Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oo.nn.aa

laptop a bagaz podreczny w locie

Polecane posty

pomozcie mi bo nigdzie nie moge wyczytac czy poza bagazem podrecznym mozna miec przy sobie laptopa? nie lecialam jeszcze LOTem i nie orientuje sie dokladnie. piszcie prosze...

Gość trzeba mieć
wszystko razem spakowane

nie wiem jak w LOTie ale w innych liniach lotniczych nie liczyli mi laptopa jako podreczny, tzn. mialam laptopa i osobno bagaz podreczny.lecialam w sierpniu br.

własnie ja juz nic nie wiem... jedni na forach pisza ze mozna miec laptopa oprocz bagazu podrecznego a drudzy ze nie... jestem w kropce.. :( ehhh

Gość Eeeeasy Jet
laptop w bagazu podrecznym (czesto kaza mi wsadzic nawet torebke do bagazu podrecznego, tak zbey sprawdzic czy sie miesci), potem wyciagam laptopa, sprawdzaja go, jest ok, i ide dalej :)

Gość artykul 9
9.7.2. Przedmioty przewożone jako bagaż nierejestrowany takie jak: książka, płaszcz, mała torebka damska, laska lub parasolka, składany wózek inwalidzki lub dziecięcy oraz inne, określone w przepisach przewoźnika, niezbędne pasażerowi w czasie podróży, nie są wliczane do limitu bagażu nierejestrowanego. Przewoźnik może dopuścić do przewozu w ramach bagażu nierejestrowanego także inne przedmioty (np. laptop). http://www.lot.com/web/lot/conditions-of-carriage