Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papryczka chili.20

KOPERTY DO ZAPROSZEŃ ŚLUBNYCH

Polecane posty

Gość papryczka chili.20

Hej dziewczyny. Ja mam do was pytanie odnośnie kopert do zaproszeń ślubnych. Palnuję wydrukować dane personalne gości, np. Sz.P. Jan Kowalski oraz jakiś ładny motyw, np obrączki. Czy jest to możliwe? Próbowałyście tego? Może polecacie jakiś program przeznaczony do projektowania kopert? Czy może spisać mój pomysł na straty i zlecić wykonanie w drukarni? Proszę o odpowiedź;)

Oczywiscie ze jest mozliwe, pytanie jakie masz umiejetnosci. Nie ma programow do projektowania kopert o ile wiem, ale jesli znasz programy graficzne, jest to super proste. Mozesz uzyc obrazkow Clipart albo cos zeskanowac. Najlepiej uzyc drukarki laserowej

Gość papryczka chili.20
Mam drukarkę laserową i bardzo chciałabym spróbować jak to wyjdzie właśnie.. Mam nadzieję, że się jakoś uda..

Gość aneta711
ja drukowałam nazwiska gości bez żadnych problemów, co prawda żadnych obrazków nie drukowałam ale chyba nie byłoby z tym problemów. a drukowałam w wordzie w opcji koperty czy coś takiego

Gość papryczka chili.20
dzięki dziewczyny)

Gość crejzolqa
a ja nie polecam! i to z całego serca nie polecam.... też się napaliłam, że sama zrobię zaproszenia i nadruk na kopertach. bo taniej i bardziej oryginalnie (tak mi się wydawało), acha, też miałam laserówkę :) jak już kupiłam papier czerpany, to się okazało, że moja drukarka na nim nie drukuje, tzn. drukuje, ale blado i na dodatek po przejechaniu palcem się rozmazuje... no nic, 50 zł poszło się pierdzielić ;) później już zostało mało czasu, więc mówię do narzeczonego, kupmy zaproszenia bo jeszcze nie zdążymy, a czas ucieka... no i kupiliśmy, śliczne, perłowe, w kwadracie :) ale aukcja tak była skonstruowana, że w ogóle nie zauważyłam, że kupuję zaproszenia, ale... bez kopert :( no i zaczęło się poszukiwanie kwadratowych kopert... kupiłam, przyszły. okazało się, że o pół cm za małe. myślałam, że mnie coś trafi!!! łzy, nerwy - wszystko na raz. w końcu znalazłam odpowiednie, ale na nadruk na kopertach nie miałam już siły :) więc ogólnie uważam, że trzeba się na tym znać (programy graficzne, drukarki, papiery itd.), sama laserówka nie wystarczy, niestety... my przez moje cudowanie sporo przepłaciliśmy. I pamiętajcie! jak już kupujecie zaproszenia to zawsze z kopertą! taka dobra rada :)

Gość papryczka chili.20
Prawdę mówiąc to ja zaproszenia mam już wypatrzone na allegro.. Platynowe zaproszenia czy coś takiego. Koperty są dostępne 50gr za sztukę niestety bez nadruku:( I dlatego chciałam jakoś załatwić ten nadruk...

Gość rozzzkaaaa2
Jeśli zaproszenia są ręcznie robione i mają wystające elementy, to tylko koperty bąbelkowe wchodzą w grę. Tutaj https://opakowania24.eu/koperty-babelkowe.html można takie kupić. W zwykłych kopertach niestety ulegną one zniszczeniu, więc warto wziąć to pod uwagę.