Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc tegoi aaaaaa

nocnikowanie porazka obszczane lozko dywan fotel

Polecane posty

Gość matka wszechpolska
to wychowujcie dalej dzieciaki bezstresowo to wam na łep wejdą :-0

Gość i dlatego zaczęłam
autorko - zajrzyj na http://bezpieluch.pl/ znajdziesz wiele porad jak odpieluchować dziecko bez stresu Twojego i jego :)

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
nie bić to nie znaczy bezstresowo, a a propo wychowania bezstresowego to zachęcam Cię tępaku do przeczytania KTÓREJŚ książki chociażby H. V. Schonebecka na temat wychowania bezstresowego. wtedy będziesz wiedziała, co pleciesz.

Gość a jaki ma nocnik
taki zwykły czy jakiś bajerancki, bo może jakiś fajniejszy by go zachęcił. Widziałam takie fajne kaczki z FP albo jest tez taki który gra fanfary jak dziecko zrobi siku do niego :-)

Gość jupi jupi jej!
do i dlatego zaczęłam " sadzać na nocnik jak tylko samodzielnie usiadł teraz ma skońćzone 10 m-cy i 2-3 pieluszki dziennie mokre, bo juz widze kiedy mu się chce i zwykle udae mi się zdążyć "(wlasnie to tobie udaje sie zdazyc-dziecko jeszcze nie kojarzy ze mu sie chce) do autorki odpusc na jakis czas załóz znow pieluszke -u mnie tez tak bylo i przy kolejnej probie bez problemu maly aczal chodzic na nocnik(wogole mnie nie wola tylko sam chodzi)i po 2 tyg .jak zacal korzystac z nocnika jest bez pieluchy rowniez w nocy.Kazde dziecko ma swoj rytm ,to samo przyjdzie ...

Gość kinia55555555555555
mój ma ponad 2 lata i nawet jeszcze nie kupiłam nocnika synek siada na sedes w ubraniu, ale za nic nie chce usiąść na nim bez pampersa :) wszystko w swoim czasie