Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temirararara

Olga z Top Model oszustką

Polecane posty

Gość fsdgsdfg
a ciekawe, ktora z uczestniczek nie miala nigdy wczesniej do czynienia z profesjonalna praca modelki, niemalże wszystkie nie miały, za wyjątkiem Honoraty i właśnie Olgi :O

Gość anonimowa36
do igabomiga : super !! masz zupełną rację,modelka powinna być pewna siebie,uśmiech jest jej atutem a nie jak te inne rozbeczane laseczki które całe życie miały pod górke ,z Michalinka na czele :( żenada Olga jest śliczna,miła,pewna siebie,ambitna. Skoro pozrywała wcześniejsze ewentualne kontrakty to o co Wam chodzi?? Ktoś kto już próbował sił wcześniej ma być skreślony w przyszłości??!! Tymbardziej super że nie odpuściła,że walczyła nadal o swoje marzenia!i wygrala! GRATULUJE :D:D:D

A moim zdaniem to jest oszustwo. Bo program reklamowany jest jako program dla amatorów, nie dla modelek z doświadczeniem i wyniki powinny być unieważnione z powodu złamania regulaminu. Tak samo zresztą jak w pierwszej edycji Mam Talent wygrali faceci, którzy wcześniej występowali na całym świecie, nawet dla królowej angielskiej, gdzie wiadomo że tylko najlepsi artyści są do tego zapraszani. Moim zdaniem tacy ludzie w ogóle powinni sie wstydzić zgłaszać do takich programów :o Może w ogóle do następnego Top Model niech sie zgłosi Rubikowa i będą mieli wreszcie sławną modelkę która zrobiła karierę dzięki Top Model :D

Gość durny program i tyle
Jeśli ten program jest reklamowany jako przepustka do świata mody dla dziewczyn, które wcześniej nie miały zbyt dużego doświadczenia albo w ogóle go nie miały to nie wiem co ta Olga tam robiła i czemu została przyjęta. Dziewczyna była pewna siebie nie dlatego, że ma taki charakter, ale przez to, iż wiedziała co ją czeka i jak ma się zachowywać. Ona nie była niczym zaskoczona i nie miała problemów. Oczywiście, że to było ustawione.

Chociaż w sumie, w tej sytuacji to nie tyle Olga jest oszustką ile producenci programu bo dobrze wiedzieli kogo przyjmują i pewnie sami to zaproponowali.

Gość igabomiga
ktos mnie zyebal, wiec do tego kogos WZAJEMNIE !!!!!! nikomu nie zabrania sie miec wczesniej jakiegos doseiadczenia, w poprzedniej edycji tez byly dziewczyny ktore mialy profesjonalne sesje wyjazdy itp. Tez Olgi nie lubilam na poczatku bo byla dla mnie zbyt ważna, mialam inne faworytki ktore niestety odpadly wczesniej, z tych dwoch ANKA i OLGA wybralam jedna ktora sie nadaje i jest nia OLGA Bo widac ze dziewczyna nie zmarnuje szansy, to ze wygrala stawia ja jeszcze w wiekszym swietle bo wie ze nie moze sie okazac DRUGA PAPIERSKA :o wiec da z siebie mysle duuuzo zeby zaistniec... W koncu po to jest ten program. co do programow taniec z gwiazdam i inne spiewajace tez sa dla amatorow, a taka urbanska ktora potrafi tanczyc tez brala w nim udzial i mimo ze nie wygrala to i tak byla najlepsza a czemu? BO TANCZY i zajmuje sie tym zawodowo!!!

Gość zrob wywiad
to jaki sens jest robic taki program ? skoro ta cala OLGA jest taka wspaniala i 3 lata jest modelka, dlaczego o niej nie slychac ... bo jest pewnie do dupy!

Gość igabomiga
bo to jest wlasnie dla niej przepustka!!! tylko ze ona to wykorzysta w przeciwienstwie do placzacych lasek i uzalajacych sie nad soba. a to ze wczesniej nikt o niej nie slyszal nie wiem, jakos szczegolnie nie interesuje sie moda i modelkami, jest masa modelek w bazie agencji ale nie mam czasu ich przegladac i sprawdzac ktora robi juz kariere a ktora nie. I to ze Olga jest zarozumiala czy wazna czy nie wiem co jeszcze to własnie DOBRZE, bo nikomu nie wskoczy do lozka za casting, czego obawialabym sie po ANNIE B. bo ta z kolei przy rozbieranej sesji powiedziala ze MODELKA MUSI UMIEC SIE ROZEBARC I POZOWAC NAGO i ona nie widzi w tym nic zlego. Wiekszosc lasek miala z tym problem ale ona DAWAAAJJ na golasa, zrac przy tym tony nawet pirog sie z niej smial, wiec zastanowcie sie kogo obrazacie, laseczke ktora wzbudza litosc w ludziach jaka to ona byla brzydka ale przez ten prgram nagle wypiekniala czy powazan wiedzaca czego chce dziewczyne, majaca doswiadczenie do tego sto razy ladniejsza majaca piekne zeby a nie jakies uszczerbione jak anka :D robiaca ladnie pozy Olga niz sztywnie chodzaca Anka. a to czy jest to ustawione LECI MI TO. Przynajmniej raz cos dobrze ustawili...!!!

Gość Koniu Gator
Opowiem ci domniemaną historię. Pewien stary pryk właściciel agencji modelek lubi młode dziewczyny, jednak z uwagi na jego wiek on nie jest dla nich atrakcyjny. Facet koniecznie chce mieć kochankę z topu, a nie jakąś wiejską szmatę ze sponsoringu. Jedna z jego młodych modelek jasno daje do zrozumienia, że jeśli uczyni ją sławną to będzie mu się oddawać. Facet uruchamia swoje znajomości, powiązania biznesowe i tak powstaje turniej dla modelek amatorek, który rzecz jasna wygra jego protegowana. Ciekawe jak się jej losy potoczą kiedy zwiędnie, przestanie być atrakcyjna lub hurraoptymistycznie uzna, że jest na tyle sławna że protekcja jest jej nie potrzebna. Znane są przypadki, że takie laski kończyły rozczłonkowane w walizkach, a jak się potoczy los kolejnej możemy sie tylko domyślać.

Gość laracroftson
a tu ciekawy link z teledyskiem :D z 2010 r...pozajecie dziewczyne z teledysku?

Gość ona6987
No i dorze że Olga wygrała z tej całej trójki co została tylko ona sie nadawała a te dwie Anka płaczka i ta Michalina tranwestyta co ona wogóle robiła w ty programie masakra jakaś

Gość oczywisciezeoszustka
myślałam, że Top Model jest dla AMATOREK, olga jest PROFESJONALISTKĄ.. jaka jest idea tego programu?? pomagać zaistnieć modelką czy nauczyć dziewczyny poznać świat modelingu??? figura pozostawia wiele do życzenia, może i chodzi dobrze i jest pewna siebie - ale jaka niby ma być, kiedy na co dzień zajmuje się modelingiem?!! I jakim cudem mają z nią konkurować dziewczyny, które zaczynały od zera, nigdy nie miały żadnej sesji zdjęciowej, nie umiały pozować, chodzić po wybiegu, to nie fair :// a najlepsze jest to, że pomimo doświadczenia na zdjęciach wpadała zdecydowanie gorzej od Ani i dostała się na mniej castingów w Paryżu, a nawet nie zmieściła się w przygotowaną sukienkę!!! :D jej wygrana to jakaś pomyłka.. I jeszcze na stronie zakłamanego tvn bezczelnie napisali, że do agencji D'Vision trafiła PO programie!!!