Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laski co to znaczy???

tusz black/brown - to w końcu jaki???

Polecane posty

Laski, licytuje na allegro tusze i pytam gościa, jaki to kolor, bo w aukcji napisał, że balck brown, a on mi, że tak na opakowaniu jest i on nie wie... To jaki to w końcu kolor?? W googlach nic nie ma na ten teamt.

Gość to chyba
loteria :D

Ale śmieszne... Kurde... Serio pytam... Okazja jest, ale jak to same brązowe, to się nie zdecyduje niestety.

Gość czarna robota 25
to brązowa czerń

Dzięki za rzeczową odpowiedź. Nie spotkałam się z takim kolorem dotychczas, może dlatego, że po prostu kupowałam czarny, a teraz szukam coś na allegro w niższych cenach, a wysokiej jakości :P I właśnie niższe ceny dobrych tuszy są przy kolorze innym niż czarny :)

Szczerze? To się zawzięłam i postanowiłam poszukać idealnego. Najlepsze, ale nieidealne do tej pory to miałam z Maxfactora. Ale mam taką metodę, ze co jakiś tusz, to sprawdzam recenzję na wizażu. I padło na YSL jeden, ale są właśnie takie głupie kolory. Miałam dwa razy w życiu tusz idealny dla mnie. Jeden lata temu z avonu i go wycofali szybciutko, a był the best i drugi po tym trafiłam, nie uwierzycie, ale w takim sklepie za dwa złote. Efekt szokujący. Niestety, potem już ich nie mieli, a ja nawet nie pamiętałam nazwy, bo szybko się z pudełka starła :P Zależy mi na pogrubieniu i żeby się nie odbijał u góry na powiece. Odkryłam też na wizażu, że ma znaczenie miejsce produkcji. I na przykład maybelline jest lepsze o niebo z Anglii a inne u nas z niektórych drogerii.

Gość taki tusz wygląda jak czarny
wcale tego odcienia brązu nie widać.

Gość A co to znaczy YSL???
A co to znaczy YSL???

to biegnij szybko do yves rocher po ultra volume z serii luminelle ktora wlasnie wycofuja :P jest polowe tanszy niz byl, czyli kosztuje teraz 12,5. wg mnie swietny.

Gość kjoi
nigdy w zyciu nie kupilabym nic na cerew w sklepie po 2 zlote!!! trzebia nie miec fantazji!

Gość A co to znaczy YSL???
Ha! Właśnie trzeba mieć fantazję albo dowagę, jak kto woli :P

jakby to byl no name bez etykiety z chin to bym nie kupila, ale jest wiele polskich bardzo tanich firm, ktorych produkty maja atesty.

A czemu wycofują ten tusz? Coś z nim nie tak? To był polski tusz, z tego co pamiętam to chyba ze złotą róża na opakowaniu... I nic mi po nim nie było, a rzęsy były... Ale szybko się skończył, bo wysechł. Z tego co czytałam, jest to podobno często tendencja dobrych tuszy, że wysychają jak nawet jest jeszcze coś w pudełku.