Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja2810

rozmaryn lekarski na poronienie?

Polecane posty

Gość Dziwczyno dopiero co
facet z ciebie zlazł, a ty juz szukasz specyfiku na poronienie... Daj sobie spokój.

W tym wątku ----> http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5053467 chciałaś poronić luteiną. Czy ty się dobrze czujesz ? Tutaj dziewczyny na głowie stają, żeby zajść w ciążę, a ty szukasz sposobu na poronienie ! Nie pisz o tym więcej, co ? Sprawiasz przykrość wieloletnim staraczkom. Trzeba było myśleć zanim wlazlaś facetowi do wyra.

Gość księżycowa mama
pier* się patelnią w głowę.

Gość ergthjuytrdstyuiy7t6yr5e4rwrty
Autorko czemu chcesz poronic? Przecież masz już synka, sama wiesz jaki to cud. :)

Gość fefwefewq
Mam dwuletnią córkę i co z tego? Miałabym nie uważać że kobieta ma prawo decydować o tym czy rodzi dziecko czy nie? Bo co, bo staraczkom odwala z powodu hormonów i frustracji? Tyle w wątku ubocznym bo o tych ziołach nie mam pojęcia niestety.

Gość moja babcia mowila,ze na
wywolanie skutkuje lampka wina czerwonego i nastepnie kapiel w goracej wodzie

Jeżeli chcesz decydowac o tym, czy zostać matką, czy nie, to sie zabezpieczaj. Nie ma to jak sypiać z facetem bez zabezpieczenia, a potem płakać, ze nie ma możliwości legalnej aborcji.

Poza tym "feralny" stosunek autorki odbył się w piatek, a ona juz planuje poronienie. Pojęcia nie ma o niczym, ale bedzie zielska kupować i "na wszelki wypadek" sie truć.