Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość C cc ccc cccc

Ilu parterow zaakceptowalibyscie u kobiety. Co myslicie - 23 lata, 18 parterow

Polecane posty

Gość C cc ccc cccc

Czy taka liczba was zadowala? Jaka liczbe podac najlepiej? Czy to jest zalezne i rosnie wraz z wiekiem?

Gość fcewfwefwefewff
ja jestem kobieta ,mialam 11 i uwazam ,ze to jest duzo,a 18 to juz bardzo duzo

Gość a co znaczy zadowala?
jakbyś była moją koleżanką to powiedziałabym, że się nie szanujesz :P, akbym byłą facetem to chętnie bym się z tobą spotkała bo jesteś łatwa :P

Gość C cc ccc cccc
Nie jestem latwa! Nigdy ale to nigdy nie bylo tak ze kochalam sie z kims po pierwszej randce, raz tylko na imprezie jak sie upilam i bylam smutna po zerwaniu. Ale studiuje i mam 5 pracuje i dobrze zarabiam i sory ale za latwa sie nie uwazam!

Gość a co znaczy zadowala?
ok to albo za szybko się zakochujesz i idziesz z kimś do lózka, albo...jesteś łatwa :P

Gość C cc ccc cccc
To nie tak jak myslicie :(

A moja kumpla się kiedys martwiła bo facet zbladł jak powiedziała ze miała 8 partnerów A ma 26 lat A tu 23latka pisze ze miala 18 i nie jest łatwa A jaka?

Gość mamuśkaMałejZuzi
łatwa dziwka, niestety ale tak jest!aż się przeraziłam!hiva nie masz? ja mam 29 lat a miałam tylko 1 - męża swojego, przed nim całowałam się z conajmniej 100 facetów!!!- ale nigdy nic więcej....dziewczyno niszczysz sobie życie!!!

Gość katrina865498...870
ja mam 24 i mialam 4 z pierwszym chodzilam 4 lata z drugim 2,5 roku , z trzecim rok a z czwartym 2 miesice i sie rozstalismy wydaje mi sie ,ze to duzo myslalam ,ze ten 4 bedzie tym ostatnim ale znowu nie wyszło jeden z nich byl psychopata heh . juz nie mam siły szukac nastepnego chcialabym zeby ten 5 byl juz ostatnim bo juz mam dosc

Gość C cc ccc cccc
Pierwszy raz? Chyba ok. 14 lat. Ale nie jestem w 100% pewna. Ale to nie wyznacznik.

Skoro 14 lat to baaaardzo wcześnie Dzieckiem bylas I mysle ze stad ta liczba partnerów Bo nie nauczylas sie czym jest seks tak naprawde Nie rozumiesz jego znaczenia i wartosci Bo nie wmówisz mi ze 14 zrobila to bo juz miala taki popęd ze sie opanowac nie dali i stalego partnera No przykro mi autorko ale wyglada to tak jak wygląda

Gość C cc ccc cccc
:( Czyli sie nie przyznawac tak?

Gość katrina865498...870
pierwszy raz jak mialam 18 chodizlam 4 lata ale przespalam sie po dwoch latach chodzenia to byl pierwszy raz

No raczej nie powinnaś bo facet moze sie wystraszyc I uwazam ze tak jak my tutaj pomyśli że jesteś łatwa Lepiej nie mów

Gość katrina865498...870
nie mów nie mów bo sobie zle pomysli i jesli chodzi o seks to tez wytrzymaj bez najdluzej jak sie tylko bedzie dalo

Ja jestem w tym wieku, na powodzenia specjalnie nie narzekam. Byłam w kilku związkach. Ale taka liczba to dla mnie szok. Rozumiem 1, 2 partnerów, ale tyle? Nie szanujesz się.

No szok szok Kurczę pomyśleć że w takim wieku taka liczba?A co w wieku 35 lat będzie?100????

Gość Albo to prowokacja
albo chodząca patologia. Masakra. Pomijam fakt że jesteś łątwa itd - ale nie żal ci własnego zdrowia? Nie boisz się czym ci wszyscy faceci mogli Cię pozarażać? FUJ. Jak dla mnie jest to obrzydliwe mieć tylu facetów, ale co kto lubi.