Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lajna82

Kobietki, co kupujecie na Święta swoim facetom?

Polecane posty

Jak wyżej, szukam inspiracji:} - piszcie, proszę, nawet najbardziej zbereźne odpowiedzi się liczą. A dodam, że facetom a nie mężom, jeśli to ma dla was znaczenie:}

ja kupuję zajebista podróbę zapachu czarnego adidasa, kocham ten zapach iw eim ze ta podóba jest suuuper, i długo sie trzyma jeszcze chyba sprobuję koleżnke namówić na sesję, moze jakąś w stylu programu jak dobrze wyglądać nago... bo ona chodzi na kurs fotografii

Gość lady mikołajka
srebrny łańcuszek z krzyżykiem. Ponieważ dla mnie on symbolizuje pokonywanie cierpienia , trudności. :)

Gość nononon
drogi porzadny skorzany portfel

. Ja mu kupuje taki pakiet do zajebistej myjni- ale nie takiej myjni na Orlenie, tylko do myjni ręcznej, gdzie myją całe autko, nabłyszczają felgi, natłuszczają skórę w środku, itd... Kobietki to jest super prezent- macie faceta "z głowy" na jakieś 4 godziny, a później jeszcze pewno takim "odpicowanym" samochodem zaprosi Was na jakąś wycieczkę:)

Gość SRebrne spinki do mankietow
a poza tym zobacze

Gość eeeeeheee
no kurcze ja na przyklad nie wiem

Gość karolinaaaaaaaaa
perfumy chanell alure homme edition blanche zajebiste

te z myślałam nad łąńcuszkiem i portfelem ale słycszalm ze koelsie lubią elektroniczne gadżety, tylko, ze mnie neis tać na wypasiony iPOD czy coś w tym stylu:/

mój chłopak nie ma skóry w aucie:/ ale dba o nie hehe, i zawsze odkurza, czysto ma tam, dobrze ze nie krzyczy jak kruszę;)

oj, kobietki nie kupujcie portfela, itd- jak będzie potrzebował sam sobie kupi:) naprawdę! faceci to duże dzieci, i wiecie z czego się ucieszą najbardziej??? np. z klocków lego:))) ale takich wypasionych, z akumlatorkiem, np. http://p.alejka.pl/i2/p_new/57/46/lego-technic-ciezarowka-z-naczepa-8264-1_0_b.jpg albo modelu samochodu do sklejania, i najlepiej kupcie taki model, jakim on jeździ;) wiecie co? jak pierwszy raz (3 lata temu kupiłam klocki swojemu facetowi, nie do końca wierzyłam, że mu się to spodoba) ale jego entuzjazm był tak wielki, że za rok klocki dostał tez mój tata i brat- popiskiwali z radości jak dzieci;/ ... później je składali, kłocili się kto ma lepsze (kupiłam wyścigówkę, helikopter i motor) ... MASAKRA!

ale mój chłopak bawi się samochadamio an co dzień i to większymi, myślisz, ze by mu sie to spodobało w co wy byście chciały dotsać? bo ja przyznam ze mnei wszytko ucieszy, bleby było użyteczne badz piękne, takie typ[owe prezenty

Gość kdjxgkdfig
ja kupuje mojemu facetowi bokserki z jakims fajnym motywem świątecznym

ja mojemu kupuje nerwosan bo ciągle się obraża o wszystko nerwy łapie o prace matkę rodzinę więc myślę że coś na uspokojenie da mu znać ze przegina ;]

Gość bulehhhh
Ja dzisiaj kupiłam fajną podkoszulkę z długim rękawem, wodę po goleniu Ives Rocher (kosztuje 60zł, podobała mu się ale szkoda mu było kasy), parę ciepłych skarpet, bo to zmarzluch :P Dokupię jeszcze portfel, bo stary mu się rozlatuje, jakąś fajną sól do kąpieli bo bardzo lubi.. Nie wiem, może wpadnie mi coś jeszcze w oko ;)

Dobre pomysły, przynajmniej niektóre. dziewczyny to jednak mają inwencję twórczą. A napiszcie, dzielcie , kupując prezenty, na kategorie pod kątem faceta? np dla gażeciaża coś z toys4boys.pl albo dla podróżnika zestaw surwiwalowy? Czy może raczej jedziecie klasyką i np. skórzany portfel ( pojawił się, wiem) lub skórzny pasek.... Bo ja nie wiem. ON by tyle mógł dostac. ale żeby utrafić w sedno, to cieżko. a on pewnie kupi mi dezodorant z kiosku :}}

Srebrny łańcuszek z krzyżykiem to mój ma, a co do jego samochodu, to gdyby go porzadnie umyć to jest ryzyko że się rozleci na kawałki.

Gość aLittle (prawdziwa) aLittle
ja chcę kupić szlafrok :)

Gość ambrella
ja myślę o tym, żeby dokupić mu jeszcze portfel, pistacje które uwielbia :D i nie wiem co jeszcze.. jakiś drobiazg.

ja mojemu nic nie kupuje bo jak mu na mikolaja dalam prezent to o mnie nie pamietal i nic mi nie dal:(

Ja na dzień dzisiejszy zatrzymałam się na skórzanym pasku. Poza tym dostał na mikołajki whisky i na imieniny grudniowe troszkę słodkości. dośc, bo się rozbestwi.

Gość dsnmf sf
mydło żeby w końcu zaczął się myć

Gość hgjhg
do lady mikołajka ---> nie kupuje sie krzyzykow na prezent. spowodujesz ze zycie bedzie mial ciezkie. serio. ja poniewaz znamy sie krotko ide klasykiem, skorzany portfel wittchen i szalik:)

Kupiłam portfel marki, którą bardzo lubi, bo jego portfel jest sportowy i dziadowy, poza tym myślę, że nie chciałoby mu się kupować nowego. Do tego chcę go albo zaprosić na kolację do restauracji sushi (bo ciągle coś tam jęczy o tym :P ) albo duuuże pudełko dobrych czekoladek. Myślałam jeszcze o perfumach Chanel Allure Sport, ale nie wiem, czy jemu by się spodobał ten zapach (jest mocno cytrynowy) oraz o koszulce, bo od roku sobie kupuje i kupić nie może :p Jakbym miała więcej kasy, to wymarzony zegarek na 100% bym mu kupiła.

A żadna z was nie napisała, że sprezentuje swojemu facetowi na święta siebie w seksistowkiej :} bieliźnie, czemu ?

Bo nie ma gdzie się seksić, jeśli o mnie chodzi + nie mam czasu. Nie wiem jak mu ten prezent dam :p