Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielone słońce

Czyżby znowu trafił mi się nie ten co trzeba?

Polecane posty

Gość Zielone słońce

Ja 31 lat, on 33 lata. W piątek byłam na randce z internetu. Było bardzo fajnie. Byliśmy w pubie, póxniej coś przekąsić, odwiózł mnie samochodem (chociaż się wzbraniałam). Przyjechał do domu, od razu napisał, że super było i że za tydzień powtórka czyli kino i jakaś restauracja. W sobotę ja wysłałam wieczorem smsa, bo milczał (odpisał zaraz) i postanowiłam pierwsza nie inicjować rozmów, smsów i co? Dzisiaj już mamy poniedziałek wieczór i milczy. Czyli 2 dni ciszy, a widzę, że po południu wszedł na GG. Czyli znowu nie wypał :o masakra :( czy może ja panikuję?

Gość koci zezwłok jarosława
panikujesz :)

Gość Zielone słońce
No ale wcześniej ze mną rozmawiał bardzo często :o

Gość nononon
a moze nie ma czasu? moze ma jakies gorsze dni?

Gość jap........
przecież to facet i nie będzie do Ciebie pisał co pięć minut i przesyłał buziaczków. Macie się spotkać za tydzień i wszystko jasne

Gość Zielone słońce
A ile zajmuje wysłanie smsa??? godzinę? no pracuje i ma widzenia z dzieckiem w tym tygodniu :o brak słów :(

Gość nononon
no to nie tragedia. moj facet tez ma dziecko, tez pracuje. kurcze ale moze po prostu nie lubi pisac smsow? ja to rozumiem, wiadomo ze my oczekujemy 1000 smsow dziennie, najlepiej sldkich i milych ale t tylko facet. on mysli inaczej

Gość wiem,ze to trudne
ale nabierz wody w usta,policz do 10 i daj sobie na wstrzymanie. Poczekaj,az pierwszy da jakis znak. Wiem,,ze to trudne,ale poczekaj.

Gość Zielone słońce
zawzięłam się i nie napiszę, nie zadzwonię zawiódł mnie po prostu, po co te wszystkie słowa, nadzieje jakieś :o aż mi niedobrze jak pomyślę o tym, a nie mamy po kilkanaście lat tylko tyle co napisałam :o

Gość aha ii ach
zawiódł mnie po prostu, po co te wszystkie słowa, nadzieje jakieś ja pierniczę... po pierwszej randce, a ta już ma wizje slubu i dzieci

Gość jap........
nie macie po naście ale Ty się zachowujesz jak byś miała

Gość Zielone słońce
Nie mam wizji ślubu i dzieci :) i nie nastawiam się na nic i przed spotkaniem mu to powiedziałam ale chodzi mi o to, że wtedy miał czas ze mną rozmawiać, a teraz nie ma czasu na smsa, pomimo tych peanów na moją cześć po randce :o zastanawiające to jest, bo wolę czyste sytuacje.

Gość Zielone słońce
Może macie rację - dam sobie na luz :/ i zapomnę, aż do niedzieli o ile on nie zapomni.

Gość nononon
nie irytuj sie, nie pisz nie dzwon. niech on sie odezwie. a jak nie to nie jest Ciebie wart. tyle ;)

Gość nononon
a z 2str czasem facet po prostu mowi ze jest super i w ogole, a pozniej nie ma odwagi powiedziec,ze to jednak nie to, faceci....

Gość jap........
musiał z Tobą rozmawiać aby się spotkać,teraz niema takiej potrzeby. jesteście umówieni na następny raz.da znać dwa dni przed

Gość Zielone słońce
mam go w nosie :o kabaret z tymi facetami