Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunia1234

Sesja rozbierana - kalendarz z rozbieranymi fotami w prezencie

Polecane posty

Gość olunia1234

Mam pytanie do mężczyzn i do kobiet. Mianowicie chciałabym pójść do fotografa na sesję może za dużo powiedziane że na rozbieraną ale na taką w bieliźnie może kilka zdjęć bez stanika w samych stringach. Chciałabym w prezencie dać kalendarz ze zdjęciami z takiej sesji narzeczonemu i ew. taki mały w kształcie karty kredytowej kalendarz do portfela z jednym super zdjęciem. I teraz pytanie do mężczyzn: Czy chcielibyście dostać taki kalendarz? (Oczywiście mówię o zdjęciach zdrabnej dziewczyny a nie jakiejś grubej), dodam, że narzeczony lubi takie rzeczy jak właśnie zdjęcia nagie i takie tam.. I do kobiet: Czy robiłyście sobie takie zdjęcia w studiu? Boję się tego, że będzie mi wstyd rozebrać się przed obcym facetem.

Gość najarin82
super pomysł jak dla mnie moja koleżanka robiła taką sesje tylko umówiła się że fotografem będzie kobieta i tak była dała prezent swojemu facetowi ale on nie był zadowolony to chyba zależy od chłopaka znasz go najlepiej

Gość olunia1234
Narzeczony kiedyś gdy leżałam nago powiedział że mam ciało jak te dziewczyny z kalendarzy i chciałby mieć taki kalendarz z fajnym ciałkiem i ja teraz sobie to przypomniałam i tak się zastanawiam ale się zdecyduję, mój będzie się cieszył:)

Gość eksperymentator
"(Oczywiście mówię o zdjęciach zdrabnej dziewczyny a nie jakiejś grubej)" - a gdybyś była gruba i nie taka zgrabna a on by Cię kochał taką jaka jesteś, to nie zdecydowałabyś się?

Gość olunia1234
Szczerze to nigdy nie byłam gruba więc niewiem jakbym się wtedy czuła, nie wiem czy byłabym taka pewna siebie jak teraz. wiem, że dziewczyny grubsze mimo akceptacji partnera mają w glowie myśl że gdzieś te fałdki są więc nieakceptują się mimo, iż partner kocha je i akceptuje. Ja myślę, że gdybym była grubsza to nie zrobiłabym sobie takiej sesji bo nie mogłabym znieść że gdzieś coś mi odstaje. Ja jestem całe życie szczupła i jak mi dojdzie 3 kg czego nikt nie widzi to ja już czuje to mimo iż to prawie nie widoczna fałdka. Także ja myslę że nie dopuściłabym się do stanu "bycia grubym" chociaż mi to raczej nie grozi bo nie mam tendencji to tycia (na szczęście - kocham moje geny:))

Gość olunia1234
Chociaż z jednej strony lepsza kobieta bo wiadomo nie jest to tak krępujące. Ale z drugiej kobieta nie popatrzy krzywo bo masz fajne cycki czy coś tam (nie ukrywajmy kobiety są zazdrosne i tego nikt nie zmieni:)) a facet jest bardziej miły (może przez to, ze mu się fotografowana klientka spodoba) no nie wiem właśnie mam mieszane uczucia. Kiedyś wspomniałam narzeczonemu przy okzaji rozmowy o takich fotkach że jak bym chciała zrobić takie zdjęcia to pójdę do znajomego fotografa i nie pamiętam co powiedział ale nie bulwersował się ze facet:) chyba przyjął to jako danie komuś zlecenia i nie wyobraził sobie sytuacji po tym pewnie zmienił by zdanie:) hehe

Gość olunia1234
wklejam 2 raz bo pokręciłam w tym powyżej:) Chociaż z jednej strony lepsza kobieta bo wiadomo nie jest to tak krępujące. Ale z drugiej fecet fotograf nie popatrzy krzywo bo masz fajne cycki czy coś tam (nie ukrywajmy kobiety są zazdrosne i tego nikt nie zmieni a facet jest bardziej miły (może przez to, ze mu się fotografowana klientka spodoba) no nie wiem właśnie mam mieszane uczucia. Kiedyś wspomniałam narzeczonemu przy okzaji rozmowy o takich fotkach że jak bym chciała zrobić takie zdjęcia to pójdę do znajomego fotografa i nie pamiętam co powiedział ale nie bulwersował się ze facet chyba przyjął to jako danie komuś zlecenia i nie wyobraził sobie sytuacji po tym pewnie zmienił by zdanie hehe

Gość zapodaj jedno swoje do oceny
najlepiej z karteczką a na niej data foty i F=8 🖐️

Gość eksperymentator
Żaden fotograf nie umie patrzeć tak jak fotograf zakochany. Zrób tak: Namów narzeczonego żeby zrobił Ci takie zdjęcia jakie mu się najbardziej podobają. Zleć profesjonalistom zrobienie kalendarza w tajamnicy przed chłopakiem. I w końcu podaruj mu w/w. :D

Gość olunia1234
Ja chcę żeby to była niespodzianka także zdecyduje się na fotografa tylko myślałam, że znajdą się też dziewczyny które robiły sesje i powiedziały by o swoich odczuciach. Ale zdecydowałam się. Muszę jeszcze kupić super bieliznę i trzeba znaleść dobrego fotografa:)

@ olunia1234 skoro mają to być foty intymne radziłbym ci sprawdzić czyje są prawa autorskie obawiam się że autora zdjęć a wykup od niego na własność tych praw to zupełnie inna sprawa i sporo kosztuje no chyba że chcesz by sobie bezkarnie latały po necie co jest prawdopodobne 🖐️ :D

Gość E tam.nie przejmuj się
kurde,fajny pomysł na taki kalendarz:).Może sama bym zrobiła mojemu taki...hm...Tylko my mieszkamy razem i nie wiem czy bym chciała,żeby ktokowiek to oglądał oprócz nas.A co do tego,że grubsze kobiety nie powinny się decydować na akta itp. To pamiętam taki program który leciał chyba na tvn style,gdzie fotografowie robili takie zdjęcia większym kobieta,że "pala mała".Naprawdę też potrafią seksownie wyjść na zdjęciach..Super pomysł

Gość olunia1234
o fuck..... o tym nie pomyślałam... a zależy mi na naprawdę fajnych, trochę podniecających zdjeciach i nie przyszlo mi to na myśl. W tej sytuacji chyba będę "zmuszona" do pójścia do fotografa mężczyzny którym jest mój mozna powiedzieć znajomy któremu bym zaufała, że zdjęcia byłyby tylko dla mnie. Tylko tak głupio rozbierać się przy facecie którego się zna a z nim nic nie łączy bo inaczej przy kimś całkowicie obcym nie znam go i nie ma problemu ale przy znajomym taki lekki wstyd może wystąpić ... ale tylko jemu mogę zaufać że zdjęć nie będzie w necie. Dzięki za tą uwagę 'zapodaj jedno do oceny' jest cenna ja o tym nie pomyślałam:)

pamiętaj w biznesie nie ma znajomych tu liczy umowa [raczej na piśmie] i kasa jak ktoś mu zaproponuje np. 10 000 $ za kolekcje fot to sprzeda i nie mrugnie okiem a ty z tego nic nie dostaniesz !

Pomysł niezły, o ile ukochany nie nalezy do zazdrosnych :) Bo zamiast frajdy i przyjemności może sie stac tragedia

Gość lingerPL
dla bardziej odważnych kobiet, które chcą się pokazać światu, a nie tylko swojemu facetowi polecam https://linger.pl