Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuje wiec jestem.

Gdy faceci zdradzaja

Polecane posty

Gość uwaga uwaga ...
Pan Bóg ci za owe rozbienie sniadan wynagrodzi , za to co stało sie pózniej juz nie

Gość uwaga uwaga ...
przysiegałas to nie masz wyboru

Gość czuje wiec jestem.
Mowi sie ze slubuje sie Raz .Ale po zastanowiieniu czy warto. Nie wiem, jestem klebkiem nerwowym, I zataczam sie w kregu.

Gość uwaga uwaga ...
dlaczego na to pozwalasz ?

Gość czuje wiec jestem.
Bo to moj maz, ojciec moich dzieci, nie bije mnie , przynosi wyplate ale jedyna wada to ze Baby Lubi. Gdyby to robil tak ze nikt by nie wiedzial pewnie nie bylabym tutaj.

Gość uwaga uwaga ...
to pytam wlasnie o to dlaczego na to pozwalasz

Gość czuje wiec jestem.
A gdyby byl anilolem bylo by ok. ale wade ma taka, mnie mowi ze kocha. ale niestety lata dalej.

Gość czuje wiec jestem.
Ale ja jestem czlowiem i rownie cierpie. Rowniez mam uczucia.I obawy. Jestem po prostu taka ze wybaczam.

Gość uwaga uwaga ...
czyli to twoja wina i tyle , czekaj nich cie tylko czyms zarazi to zmadzrejesz '

Gość czuje wiec jestem.
Boje sie ze podarowalam mu moja mlodosc, moj czas, boje sie samotnosci

Gość uwaga uwaga ...
a wirus HPV SZALEJE W OSTATNIM CZASIE

Gość uwaga uwaga ...
I zapewniem , ze przy nim syfilis to betka !!

Gość takie tam nic
a za śniadanie nawet nie podziękował , zrobiłam , podałam , poszłam pod prysznic - bo to rano - ubrałam się , zeszłam na dól a tu pusty talerz , zjadł wszystko co zrobiłam , nie było tego mało , siedział w salonie , rozwiązywał krzyżówkę , wtedy się wkór...łam , nawet nie poczekał na mnie , nie zapytał czy może głodna jestem a tu pusto, nawet nie posprzątał i nie pochował do zmywarki , uwalił dupę na fotelu , cham ! doktorek !!!! po takiej nocy , gdzie zamknął mnie jak " psycholkę " , no i co powiecie ?

Gość czuje wiec jestem.
Moze jest moja wina, ale za kazdym razem przysiegal ze nigdy wiecej.a czy teraz mial kogs nie wiem. Nie ma go jest na delegacjii. Moze i teraz jest ktos inny , ale dzwonie rozmawiawialam. i niby jest z kolegami z pracy.

Gość uwaga uwaga ...
jak to co , zes głupia , ale taka jest twoja tez rola , rola zony ....

Gość czuje wiec jestem.
Na szczescie widze ze nie jestem sama tutaj , majaca problem z facetem :)

Gość czuje wiec jestem.
zony i mezowie zdradzaja. Nie ma roznicy, Tylko inteligetni robia to tak ze nikt nie wie,

Gość czuje wiec jestem.
Nawet wyscie do Burdelu bym wybaczyla, ale sadze ze kochanica to juz przeszlosamo siebie. I czuje ze nabieram rozumu do tej sytuacjii.

Gość takie tam nic
wierzysz w delegację ? teraz , 2 tyg do świąt ? nikt nie organizuje delegacji ani zjazdów w takich terminach , niepisany schemat , hej , jesteś tam ? spakuj się w taxi i zobacz jak delegacja ma na imię , ok ? Też byłam taka naiwna , że nawet w Sylwestra miały być delegacje , nie chcę wymieniać imion tych delegacji , bo po co ?

Gość czuje wiec jestem.
Dzieki wszystkim musze niestety teraz nakarmic mala, bede pozniej, i poszukac dobrego terapeuty. wasze wypowiedzi daly mi teraz do myslenia.

Gość czuje wiec jestem.
Mchh dobry pomysl z tym taxi, ale mam auto najwyzej wsadze maluchy i jedziemy .

Gość takie tam nic
to zrób to raz i nie będziesz się szarpać z emocjami , kiedyś mi podziękujesz.....

Gość mirabelllla
skoro piszesz tyle o nim ,jak wygląda itd to podaj nam jego dane ,obejrzymy sobie tego sukinkota.też takiego miałam 6 lat mnie zdradzał ,pogoniłam dziada ,ale kochac go nie przestałam ,żyje z tym i męczę się ,dlatego jestem w stanie cię zrozumiec,mój jest ze szczecina

Gość czuje wiec jestem.
Moj urodzil sie w radomiu, Mieszkamy w rudzie okolo trzech lat, na wiosne ma bycprzeprowadzka do Francjii. ale do tego czasu kto wie co bedzie . Jak narazie przyznaje ze kocham jak glupia, i wybaczam jak glupia. Pomysle nad tym by dodac jego twarzyczke . ale nie teraz.

Gość jesteś zaburzona, idź
na terapię. i naprawdę, kopnij go w dupę- zastanów się, jakie wzorce męskości przyswoi sobie Twoja córka. będzie kiedyś cierpiała tak samo jak Ty.

Gość dworcowy_gigant
Ja sobie tylko tak dopiszę. I co z tego z tej wierności? Wiem że mój przykład jest pojedynczy i jest masa w drugą stronę. Byłem wierny, moja obecna partnerka była moją jedyną partnerką seksualną i jest nadal. I co z tego? Dowiedziałem się że ma wirusa HPV i zauważalne zmiany, czekamy na wyniki. A skąd ów wirus? Niby przeszłość seksualna naszych ukochanych nie powinna nas interesować ale jednak ONA miała zdecydowanie więcej partnerów seksualnych niż ja. I ok, mi to nie przeszkadza, nie zazdroszczę. Tylko niestety płacę za to pewną cenę bo na 100% w ciągu naszego kilkuletniego związku zaraziłem się także tymże wirusem. Ergo moją wierność można wyrzucić do kosza ;P bo człowiek nie dymał na lewo i prawo a i tak się zaraził świństwem. A gdybym chciał się kochać z inną dziewczyną to jestem już świadomy że jestem nosiciele i nie będzie to fair. Dobra nawet pomińmy to. Moja luba miała różne historie seksualne. W zasadzie nie poruszaliśmy tego tematu ale z różnych przebąkiwań można było skleić epizody jak seks toalecie w bibliotece, seks na świeżym powietrzu etc. Ok, nie potrzebuję tego wszystkiego bo doskonale rozumiem że to szczeniackie wybryki. Ale za cholerę brakuje mi tej spontaniczności. Gdzie tam, ona się wyszalała i teraz jedynie zwykły domowy seks w pieleszach a spontaniczności tyle co kot napłakał. Jaki z tego morał? Że będąc facetem nie warto być wiernym bo i tak Ciebie dopadnie za to kara, jak mnie. Bycie wiernym nie opłaciło mi się bo i tak zostałem nosicielem jakiegoś gówna i tak. I tak mogę zarażać ewentualne kolejne partnerki i tak. No ekstra, po ch... człowiek chce być w porządku. Ehh...

Gość dworcowy_gigant
BTW w związku jesteśmy sobie wierni, podboje i ekscesy to przeszłość, wszelkie aluzje sobie darujcie. A dziewczyna? Żaden wamp, zwykła szara myszka. Przed związkiem nie rozmawialiśmy o seksualnej przeszłości (jak chyba 98% par w Polsce) a i podczas tyle co w zasadzie nic. I co? G8wno. I żadne niziny społeczne jakbyco względem np. wykształcenia, więc wszelkie wasze stereotypy akurat tu nie będą pasować. Po prostu takie jest życie. Szare, zwykłe, nudne, z gratisami. Nie warto bo i tak los Ciebie kopnie w dup...

Gość do tego wyżej
hpv to masakra.musiała spać z jakimś babiarzem, znam takie szare mych a kurwią się więcej od ładnych dziewuch.

Gość malibu@i
Hpv musiala podlapac od bawidamka ktory sypia z kim popadnie.

Gość konfucja
Źle rozumiesz chrześcijański drugi policzek.