Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beybeeee

Jak mnie wkurzaja ludzie ktorzy sie nad soba uzalaja

Polecane posty

Gość Beybeeee

Ludzie 'brzydcy': wypisujecie tu ciagle, ze nikt was nie lubi, ze macie tak zajebisty charakter, a i tak wybieraja tych pieknych. Smieszna jest ta wasza zalosnosc, sami wiecie po sobie, ze jak macie do wyboru kumplowac sie z kims ladnym, a brzydkim, to wybieracie ladniejszego, proste. I nie piszcie kurwa, ze liczy sie charakter, bo jak jest ktos ladny,to nawet na niego nie patrzycie, robicie z siebie takie idealne ofermy,ktore maja wszystko oprucz wygladu, a tak pewnie nie jest.

Czego się tak boisz? Skąd tyle złości w Tobie? Ktoś Cię odtrącił? Ktoś zranił?

Gość i demonstrowaliscie
o co ci chodzi dziewczynko? taka jestes piekna i nie uzalajaca sie nad swoimi problemami to zyj w swoim pieknym idealnym swiecie i nie rób tego samego o co oskarzasz innyych hipokrytko :D

Gość ewergsdfgsdfg
Beybeeee A u mnie jest własnie odwrotnie bo nie jestem jakiś strasznie brzydki a mam pojebane podejście do życia i charakter i dla tego jestem sam itd. więc nie trafiłaś :P

Gość Beybeeee
Po prostu sama nie jestem piekna i wiem jak jest, ludzie wola pieknych i zazwyczaj ich wybieraja. A ci, ktorzy tu pisza o zajebistym charakterze szukaja dla siebie jakiegos pocieszenia i smutaja jacy to oni pokrzywdzeni.

Gość ewergsdfgsdfg
Beybeeee Po prostu sama nie jestem piekna i wiem jak jest, ludzie wola pieknych i zazwyczaj ich wybieraja. A ci, ktorzy tu pisza o zaj**istym charakterze szukaja dla siebie jakiegos pocieszenia i smutaja jacy to oni pokrzywdzeni. W czym ci to przeszkadza? W końcu jak nie chcesz to nie musisz czytać :P

Jak ktoś uważa się za zajebistego, to nie szuka nigdzie pocieszenia, więc Twoja teoria nie jest trafiona.

Gość Beybeeee
Nie chodzi mi o to czy bede to czytac, czy nie. Chodzi mi o ich podejscie, robia z siebie strasznie pokrzywdzonych i dziwia sie, ze potem nikt ich nie lubi. Ludzie po prostu wola tych pewnych siebie, a nie zakompleksionych brzydali, ktorzy ciagle o to becza. Rozumiem, ze czasem jest z tym ciezko,ale trzeba sie wziasc w garsc. Sama to wiem po sobie,jak pisalam wyzej piekna nie jestem, a jakos daje rade i sie tak nie uzalam.

Czesto spotykam tu ludzi ktorzy twierdza ze nikt ich nie lubi po sa zbyt ladni i im zazdroszcza albo takich co twierdza ze maja zly charakter i sa ladni

Bejbe (ten bejbe od bimbera) jestes przydka a ile masz wzrostu i ile wazysz ile zebow ci brakuje co jest w tobie brzydkie

Gość Beybeeee
Zajebistego z charakteru, a chujowego z wygladu i beczy, ze jego wyglad wszystkich odraza. Oj, duzo razy tu sie na takie smuty natknelam

Gość ewergsdfgsdfg
Beybeeee Zaj**istego z charakteru, a ch*jowego z wygladu i beczy, ze jego wyglad wszystkich odraza. Oj, duzo razy tu sie na takie smuty natknelam Bo to piesze cały czas jeden i ten sam koleś. Do tego jeszcze jest wysoki?

Jak dla mnie to tu wszyscy maja zjebany charakter. bejbe czemu uwazasz ze jestes brzydka nie masz powodzenia masz krzywe nogi co ci jest

Ja mimo wszystko wolę przyjaźnić się z kimś, z kim się dobrze bawię bez względu na jego wygląd, niż z kimś kto jest piękny a tępy bo i tacy się nieraz zdarzają :)

Gość Beybeeee
Tak, pisza tu, ze sa ladni, ze maja chujowy charakter,ale tez i tacy,ktorzy sa brzydcy Po prostu nie jestem usposobieniem piekna.

To jeszcze nie znaczy ze jestes brzydka powiedz np ile wazysz i masz wzrostu i co ci sie najbardziej niepodoba w sobie masz mezczyzne?

Gość Beybeeee
Cos pisal, ze wysoki, mozliwe, ze ten sam, nie zwrocilam uwagi. Teoria ludzi : nie liczy sie wyglad, liczy sie charakter, praktyka : na odwrot. Pisze to na przykladzie ludzi tutaj, normalnego zycia i mojego bylego, ktory zapewnial mnie, ze liczy sie tylko charakter,a za chwile zostawil i poszedl do pustej tapeciary. Aktualnie jestem sama, ale krece z takim jednym, mam 167cm wzrostu i waze 55kg.

Gość pani_malgorzata
chłopak cie zranil i sie wyzywasz.

Gość Beybeeee
Moze i to boli, ale jak poszedl to takiej szmaty, to nie bede za nim plakac. Ja tu wyrazam swoje zdanie, moze i tu piszecie, co piszecie, ale pewnie myslicie inaczej.