Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIALENKA8976

ACNE STOP na trądzik NIE DZIAŁA.zwykłe pachnace gówno

Polecane posty

Gość MADZIALENKA8976

naiwna uwierzyłam im, tymaczem mija trzeci miesiąc a krost jak by przybyło. zasrani oszusci w morde bym in napluła za tą nadzieje.

Czemu do dermatologa nie poszłaś? Przecież te gówna z drogerii lub apteki bez recepty są chooya warte.

Gość MADZIALENKA8976
poszłam już miesiąc temu , łykam antybiotyki ,, w tym masci na recepte, dodatkowo od siebie vizaksinum + cynk, jestem po zabiegach laserowych i w trakcie zabiegów kwasami, i pytam co kurwa jeszcze a aby te dziadostwo mnie juz nie męczyło.?????????????

Ja trądzik różowaty leczyłam pół roku. Efektów nie zobaczysz od razu.

Gość olka4565
ACNE STOP TO BADZIEW / TEZ TEGO DOSWIADCZYŁAM,

Gość tre3434des
A wystarczyło przeczytać skład i skonsultować się z dermatologiem, do którego chodzisz.

Gość Marcelina14_jn
Mi pomogło! Stosowałam zgodnie z zaleceniami. Rano i wieczorem, zawsze na dokładnie oczyszczoną skórę twarzy. Nie wiem od czego to zależy? Może Wasze problemy z trądzikiem są wynikiem jakiś innych zaburzeń? Na każdego działa coś innego. Może nie stosowałyście zgodnie z zaleceniem. Współczuję Wam i życzę powodzenia w leczeniu!

Gość wr32
Pewnie nie dostały kasy na za reklamę, tak jak ty.

Gość EmilkaMMM
Czyli tylko osoby, które dają negatywne komentarze nie są opłacone Waszym zdaniem? A jeśli Ci, którzy mają negatywne komentarze są opłacone przez inną firmę? Nie popadajmy w paranoje ludzie. Ja stosowałam ten środek i też mi się okropnie pogorszyła cera. Dzwoniłam do nich, żeby ich objechać, ale babka bardzo miła udzielała mi porad na temat pielęgnacji. Pokazywałam skład kremu dermatologowi i powiedział, że jest ok. Teraz poprawy nie ma, ale jeszcze poczekam.

Gość trololo
stosowałem i nadal stosuję Acne-Stop - już ponad trzy miesiące. Po około 10 dniach zaczęło być lepiej, ale potem zastój i huśtawka raz lepiej, raz gorzej. Tylko, że ja mam mega ten trądzik. Ale wcześniej robiły mi się rany i pozostawały blizny. Z Acne-Stop syfy wychodzą na wierzch znacznie szybciej i dużo szybciej znikają - nie przeradzając się w rany itp. Matowienie nawet ok. Teraz dodali mi testowo środek na blizny i jeszcze jeden naturalny olejek do rozcieńczania - po konsuktacji z dermatologiem stosuję i zobaczę co dalej. Mam nadzieję, że pomoże, bo niby jest lepiej, dużo lepiej, ale ciągle nie tak jakbym chciał. Wiem, że to całe Acne-Stop jest naturalne i że trzeba więcej czasu i cierpliwości, ale ona powoli mi się po prostu kończy. Trzymajcie kciuki.

Gość marianna pe*
mnie b. pomógł zineryt/ zawiera antybioryk/ apteczny