Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsf

CHORA- PSYCHICZNIE ZAZDROSNA

Polecane posty

Gość dfsf

nie wierze w to co robie ale wlamalam mu sie na wszystkie portale nk,wp,facebook itp tylko po to by sprawdzic czy nie pisze z jakas dziewczyna mam juz dosc siebie i teo ze mu nie ufam

hahaha to jest nic do tego co ja robie.. wybacz za moją prześmiewczą wypowiedź..

gratuluje sprytu:O Tylko naprawde szkoda,ze jestes do tego zdolna. Pewnie nieźle sie z tym męczysz?

Gość wwwww
jesteście nienormalne

Gość dfsf
jestem starą lochą, która na przestrzeni dziejów przekopała całe kontynenty w poszukiwaniu smacznych trufli

Gość dfsf
wiem,że normalne to nie jest. Mam tego pełną świadomość .. lecz po jego zdradzie nie potrafię inaczej. Niszcze w ten sposób nie jego lecz siebie.. On się nie domyśla nie czytam nieprzeczytanych rozmów itp. po prostu patrze czy nie kontaktował się z nikim.. właśnie gdyby zabezpieczył to jakimiś hasłami.. a on wiedział że się domyśle?

Gość reserved się skiepściło
a jak się dowie? I wtedy narobisz sobie wstydu, nie zdziwiłabym się jakby się wkurzył i Cię rzucił.Normalne to nie jest.

Gość dfsf
nie dowie.. a gdyby to coś wymyśle. Kurde wiem,że to jest złe mam tego świadomość ale ja NIE potrafię inaczej .. Gdy się nie odzywa jak teraz mam wrażenie,że jest z którąś z panienek .. że piszę lub cokolwiek. Ja i moja chora wyobraźnia..

Gość ferdek mam pomysla xD
witaj w klubie ale tym sposobem poznalam kilku oszustow i mniej cierpialam wiec sa pozytywne strony

zatem to tak wygląda,.. jestes po zdradzie wiec Twoje obawy są uzasadnione..