Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temirararara

Olga z Top Model oszustką

Polecane posty

Gość temirararara

W wywiadzie, który możemy przeczytać na stronie topmodel tvn Olga wyznaje, że zgłosiła się do programu, by spróbować sił w modelingu. Bzdura. Kaczyńska doskonale wiedziała, na co się pisze. Jej macierzystą agencją była SPP Models. To z jej ramienia udało się jej wyjechać do Tokio, gdzie pracowała dla renomowanej agencji Agence Presse. Dodajmy, że miała wtedy 15 lat. Następnie wyjechała do Mediolanu z agencją IMG. Spodobała się osobom z branży. Zrobiła showroom Prady. Wzbudziła zachwyt forumowiczów thefashionspot Po Mediolanie przyszedł czas na Londyn, Barcelonę, kontrakt z agencją D'Vision oraz współpracę z Gavłem Grzegórskim. Z oczywistych względów ze strony agencji zniknęła informacja o Kaczyńskiej. Pozostał tylko pusty link. W końcu jakby to wyglądało - protegowana agencji w programie? Widzowie nie pozostawiliby na Oldze suchej nitki, tak jak to zwykli robić z innymi profesjonalistami, biorącymi udział w rozmaitych telewizyjnych show. anice Dickinson - jurorka czterech pierwszych edycji America's Next Top Model - wyznała ostatnio, że na wynik poszczególnych odcinków, jak i finału nie mają wpływu ani jurorzy, ani widzowie, tylko sponsor programu. Czy zatem zwycięstwo Olgi było ustawione? Czy agencja D'Vision tym oto sposobem chciała wskrzesić karierę Kaczyńskiej? Warto zauważyć, że na Olgę zwrócono uwagę w tym samym czasie, co na Monikę Jagaciak. Nowe twarze modelingu 2007 roku. Olga tak samo jak Monika próbowała swoich sił za granicą. Jak widać z marnym skutkiem, skoro zamiast podbijać światowe wybiegi, prezentować kreacje Gucci, Marca Jacobsa, Versace, Oscara de la Renty czy Karla Lagerfelda - wróciła do Polski, by wziąć udział w Top Model...

Gość PołamanaSzesnastka;
Fascynujace ;)

Gość nbnhgj.,
w dodatku tvn ustawil tak durna czolowke w ktorej kazdy kto dokladnie i uwaznie sie przyjzy widac jak byk ze to olga wbiega do bramy. i juz w 1 odcinku wiadome bylo kto wygra.... jedna wielka ustawka zalosne!!!!

Gość ryuio8y976re54rsetyfutr6
A zauważyliście, że w czołówce (rozpoczęcie programu), do tej bramy, która ma symbolizowac drzwi do świata mody wbiega właśnie Olga?

Gość ryuio8y976re54rsetyfutr6
nbnhgj., o dokładnie. :P

Gość gjdddd
no chyba ktoś musi wbiec,nie?

Gość Majonez Kielecki .
Jedna wielka ustawka i tyle... podobnie te całe X faktory, Mam talenty i inne badziewia. :o

Gość absolutely tap mdl
Tak.Zauważyliśmy.Tym menelem byłeś Ty "tym razem znowu..."

Gość G-uzzzz
To tylko mnie upewniło,że zrobiłem dobrze nieoglądając po pierwszym odcinku reszty:classic_cool:

Gość milivanilii
niesamowicie interesujące żałosne pokolenie telewizyjnych show

Gość Majonez Kielecki .
G-uzzzz - o jeden odcinek za dużo :P jak będą następne edycje to napewno sobie odpuszczę... jakoś tak nie lubię jak mnie ktoś oszukuje :P

Gość Substanz
nielubieniedziel-to że ktoś to zauważył de facto nie ma znaczenia.Pierwszy post daje do myślenia.Myśle,że wiara w zbiegi okoliczności jest dobra i wygodna dla debili.

Gość tak to bylo od poczatku
ustawione! moja znajoma byla w tym programie i mowila mi ze olka czy tam olga wygra...

Gość temirararara
up

Gość e tam wszystko jest zawsze
ustawione

Gość igabomiga
od razu oszustka??? i bardzo dobrze taka powinna być modelka!! dba o swoje interesy i nikomu nic do tego, po co nam druga papierska albo anka balon, tylko placza i nic nie robia!!! a Olga super dizewczyna, ani razu nie beczala, nie opowiadala swoich śmiesznych historyjek to że gruba to że szara myszka i inne pierdolasy, robila co do niej nalezy, pewna siebie wlasnie taka jaka powinna byc modelka, a to ze juz wczesniej miala z tym do czynienia co z tego?? miala prawo, nie chciala sie wychylac z tym jakie ma osiagniecia, po co? zeby znowu na nia jechac? przynajmniej raz wygrala normalna laska, bo juz rzygac mi sie chce historjami z typu "bo ja szara myszka bylam, ze mialam 100kg" co mnie to kuzwa obchodzi?? mam z nimi plakac? czy co? BARDZO DOBRZE ZE WYGRALA OLGA!! Ona przynajmniej zaistniala i zainstnieje w swiecie mody, a nie bedzie sie nad soba uzalac... taka wlasnie powinna byc modelka, a laseczki typu "urzekla mnie to twoja historia" niech spadaja, bo sie do tego nie nadaja potwierdzila to tylko papierska :o

Gość igabomiga
oczywiście pisze sie HISTORIAMI, literowka sie wkradla szybka piszac :P

Gość krótkowłosa
popieram wpis wyzej! Olga jest cudowna dziewczyna, która walczy o swoj sukces

Gość nienawidzejej
OLGA TO OSZUSTKA!!!!POWINNA ZOSTAĆ ODEBRANA JEJ NAGRODA!!!! REGULAMIN KONKURSU Top Model. Zostań modelką. Zrodlo: TVN Postanowienia ogólne o) w skład Pakietu Zgłoszeniowego wchodzą następujące dokumenty i materiały: oświadczenie, że kandydatka nie jest profesjonalną modelką oraz o braku zobowiązań reklamowych; Uczestniczki 11. Uczestniczkami Konkursu mogą być tylko dziewczyny/kobiety, które: e) nie są związane żadnego rodzaju umową, w ramach której zobowiązane są do świadczeń jakichkolwiek usług w zakresie marketingu, reklamy, sponsoringu, działalności modelingowej, wykorzystania wizerunku, głosu lub nazwiska albo pseudonimu i oświadczają, ze do chwili startu w Konkursie nie zawarły takiej umowy, która obowiązywać będzie po zakończeniu Konkursu."

Gość igabomiga
jak jestes taka madra to pokaz mi jednego polityka lub inna slawna osobe ktoraa zyje zgodnie z normami i REGULAMINAMI? nie rozsmieszaj mnie!! na waszymulubionym pudelku wyraznie bylo napisane ze top model nie broni uczestniczkom brania udzialu w innych kampaniach niz top model, maja do tego pelne prawo!!! to ze wszystko jest ustawione to swoja droga, ale dziewczynie sie nalezalo bo jestem pewna ze wykorzysta ta szanse. Ja nie wiem co polacy widza w tych ryczacych modeleczkach opowiadajacych swoje historie, ja jak bylam szara myszka to jakos nikt mi nie wspolczul i nie pomagal, a ja tez jakos z tym do ludzi nie latalam no bez jaj :o nawet jakbym poszla do takiego programu to sory nie opowiadalabym takich rzeczy tylko po to zeby wzbudzic w kims litosc żałosne :o

Gość dzieki za poprave nastroju :D
ja tam bym wolała żeby wygrała Ania Bałon niż ta paskudna Paulina Papierska..tez byla cwana i wredna...Ania jest dobrA. Życze jej jak najlepiej 🌼

Gość jaroslawe-84
igabomiga stul ryj zyebie :O

Gość pomoc dla was iaho
Odnoszac sie do przepisow ktore wymienilas olga nie zlamala zadnego punktu regulaminu bo chodzi po prostu o to ze ma nie byc zwiazana umowa ktora bedzie obowiazywala po skonczeniu programu jesli je pozrywala i zakonczyla to wszystko jest w porzadku. Nikt nie powiedzial ze dziewczyny nie moga miec doswiadczenia w modelingu choc byloby zapewne bardziej fair ze strony olgi gdyby o tym od razu sama powiedziala

Gość leokadialodzia
oglądałam tylko z 5 minut tego programu- jednego z pierwszych odc i pokazywali olkę i jej starych i ona mówiła, że już pracowała jako modelka- dżizaz, to nigdy nie była tajemnica!

Gość nienawidzejej
"od razu oszustka??? i bardzo dobrze taka powinna być modelka!!" taka powinna być modelka?? zakłamana, zapatrzona w siebie pusta lala?? przeczytaj sobie regulamin programu :o powinna być zdyskwalifikowana, już na starcie miała przewagę nad innymi dziewczynami, nie powinna startować w Top Model i jury nie powinno jej dopuścić wiedząc o jej przeszłości w MODELINGU :o oszukała widzów i tyle..

Gość odwalcie sie od Olgi
a ciekawe, ktora z uczestniczek nie miala nigdy wczesniej do czynienia z profesjonalna praca modelki, jakims pokaze czy cos, bo zapewne niemal kazda jakies doswiadczenie miala,