Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze ze ja tak mało ...

PATZRCIE ile dzieci zostało bez prezentów...przykre

Polecane posty

Gość i dlatego to
A moze cos sie stalo? Moze ten ktos mial wypadek? Teoretycznie to moglo sie wydarzyc.

Gość dylemat.....
Dobra, człowiek albo oszust, albo własnie cos sie stalo. Ale tu juz panikujacy rodzice i autorka topiku - ile dzieci nie dostanie prezentu... kuźwa, a czy na prezentach swiat sie konczy???? Załośni jesteście :-O

Mojej znajomej w ubiegłe święta ukradziono prezent dla dziecka w markecie. Położyła na chwile na podłodze i szukała czegoś w torebce. W tym czasie podobiegl jakiś człowiek zabrał pudelko z klockami lego i tyle bylo z prezentu...

Gość dylemat.....
moze ten człowiek też mial dziecko i nie mial za co kupic tych klkocków

Gość JUNOO
Jezu, jak Ja niecierpie takich bab!!! bo co? bo dzieciaczki zabaweczki niedostały to już wielkie hallo... bo gdyby w tym przekręcie był bez dzieci "w tle" to tragedii aż tak wielkiej by nie było

Gość JUNOO
* bo gdyby w tym przekręcie nie było dziec "w tle"

Gość dylemat.....
JUNOO zgadzam sie z toba!!!!!!!!!!!

Na tych aukcjach było dużo bardzo drogich zabawek. Myślę, ze rodzice juz nie mogli sobie pozwolić na zakup jeszcze jednej takiej samej. Jedna oszukana napisała tam , ze zbierała na klocki lego i niestety dzieci na Mikolaja nie dostały i był płacz... Poczytajcie sobie komentarze ludzi. Maja prawo być wściekli.

Gość Klaudia 22222
JUNOO Jezu, jak Ja niecierpie takich bab!!! bo co? bo dzieciaczki zabaweczki niedostały to już wielkie hallo... Ok...zabaweczki jak zabaweczki ,ale zabawka średnio kosztuje 100 zł.Około 1000 osób x100 ...

Gość Klaudia 22222
tym bardziej,że użytkownik jest od października tylko... ja ostatnio kupiłam telefon...ta sama sytuacja...ale zwrot pieniędzy dostałam... Firma wystawiła telefony,których nie miała. Transport nie dotarł i klapa.

Gość dylemat.....
nie 1000 tylko 600 :-P Oszustwa nie popieram, ale wkurza mnie ta pajdokracja

Gość JUNOO
mi nie chodzi o koszt zabawek...nie wnikam w to... irytuje mnie jedynie to Wilekie współczucie,że dzieci zostały bez zabawek... jano z tej wypowiedzi wynika,że współczuć należy zawsze i przede wszystkim dzieciom...osobnik dorosły jest jednostką mniej wartą społecznie przecież... typowe myslenie mamusiek

Gość dylemat.....
dokładnie JUNOOO, dokładnie....

Gość Klaudia 22222
dylemat..... będzie więcej...obserwuj, zobaczysz... A ty pewnie nie masz dzieci...

Gość ddddr34r34r3443
hahahhahahaha ładnie ludzi zrobił w przysłowiowego hUuja :D pewnie ma teraz na was wyjebanne i leci gdzieś na majorke przepijać wasza kase hahaha

Gość dylemat.....
Mam trójeczkę ;-)

Gość JUNOO
klaudia22222 nie nie mam dzieci, choć nie wiem do końca czy ptanie było skierowane do mnie... a to,że Ty być może masz, nie upwoażnia Cie do myslenia,że cały świat będzie się litował nad Twoim dzieckiem...litości... Wasze słodkie pociechy nie są w rzeczywistości tak słodkie ja myślicie...pffff kiedy to do was mamuśki dotrze?

Gość Klaudia 22222
Ale patrząc na to konto jako klient to ja bym nie kupiła u niego.Nowe zabawki sprzedaje w dużych ilościach bez konta Firma, konto posiada tylko ok 1,5 m-ca ...w moich oczach już nie jest wiarygodnym sprzedawcą :-(

Gość dylemat.....
zgadza się klaudia, ja bardzo duzo kupuję na allegro i NIGDY się nie nacięłam.

Gość Klaudia 22222
dylemat.... I co byłbyś uradowany , gdybyś kupił 3 zabawki po 150zł i ich nie otrzymał?

Gość Klaudia 22222
sorki, bo napisałam w formie męskiej:-) nie wiem czemu uznałam,że facetem jesteś he he ja tez trójeczkę mam i przyznam szczerze ,że strata 300 zł by mnie w*ła

Gość w3444ww44
567 oszukanych osóbx250zł około bo tyle kazdy zaplacił za te zabawki to zarobił jakies 141750zł hahaha ale typ!!

Gość na allegro jest tyle uzywanych
NIE KUPUJE SIE PREZENTU OD OSOBY KTÓRA OD MIESIACA MA KONTO NA ALL

Gość dylemat.....
NIE KLAUDIA NIE BYLBYM URADOWANY :-d Byłabym pewnie wściekła i może załozyłabym temat, ale brzmiałby inaczej, np. nie kupujcie u tego goscia czy ale nacial ludzi.... A tu wielkie halo, dzieci nie dostaly na mikolajki.... Ludzie zbyt wielka wage przyazuja do prezentow, tyle.......

Gość na allegro jest tyle uzywanych
poszkodowanych jest wiecej - w momencie zawieszenai konta nie mozna wystawic negatywnego komentarza

juno - sprawa jest prosta - dorosłemu pewne rzeczy wytłumaczysz, a dziecku nie zawsze, dlatego bardziej dzieci żal

juno - sprawa jest prosta - dorosłemu można takie przypadki wytłumaczyć, a dziecku nie zawsze i dlatego dzieci bardziej żal