Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly brzuszek to ja

Mały brzuch w 31 tc !?

Polecane posty

Gość lizaaakchcem
mały brzuszek wiem łatwo sie pisze ale nie przejmuj sie nimi ja tez sie nie pokoiłam moimi małym brzuchem ale pogadalam z gin na ten temat i jestem teraz spokojna a wrecz przeciwnie ciesze sie i powiem Ci mi tez nie jest łatwo i nie mam wsparcia za bardzo w rodzinie a tym bardziej w mezu ale teraz mam to gdzies dla mnie liczy sie mały i ze jest zdrowy a nie ze sobie ktos pomysli ale chuda czy jaki maly brzuch... wazne ze ja wiem ze jest wszystko ok i sie tym nie stresuje robie w koncu to dla malenstwa :)

Gość to jest mały brzuch?
no to widzisz juz dlaczego;) kobiety, które mają szerokie biodra zawsze mają mniejsze brzuchy, bo dziecko ma miejsce w miednicy ja przed ciążą miałam 89 cm w biodrach i zapewne dlatego mam takie wielkie brzuchy w kolejnych ciążach pomimo, że dzieci normalnej wielkości;) dziecko musi mieć gdzie się pomieścić;)

Gość maly brzuszek to ja
No ja mam właśnie takie wrażenie i mama też do mnie mówiła że mi się brzuch rozlał na biodra bo teoretycznie ma się gdzie on rozlać. Może faktycznie dlatego nie jest spiczasty czy wystający taki. Zawsze tak można sobie tłumaczyć :)

Gość to jest mały brzuch?
najważniejsze, że maluszek ZDROWY:)

Gość maly brzuszek to ja
Dzięki :) Uff zawsze lepiej jak się obcym ludziom powie co na sercu leży to i ulży :)

Gość jeszcze nie teraz
Kochana ja jestem w 22 tygodniu i mam taki brzuch... Ciesz się, ze masz taki mały, bo ja okropnie popękałam. Przytyłam 8 kg i wszystko poszło właśnie w piersi i brzuch. Jestem fioletowa jkby mnie ktoś pasem bił....

Gość maly brzuszek to ja
wredniak. - slodziutki brzuszek!!!!!!!! I wg mnie nie jest mały!!!

no wg. mnie był w sam raz, ale wszędzie słyszałam, że malutki brzuszek, w ciąży się tym przejmowałam bardzo, ale teraz wiem, że nie było czym :)

Gość no ro to
a ja dla odmiany oprócz tekstów że brzuch mam mały słyszałam już pare razy że mam go tez nisko jak do porodu. No kurcze nisko a jakim cudem pół nocy mnie zgaga potrafi męczyć. Wyluzuj. Dziecko rośnie a to najważniejsze a nei wielkośc brzucha.

Gość Kasgb
ja miałam 97 w obwodzie w 40 tygodniu i urodziłam zdrową córcie 53 cm długa i 3300 g przed ciąża ważyłam 49 kg przy 160 cm w finale 65 kg :) nie martw sie może brzuszek ci sie rozlewa na boki a nie w przód :p jak lekarz nic nie mówi to znaczy że dobrze jest

Ja też miałam mały brzuszek do końca, w ostatnim tyg miałam 96cm. W ciąży przytyłam 17 kg przy wadze startowej 54 kg. W 2 miesiące po porodzie ważyłam już tyle co przed ciążą

Gość mam podobny w 32 tc
obwod 100 cm. I mnie sie wydaje duuuzy :/