Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yxxxxxxxy

Czy wy też tak macie? Czy tylko mój jest taki nieznośny.....

Polecane posty

Gość yxxxxxxxy

Znowu foch. Znowu nie wiem o co. Znowu mówi "Jest mi przykro", pogrywa, robi na złość, ale niczego nie wyjaśni. A ja mam siedzieć i myśleć o co chodzi, ostatecznie błagać o wybaczenie i oczywiście dzielnie znosić jego złośliwości i opryskliwości. Lub uparte milczenie... Nie ma się co łudzić, że powiem mi czym mu taką przykrość sprawiłam. O nie,nie. Byłoby za łatwe. Czasami myślę, czy ja jestem z facetem, czy z rozkapryszoną, zrządliwą babą, albo 5letnim rozpieszonym dzieckiem? Czy wasi faceci też tak się zachowują? Czy to normalne?

Gość yxxxxxxxy
widze ze tlyko ja mama taki problem...nikt sie nie wypowie?

Gość kawusia_
Nie. Nie mamy takich. facet i foch? Niech wraca do mamusi, aby go wychowała na Faceta:)

Nie, dla normalnego faceta szczera rozmowa, i ogolnie otwartosc nie jest problemem. Szczerze- albo jest niedojrzalym gnojkiem, albo mu na Tobie nie zalezy :( "jezeli kogos kochasz, pozwol mu odejsc. Jezeli do Ciebie wroci- jest Twoj, jezeli nie- nigdy nie byl". Powiedz, ze albo zaczie z Toba rozmawiac, i traktowac jak partnera, albo konczysz znajomosc. Jezu, dlaczego pozwalasz sie tak traktowac?