Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulunamoscie.

Żałuję, że tak późno zdecydowałam się na dzieci

Polecane posty

Gość fast and forious
a ja nie załuje za majac 31 - to pieprzona egoistyczna dzivka ktora pewnie z biedniejszymi i mniej wyksztalconymi nie chce nawet rozmawiac, ba pewnie spojrzec nie moze! brzydze sie takimi ludzmi pozbawionymi uczuc i horyzontow myslowych.

o co ta cala klotnia ? Nie wazne jaki wiek wazne aby dac sobie rade,miec wsparcie w mezczyznie i miec prace-nie wazne jaka żadna nie hańbi

Gość Olsa
najwieksza glupota jaka dzis przecztalam na kafeterii!! Moja Mami urodzila mnie majac 32 lata i byla najfajniejsza Mama na swiecie w zyciu by mi nie przyszlo do glowy ze stara. Wiekszosc kobiet rodzi po 30, tylko niekrore tak mlodo. Biologicznie lepiej jest byc mloda ale spolecznie (ekonomicznie osobiscie) lepiej jest byc dojrzalsza, 32 to nie za pozno.

Gość leebee
haha, to wlasnie przyklad "dojrzalej" mlodej matki. Ma ochote wyjsc, pobawic sie, to podrzuca dziecko babci - przeciez starzy ludzie nie maja prawa do swojego zycia, niech niancza teraz bachora, To jest wlasnie ta "doroslosc" mlodych matek:D

leebee a takiej glupiej i snobistycznej osoby jak Ty dawno nie widzialam.Jak wiadomo gdy kobieta rodzi potomstwo to rodzina jej pomaga nie tylko finansowo ale rowniez w opiece i gdy jest potrzeba to takze przypilnuje dziecka . A babcia mojej corki uwielbia z nia przebywac i jest zadowolona ze moze sie wnuczka opiekowac a na sile jej nie wciskam.Urodzilam dziecko i dobrze mi sie wiedzie a ze czasami sobie wyjde i dziecko zostanie z babcia to taka zbrodnia? az tak Cie to boli? moze Twoja rodzina Ci nie pomaga i nie wspiera Cie w wychowaniu a Twoje myslenie jest zasciankowe i szczerze piszac gówniarskie. Jestem mloda,atrakcyjna i moje zycie to przede wszystkim dziecko ale jak kazdy czlowiek mam ochote sie gdzies pobawic a nie uwazam za rozsadne brac dziecka ze soba do knajpy tylko zotawiam ja pod opieka kochajacej babci i to w dodatku gdy mala juz spi. Boli Cie to ?

to teraz sie posypie grom wypowiedzi ze mamy mlode to bee i glupie malolaty otoz nie kazda a stereotypy ktorymi sie kierujecie mozecie sobie w tylek wsadzic.Kazdej matce trzeba dac szanse nie wazne w jakim wieku bo nie ma sie czego wstydzic ze sie urodzilo dziecko i je wychowuje. kipi tu zazdroscia

Gość lulunamoscie.
widze że temat się rozwinal, tylko troche w złym kierunku :-P wiecie, mój maz jest ode mnie młodszy 2 lata, czyli zostal ojcem jak mial odpowiednio 27 i 30 lat, wiec ostatecznie nie jestesmy chyba tacy starzy :-D ;-)

Tez bym chciala urodzic dziecko po 30 ale wpadlam,postanowilam urodzic,nie poddalam sie,skonczylam szkole,mam mieszkanie,prace i kochajacego faceta a komentarze ze nastoletnie matki to szmaty jest troche nie na miejscu. Moglam usunac ciaze i zyc dalej beztrosko ale mam szacunek do ludzkiego zycia a ze jestem mloda to jeszce wiele przede mna i nie mam zamiaru plakac ze w wieku 20 lat urodzilam.Popelniam bledy jak kazdy inny czlowiek ale mam wspaniala rodzine ktora mi pomaga,wyprowadzi z bledu i wspiera w potrzebie a uwazam ze jak na swoj wiek jestem dosc rozsadna i odpowiedzialna bo tak jak pisalam najpierw spelniam potrzeby dziecka a potem mysle o sobie. Kazdy ma prawo do wolnego czasu i ciesze sie ze moge gdzies wyjsc ze swoim facetem wiedzac ze mała jest pod dobra opieka,a wole zostawic dziecko z babcia niz obca opiekunka bo to juz przezylam.

Gość mnie zastanawia tylko
jak wy chcecie te dzieci wychowac, skoro zakładacie że będą się was wstydzić? jakie wartości im wpoicie?