Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niestacmniena

nie stac mnie na

Polecane posty

nowe buty, ubrania jedzenie , kurs z angielskiego ksiazki posilek 3 razy dziennie jedzenie w knajpach dyskoteki , wycieczki za granice, kosmetyki , kino .... to sobie ponarzekałam

Gość ladaco jest z wami
a proszę bardzo

Gość EEEEERKKKKAAA
podaj rękę 🖐️

Gość sfrty
witajcie w klubie,u mnie podobnie z tym ,że mam jeszcze 2 dzieci :( mam dość,strasznie dość,myślę o emigracji

Gość saraaaaaa
A myslisz ze za granicą latwiwej? zdana sama na siebie bez rodziny przyjaciól a polaków niestety traktuja tak ze szkoda gadac... Mamy przerabane ze urodzilysmy sie w tym kraju ... trzeba przywyknąc do mysli ze nie jest i nigdy nie bedzie nas stac na wiele niezbednych nawet rzeczy!!!

Gość saraaaaaa
tez tak kiedyś myslałam kwestia czasu, wierz mi najfętniej powiesila bym za jaja tyf wszystkich frajerów z rządu...

Gość ptasiek nastroszony
nie jestescie wartościowymi ludżmi

Gość cospodobnego
Ja mam niby odłożoną kasę i na to co piszesz byłoby mnie stać ale po miesiącu wylądowałabym pod mostem :O także reasumując - też mnie nie stać ehhhh

Gość ptasiek nastroszony
gospodarka sie przez te biedote nie rozwinie , wasze znikome zadowolenie komsumenckie jest zagrożeniem dla unijnej i wogóle demokracji , z tego się frustracje i patologie biorą. myslę , że państwo z tamimi biedakami powinno porządek zrobić by się golasostwo w patologię nie przerodziło i Polsce wstydu w UE nie robiło

Gość Tadzio C5C
jestes nieudacznikiem życiowym i tyle

Gość ptasiek nastroszony
wokoło jest tyle możliwości, jesteśmy w UE jesteśmy w NATO a Ty narzekasz , że Cię nie stać na podstawowe rzeczy potrzebne do egzystencji. chyba do nowoczesnej Europy nie pasujesz

Gość na jedzenie mnie jeszcze stac
ale na buty , kino czy ksiązke to juz nie

Gość a mnie nie stać, na
kurs angielskiego, wyjazdy za granicę, kino, ksiażki, ubrania. mam na jedzenie, i tylko nie zbędne rzeczy

@niestacmniena Wiesz ile mld (tak MILIARDÓW) ludzi nie ma tego samego co ty i ile z nich (na pewno kilka milionów) jest zadowolonych ze swojego życia? Byłem w jednym azjatyckim kraju - tak ludzie cieszą się z tego że mają gdzie spać i co jeść. Ty masz wygórowane oczekiwania - stąd rozczarowanie.

Gość mariolka dzika krejzolka
a mnie stac i przez to, ze kiedys tak kiepsko zarabialam teraz to sobie odbijam i kupuje za duzo, probuje z tym teraz walczyc ale to mi tak siedzi w glowie i nie moge sie oprzec :O

Gość MSka;)
akurat bez dyskotek i wyjść do kina czy na duperele można się obejść...

jezeli dla was podstawowa egzystencja ogranicz a sie do spania na sianie i jedzenia tynku ze scian to faktycznie pogratulowac... nie wiem czy wyjscie do kina i kosmetyki normalne i jedzenie 3 razy na dzien jesli utrzymuje sie sama i wynajmuje pokoj przy 1000 zl wyplaty to jest takie wygurowane ? to jest podstawowa egzystencja po pracy dobrze ze ty do nowocesnej europy pasujesz jak pietruszka do gruszki

Jedzenie w knajpach 3x dzienne to lenistwo. Nie chce Ci się gotować?