Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia - @1980@

SKOMPLIKOWANY MĄŻ - hmmm a prezent

Polecane posty

Jesli jestes z okolic Warszawy to go lepiej umow do Wrobla (Piotr Wroblewski) na Bemowie. Maz mi kiedys zrobil taki prezent i bylo super - nauka sportowej jazdy samochodem. Bo prawie 500 zl za 40 min 'driftingu' w tym teoria to wydaje mi sie rozbojem w bialy dzien. Teraz eszlam na steonke: Wrobel tez ma nauke driftingu http://www.rspw.pl/szkola_driftingu.php

widzisz nie trzeba było długo czekać. Wystarczyło chwilę posłuchać i przypomnieć rozmowy o marzeniach nawet tych błahych pomysłach na przyszłość. Przecież każdy ma jakieś marzenia i pragnienia.

Gość 32565
Jeżeli ma w sobie coś z dużego dziecka,a przy okazji lubi majsterkować, kup mu metalowy model samochodu do składania (np. firmy bburago - świetne, solidne wykonanie). Mój mąż też jest automaniakiem i był zachwycony takim prezentem.

Gość Wice wersacze
zamów kwatere gdzieś niedaleko w jakimś ośrodku agroturystycznym, lub górach- zależy gdzie masz bliżej na termin 6-8 stycznia. 6 wypada w piątek i jest to święto, a 7-8 stycznia to weekend, zatem 3 dni wolnego. Zrób przelew i wydrukuj. Zapakuj go w kopertę, no chyba że ten ośrodek ma swój folder lub stronę internetową to wtedy ją wydrukuj i daj w kopertę pod choinkę. My w tym terminie wląsnie jedziemy w góry. Uważam że 100 bardziej ucieszy go ten prezent niż coś wymyślonego na siłę. Wszak dajesz mu swój czas który spędzicie razem w pięknym otoczeniu, czego chcieć więcej? Na bank się ucieszy ;)

Gość Zryta Gilówska
Laska kup sobie wibrator obwiąż się wstąchą jakąś i zacznij się nim bawić na jego oczach dla samca to jest warte więcej niz 1000zeta