Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja Nina

Czas na zmiany. To nic, że pół wieku za nami.

Polecane posty

A gdzie tam lepiej:D Jasne, że Cię poznałam, po włosach oczywiście:D Chyba sama nadam Ci jakieś ładne imię i w myślach będę go używać. Z tym serem- już za późno- zjedzony:classic_cool: Trzy plasterki takiego w folię pakowanego. I kefir był. Jak zaraz nie ucieknę do łóżka, znów pójdę jeść. Odnośnie nożyc: mam amatorskie, ale sprawdzają się. Wystarczy nie reagować na zaczepki i insynuacje. Tylko winny się tłumaczy:classic_cool:

Mało sobie pogadałyśmy, ale pójdę już, muszę odespać zaległości. Zrobiłam stopkę, niech będzie profesjonalne odchudzanie. Budowę mam taką, ze najlepiej się czułam ważąc 54-57. Dołem 36, górą 38. Teraz 60 mi wystarczy.

Gość lejdiblond
No to może teraz?:D:D:D Kocham Cię Nina:classic_cool:!Jeszcze nikt mnie tak nie męczył z wymyślaniem "lepszego" nicka:D Zaraz idę myć okna,ale przedtem jaszcze druga kawa👄 🖐️

Osobo... Dostałam wypieków na widok Twego wpisu. Lejdi, super, że zapracowałam sobie na Twoją miłość, teraz bardzo ładnie wyglądasz. Wpadłam na chwilę, dzisiaj mam rodzinkę i coś jeszcze, dieta jak wczoraj, ale mnie już nudzi:p🖐️

Nie lubię jak ktoś MOJE dziecko nazywa pijawką. Nie za dużo czasu poświęcasz mi ostatnio? Nadmiar względów.

Widzę, że jesteś w szampańskim nastroju. Będziesz musiała poszukać kogoś podobnego do rozmów, ja nie jestem w formie jak widzisz, Twoje wpisy uważam za trolling:classic_cool:

Gość katarzynka półwiekowa tuż tuż
ja bym się do Was tu zapisała ale Wy takie ciasne towarzystwo jesteście ,że nie mam jak się wślizgnąć ;) może wpisowe jakieś uiszczę :D

proszę bardzo cała krzynkę;) a może w poważniejsze procenty uderzymy bo z wiekiem człowiek jednak się wyrabia;):D

OK TWA rozwaliłaś mi topik, na którym miałam zamiar pozbierać się po śmierci Mamy:( Dziękuję. NIe odpisuj mi już jeśli potrafisz:(🖐️ Lejdi, sorry, nic z tego nie wyszło🖐️🖐️🖐️

Gość lejdiblond
mnie się blond podoba bardzo:classic_cool:a lejdi-po prostu miooodzio👄

Gość lejdiblond
Ja Nina,możemy ignorować kogo tylko nam się podoba.Mam w tym wprawę:P

Gość lejdiblond
Katarzynko🖐️

nie wiem o co biega :O przepraszam jak kogoś uraziłam może nie doczytałam wszystkiego serdecznie pozdrawiam i życzę miłego wieczoru w tej tak tragicznej rocznicy

Gość lejdiblond
Ty Katarzynko jesteś o.k❤️ Chodziło o kogoś innego:P

Tak wyszło. Poprosiłam o skasowanie wpisów na P. Wiem, że zepsuje się treść, ale ja tam o p. i tak nic nie pisałam. O sobie jak widać- za dużo. Jak pokasują, zobaczysz, że zręcznie ktoś pisał podobnie do mnie. Zostawiłam tam JEDEN orange post, zaraz potem napisałam "przepraszam" Przyjęłam Twoje słowa i dziękuję. Nie chcę, żebyś z mojego powodu smuciła się. Nic się nie stało. Życzę Ci najpiękniejszych Świąt i dużo szczęścia w Nowym Roku🌻 🖐️🖐️🖐️)))

Witam, moja Babcia miała na imię Mariaanna ;) Myślę, że właśnie, między innymi dlatego, że pół wieku za nami, czas na zmiany :classic_cool: Ja Nino, jestem z Tobą, właśnie dlatego, że znam Cię nie od dziś 👄 👄 👄 to trzecie to od Naszego Kotka

http://demotywatory.pl/3603150/Nie-staniesz-sie-wyzszy :o O! Ja w takim razie wysyłam👄👄👄👄 A nick, przyznaję- baardzo zręczny. Może się przyda. Widziałaś? Cezaria odeszła:( Jak się cieszę, że ten rok już odchodzi, najgorszy w moim życiu. I jeszcze w tygodniu chyba na pogrzebie będę, jeśli dam radę. Zmarła osoba, której nie znałam, ale hm...gdyby ktoś zrealizował swoje marzenia, może świeżą wdową bym teraz była. I właśnie ze względu na tę osobę, będzie trzeba... Tylko co ja jej powiem? Bo dotąd ona tłumaczyła mi, że taka kolej rzezcy: dzieci chowają rodziców. A co jeśli matka chowa syna??? W wieku mojej Mamy, a śmiało powiem: prawdziwy przyjaciel. http://muzyka.interia.pl/alternatywa/news/cesaria-evora-nie-zyje,1735981,45 Ohh gdybym miała taki głos... Idę do pracy, ale jeszcze zajrzę. I nie myśl, że będę tylko o takich ponurościach pisała. Ja pojawiłam się tutaj tylko po to, aby zajmować się wszystkim oprócz kłopotów: taki wentyl bezpieczeństwa dla zachowania zdrowia psychicznego:)