasu. poza tym ,po dluzszym czasie mozesz sobie spowolnic tym metabolizm . no ale zycze powodzenia, a moze akurat ci sie uda.

a wiecie keidy ja chudnę??? jak siedzę w domu, mało wtedy jem, bo jak zjem to od razu czuję to pół dnia, osttsnio schudłam w 2 tyg 2 kg

ja schudłam 15 kg w 3 miesiące, tylko dzięki diecie. wyeliminowałam całkowicie słodycze, nie piłam gazowanych i słodzonych napojów, mięso robiłam w piekarniku lub na parze. jogurty naturalne, ciemne pieczywo, owoce i warzywa bez ograniczeń. nie głodziłam się, tylko jadłam zdrowo, polecam :)

Gość iiiiiiiiiiiiiioooooooooooo
rudamama - tez wlasnie tak chce. A cwiczylas?

nie, nie ćwiczyłam. w weckend długi spacer z psem lub rower, bo tak cały dzień w pracy, więc już nie miałam ani siły, ani chęci :(