Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimienni.

Wkurza mnie, że na facecie ciąży presja aby dużo zarabiał natomiast..

Polecane posty

Gość bezimienni.

natomiast kobieta może zarabiać 1200 siedząc za kasą i wszystko jest ok.. nikt nie ma do niej o to pretensji a facet zarabiający 1200 np robiąc w magazynie? to zwykła ciota i nieudacznik dla kobiet... kurwy jebane

Gość bezimienni.
fiku miku huj ci w dupe

Gość panbhy
po co kobiecie facet co zarabia 1200 jak sama tyle potrafi zarobić:) Żadnej tym nie zaimponujesz :)

nie rozumiem twojego oburzenia, nei chodiz o nie wiadomo jakie wymagania, ale kobieta która sama zarabai wiecej faceta który jest neizaradny nie traktuje jak partnera, taki facet jej nei zaimponuje :)

Gość ewwwwwa222
cos takiego jak praca zawodowa kobiet, istnieje od XIX wieku. Jakies 150 lat to wycinek w historii całej ludzkości, kiedy to mężczyzna był głową rodziny, on zdobywał pozywienie, srodki do zycia, zapewniał bezpieczenstwo. Nieudacznicy ktorzy tego nie potrafili poprostu rodzin nie mieli. I prosze, od czasu rewolucji przemysłowej pojawiła sie dla nich szansa, mozna zasłaniac sie rownouprawnienim płci, wymagac by to kobieta miała jaja w związku i narzekac jakie to wszystko cholernie niesprawiedliwe. Pisz autorze skarge do Matki Natury:D

Gość lizak69
ewwa22 dokładnie 100 % racji. 10 tys lat temu też byś jęczał jakie to niesprawiedliwe, że faceci co potrafią przynieść do domu dziczyznę mają branie, a ciebie z twoimi korzonkami i innym pieczołowicie wygrzebanym z ziemi leśnym runem nikt nie chce..

Gość ewwwwwa222
jak widac kobiety to materialistyczne kurwy od zarania dziejow. Moze czas zmienic orientacje? Nowemu partnerowi autora napewno nie przeszkadzałoby ze mało zarabia

Gość virescens
Ale to zawsze działa w dwie strony. Facet jak dużo zarabia to może przebierać w kobietach jak zechce i wymieniać je co parę lat na "nowszy model" albo zdradzać ile popadnie na boku.

Gość Tylko do tego należy
że kiedyś zdobywali te środki na utrzymanie rodzin głównie siłą fizyczną,na wojnie,w stoczni,czy w kopalni,dzisiaj wojen nie ma zbyt wiele,a kopalnie i stocznie bardzo dochodowe nie są.Zastanówcie się więc ludzie bardzo dobrze zanim zrobicie jakieś dziecko,bo syn będzie zakładał tematy jak tutaj,a córka będzie kafe-kretynką,czekającą na księcia z bajki,bo założenie rodziny będzie się jakieś zbyt zwyczajne wydawało.

Naprawdę może nie być prosto odpowiedzieć na pytanie,co dziecko zrobi w życiu dorosłym.

ktoś musi być naprawdę durny,jeżeli robi dziecko nie zastanawiając się wcale nad tym,co wyżej napisałem

Gość no cóż prawda
jest taka, ze żeby zyc trzeba miec pieniądze. Kobiety rodzą dzieci i myslą o ich przyszłosci. Niestety z kimś kto zarabia marne groszy żadna z nas nie chce byc. Mamy swoje wymagania, bo z jakiej racji ich miec nie możemy. Kto by chciał kochającego ale bezdomnego bezrobotnego? Trzeba się było autorze uczyc, to też byś sobie wybierał wśród kobiet, a tak co najwyżej zdobędziesz jakiegos paszkwila. Kobiety szukają zaradnych partnerów a mężczyźni ładnych kobiet o pięknych kształtach. To natura. Nawet ptaszki przescigają się w wiciu gniazdek i partnerka wybiera na partnera tego, który ma najlepsze gniazdko. Też powiesz, że samice ptaków to materialistki? To nie materializm, ale natura drogi autorze.

Gość z tymi ptaszkami to
kiepskie porównanie bo często samica sama wije gniazdo :p a jeśli robią to oboje, albo sam samiec, to raczej już po kopulacji :p

Gość no cóż prawda
chodziło mi o ptaki, które robią przepiekne gniazka i okładają kwiatkami, kamyczki i innymi świecidełkami. Nie pamiętam jak się nazywaja. Tak czy inaczej autor to ciota. Ja za magazynierem nawet nie obejrzałabym się. Sama wiele osiągnęłam i takich facetów spławiam.

Gość no cóż prawda
jestes ciotą, ale zawsze masz szanse na jakąś bezrobotną, brzydką dziewczynę po szkole podstawowej, oczywiście o ile masz gdzie mieszkac.

Gość no cóż prawda
a co tam będziesz robił? Na budowie pracował a w wakacje zbierał truskawki? Ale z Ciebie partia będzie jak wrócisz z Niemiec, haha

Gość to ile powinien zarabiać
czy 1700 na rękę (staż ) z perspektywa zwiększenia się tej sumy w wieku 27 lat ujdzie w tłoku ? Choć sam przyznam że to mało starcza mi ledwo na wachę fajki jakiś ciuch dołożę się rodzicom do czynszu ( tak mieszkam ze starymi ^^) jakieś wyjście raz w tygodniu i znów 0 na koncie.

Gość same fajki już cię
z miejsca wykluczają. Do tego pewnie jeszcze lubisz wypić. A mieszkanie z mamusią - bez komentarza.

w sumie jak bym miał dwa razy tyle to też mało bo tysiak półjdzie na kredyt , reszta jakoś się rozejdzie pewnie . Tak z 4-5 tysi na łapkę do 30stki było by ok .

Gość no sory jak zarabiacie
minimum to raczej nie będziecie z super laską, która zarabia dużo, jest piękna i wykształcona ale na pewno znajdziecie taką na swoim poziomie, więc głowa do góry

ja tam i tak nie szukam. Jakoś tak mam że gdy nie czuję sie zbyt dobrze to nie potrafię poderwać żadnej. Pierw stanę na nogi tj skończe staż i pełen etat + własny kąt i wtedy jakoś zacznę się rozglądac choć wtedy znowu nie mam pewności czy niepoleci na mnie jakaś tylko dlatego że mam własne mieszkanie ...moze jednak zostane ze starymi dopuki nie znajdę kandydatki na żonę ,a nadmiar kasy na konto niech się mnożą.

będzie kasa to się bedę zastanawiał puki co to wydaje całą pensyjkę i nie zostaje nic ,a ty fiku pracujesz ? ile masz lat że się tak wymądrzasz ?