Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielka1223

Straszna sytuacja, wstydzę się...

Polecane posty

Gość anielka1223

Witam Mam na imię Aniela i mam 26 lat. Jestem mamą 2 letniej dziewczynki. Od września tego roku jestesmy w tragicznej sytuacji finansowej. Pracuję tylko mój mąż bo córka jest bardzo chorowita. W ubiegłych miesiącach strasznie się zadłużyliśmy. Doszły do tego opłaty. Dziś dopiero 10 grudzień a my już nie mamy pieniędzy które w całości poszły na nasze zadłużenia i opłaty. Mąż nastepną wypłatę dostanie dopiero w styczniu. Strasznie jest mi wstyd ale chciałabym prosić o pomoc w przeżyciu nam do tego stycznia. Mąż dostaję posiłki z pracy wiec chodzi tylko o jakieś produkty dla córeczki i dla mnie. Nie chce pieniędzy i pieniędzy nie przyjmę. Może ktoś mógłby podzielić się jakimiś produktami? Mogą być nawet przeterminowane, to nie robi żadnego problemu. Będę dozgonnie wdzięczna za chociaż jakiś ryż czy makaron. Proszę dobrych ludzi o pomoc.

Gość asdasdasdbgdsfd vgre
skąd jesteś?

Gość 902340848
to idz do pracy umyj okna !!! a nie żebraj. swięta idą to chcesz ludzi na litośc wziąć !!! Jak Ci nie wstyd? A dziecka ci nikt kazał robić!!! jak chcialas bachora to teraz bądz odpowiedzialna. Pozdro

Gość skąd jesteś??
?

Gość daj ogloszenie tu
forum.gazeta.pl/forum/f,42644,Oddam_przyjme_reaktywacja_.html tu forum.gazeta.pl/forum/f,834,Oddam_Przyjme_Praca_dorywcza.html lub popros o pomoc na forum,tyle,ze musialabys dolaczyc dokumenty z dochodami forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html

Gość skad jestes? i jak pomoc?
:)

Gość anielka1223
Jesteśmy z województwa warmińsko - mazurskiego, konkretnie z Giżycka. Córeczka ma 2 lata. shadows in the night - dziękuję, zaraz napiszę. Córka korzysta jeszcze z pieluch ale poradzimy sobie z tetrowymi bo zakładam jej tylko na noc.

Gość nie ma nic za darmo
to sprzedaj komputer i inne rzeczy, a jak mąż przyjdzie z pracy to moze zająć sie dzieckiem a ty najmij się do mycia okien, sprzątania, moja znajoma np. roznosi ulotki jak mąż jest w domu

Hej! Ja też mogę pomóc. Jestem z okolic Lublina. Jak chcesz to napisz do mnie pauline200@wp.pl

Hej! Ja też mogę pomóc. Jestem z okolic Lublina. Jak chcesz to napisz do mnie pauline200@wp.pl

Gość Ja tez prosze was o pomoc
Widze ze ktos sie odwazyl to ja sie odwaze.Maz zginal w wypadku 5 miesiecy temu,a 3 miesiace temu urodzilam coreczke,maz nawet jej nie zobaczyl,teraz jestem w strasznej sytuacji,nie mam pokarmu w piersi a mala musi jesc,nie mam kontaktu z rodzina gdyz jestem z domu dziecka,probowalam ich szukac ale to nie takie proste,nikt mi nie chce pomoc.Także potrzebuje produktow dla dziecka,ja sobie dam rade ale nie mam na mleko dla corki.Bozena

Gość anielka1223
Nie mamy komputera, tenz którego obecnie korzystam należy do mojej koleżanki. Nie mogę podjąć się pracy bo nie mam z kim zostawić córki. Szukałąm pracy i nadal szukam choćby do sprzątania ale ludzie nie chcą słyszeć o tym, ze bym przyszła z córką a nie mam jej gdzie zostawić.

Gość rozumieszzzzz
jak mąz jest w domu, chyba za parę groszy nie pracuje po 24 godzin na dobę

Gość anielka1223
Mój mąż pracuję w Olsztynie i tam pomieszkuję. Nie mamy tyle pieniędzy aby pozwolić sobie na podróżowanie z jednego miasta do drugiego, przyjeżdża więc do domu raz w miesiacu.

Gość kejti544
okej , kupie ci produkty ale musze zobaczyc czy naprawde mieszkasz w biedzie i nie oszukujesz podaj adres na mejla bozenafsz@buziaczek.pl, jestem z tego samego wojewodztwa

Jeśli ktoś może pomóc to niech pomoże! Po co od razu ją krytykować i rzucać tekstami typu dziecko samo się na świat nie prosiło...

Gość pani bozeno na tej stronie
moze pani uzyskac pomoc dlugofalowa,jesli dosle pani dokumenty moderatorce potwierdzajace niskie dochody.prosze wykasowac spacje forum.gazeta.pl/forum/ f,615,Pomocne_emamy.html a na tych stronach sa czesto ubranka,wozki,akcesoria dzieciece do oddania,mozna tez zamiescic prosby o rzeczy forum.gazeta.pl/forum/ f,42644,Oddam_przyjme_ reaktywacja_.htm l tu forum.gazeta.pl/forum/ f,834,Oddam_Przyjme_Praca_ dorywcza. html

Gość Ja tez prosze was o pomoc
to byl podszyw z ta bozena,chcialem wam tylko pokazac jak latwo jest cos takiego napisac.