oo.nn.aa 0 Napisano Grudzień 10, 2011 pomozcie mi bo nigdzie nie moge wyczytac czy poza bagazem podrecznym mozna miec przy sobie laptopa? nie lecialam jeszcze LOTem i nie orientuje sie dokladnie. piszcie prosze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oo.nn.aa 0 Napisano Grudzień 10, 2011 ludzie czy nic nie wiecie na ten temat??? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba mieć Napisano Grudzień 10, 2011 wszystko razem spakowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asda 0 Napisano Grudzień 10, 2011 nie wiem jak w LOTie ale w innych liniach lotniczych nie liczyli mi laptopa jako podreczny, tzn. mialam laptopa i osobno bagaz podreczny.lecialam w sierpniu br. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oo.nn.aa 0 Napisano Grudzień 10, 2011 własnie ja juz nic nie wiem... jedni na forach pisza ze mozna miec laptopa oprocz bagazu podrecznego a drudzy ze nie... jestem w kropce.. :( ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeasy Jet Napisano Grudzień 10, 2011 laptop w bagazu podrecznym (czesto kaza mi wsadzic nawet torebke do bagazu podrecznego, tak zbey sprawdzic czy sie miesci), potem wyciagam laptopa, sprawdzaja go, jest ok, i ide dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Never Lose Hope 0 Napisano Grudzień 10, 2011 Moj jak lecial mial laptopa w torbie w bagazu podrecznym, ale schowany do torby nie osobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a na stronie lot byłaś? Napisano Grudzień 10, 2011 na stronie http://www.lot.com/web/lot/contact-us masz do nich maila - spytaj, bo w warunkach przewozu o laptopie dodatkowo nic nie piszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość artykul 9 Napisano Grudzień 11, 2011 9.7.2. Przedmioty przewożone jako bagaż nierejestrowany takie jak: książka, płaszcz, mała torebka damska, laska lub parasolka, składany wózek inwalidzki lub dziecięcy oraz inne, określone w przepisach przewoźnika, niezbędne pasażerowi w czasie podróży, nie są wliczane do limitu bagażu nierejestrowanego. Przewoźnik może dopuścić do przewozu w ramach bagażu nierejestrowanego także inne przedmioty (np. laptop). http://www.lot.com/web/lot/conditions-of-carriage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach