Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hodowla zwierzat

które zwierze najlepsze? które najlepiej miec w domu?

Polecane posty

Gość galopujacawmiejscu1
No wymieniać co tydzień to chyba jakaś pomyłka:( Ja wymieniam całkowicie raz na dzień a jak zrobią kupkę to zaraz.

Gość galopujacawmiejscu1
Choć przy jednym kocie może?

galopujacawmiejscu1- codziennie wymieniasz żwirek? Nie rozumiem Twojego wpisu. Najpierw piszesz, że 5l starcza Ci na 12 dni, a potem że codziennie wymieniasz. Mi właśnie 5l starcza na tydzień. Kuwetę czyszczę 2 razy dziennie, a wymieniam całkowicie raz w tygodniu

Gość ZosiaPusia1
Ja polecam świnkę morską sama ją mam : Kiedy ją kupisz nie gryzie wcale ! Najpierw trochę się boi ale po kilku dniach się oswaja :) Jaka jest świnka morska ?: -Ciekawa -Mądrzejsza niź chomik -piszczy jak nie wiem co ale fajnie :p -nie gryzie kabli -można nauczyć ją sztuczek i inne fajne zabawy ! Moja świnka morska wychodzi z klatki i chodzi po kuchni a kiedy chcę siku to wskakuje,ale jak chce bobka to zostawia normalnie,ale można wziąść papier i posprzątać bobelki :) Myśle,że pomogłam ! Pozdrawiam Zosia

Gość gość
Wiecie co, każde zwierzątko śmierdzi... czy to pies, kot, świnka morska, króliki, itd.. nawet rybki. Wszystko już miałam, najlepiej jak to mój tata mówi na podwórku ... akurat u nas była taka możliwość bo mieszkałam w domu. Teraz mieszkam w bloku i nie mam już nic, a jak chcę zwierzątko to jadę do rodziców na wieś. ZX tego wszystkiego to najlepsze rybki.

Gość gość
ja najbardziej lubie szynszyle. Myślę, że to najlepsze zwierzatka, jakie mozna miec w domu. W http://fermaszynszyli.pl/ znajdziesz najlepsze okazy!

Gość gość
gość 2017.07.28 ja najbardziej lubie szynszyle. Myślę, że to najlepsze zwierzatka, jakie mozna miec w domu. W http://fermaszynszyli.pl/ znajdziesz najlepsze okazy! jak najbardziej szynszyle! Bardzo polecam!