Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slayeer

jestem idiotą..

Polecane posty

Pewna dziewczyna powiedziała mi, że jej na mnie zależy. Olałem ją, kompletnie, miałem w dupie, śmiałem się. Długo po tym incydencie poszedłem na ognisko, była tam ze swoim nowym chłopakiem. Uśmiechnąłem się, myśląc, że w końcu będę miał ją z głowy. Jej 'ukochany' poszedł zajarać z innymi, a ona siedziała sama, pijąc piwo. Wszyscy się gdzieś rozeszli, inni poszli do sklepu, w krzaki i zostaliśmy sami. Przysiadłem się do niej i zaczęliśmy rozmawiać. Była taka ładna, zauważyłem, że ma wyjątkowo czarne oczy. Nie było widać jej źrenic! Z żadną dziewczyną nie gadało mi się tak dobrze, śmialiśmy się, wygłupialiśmy, graliśmy na gitarze. Wtedy ją poznałem i miałem ochotę wyjebać sobie z otwartej dłoni w twarz! Od tego cholernego ogniska minęły z cztery miesiące, a ja wciąż nie mogę przestać o niej myśleć. Byłem tak cholernym kretynem i idiotą, że spławiłem taką dziewczynę.. IDEALNĄ DLA MNIE. Przydarzyła wam się podobna historia?

Gość nie no piekna opowiesc
"Przydarzyła wam się podobna historia?" z milion razy

Gość nie no piekna opowiesc
" Byłem tak cholernym kretynem i idiotą, że spławiłem taką dziewczynę.. IDEALNĄ DLA MNIE." perfekcyjną

Gość nie no pieka opowiesc
tak pewnie zrobi :)

Gość zxxczxc
swoją drogą ciekawe, dlaczego ją wcześniej olałeś.....

Gość gwoli wyjasnienia...
ale chyba miales jakis powod, ze ja na poczatku olales, jaki? piszesz, ze jest ladna i do tego dobra do pogadania...wiec o co biega?

wydaje mi się, że ją po prostu olałeś, bo Ci napisała, że jej zależy? Nie wiem, sądziłeś, że, jak ją olejesz to się odpieprzy? Śmiałeś się z niej? To gratuluję, na prawdę. Teraz cierp i przemyśl to sobie. Jesteś po prostu kretynem, który najwidoczniej zbyt pochopnie ocenił tę dziewczynę.

Gość jakie wy dziwne jesteście
dobrze ci tak ! :P

ja przezyłam kilka takich ognisk na ktorych działy sie rózne rzeczy

ale niestety nigdy nie przezylam takiego jak ty opowiadasz