Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to mnie zaskoczyli :):)

dostałam z pracy bon na święta

Polecane posty

Gość to mnie zaskoczyli :):)

o wartości 100 zł. hmmmmmmmm, co za to kupić? no, ale cóż, dobre i to :p

Gość iiiii6
kup kulki gejszy - dostaniesz orgazm

Gość przez cały rok musiałaś
lizać odbyty szefostwu za ten nędzny ochłap szmato 🖐️

Gość Jak ja bym chciala dostac bon
na swieta! A co za to kupic? Ja cale swieta musze wyprawic i zmiescic sie w tej kwocie

Gość no to chociaż stówke masz
a mój szef to znowu patrzy czy jakiś " dup owłaz nie kupi mu jakiegos prezenciku" :O A my dostajemy od niego dobre słowo i kwasna mina ze w wigilie pracujemy do 12 !😠 a jego zdaniem powinniśmy do 23 conajmniej

Gość powiem i ja .....
ja dostałam 580 zł na święta a mój mąż po raz pierwszy jak pracuje już ładnych parę lat nic....szef im powiedział że kryzys i nie ma... a sam w styczniu leci na tydzień w Alpy cham jeden ....my jakoś godnie przeżyjemy te święta ale co mają powiedzieć koledzy męża którzy sami zarabiają na rodzinę i liczyli na parę groszy

jak się będzie rozglądał za prezentem od was -to mu powiedzcie tak:..a aaa..szef Mikołaja wygląda??w tym roku nie przyszedł?...do nas też nie.......😭😭....

Gość Lelelelelelele
Ja nigdy w zyciu w zadnej pracy nie dostalam bonow na swieta... a teraz nawet wigilii nie bedzie. moj facet zarabia czesc na umowe, reszte mial dostac jako premie (300zl), ale na zasadzie, ze zawsze bedzie... No to wszystkim przed swietami zabrali premie, a nie mieli zadnych wtop ani nic... za to zamiast 300zl premi dostana 250 w bonach...

Gość A ja Wam powiem tak...
Szef to nie swiety Mikołaj. Pensje dostajecie co miesiąc więc trzeba było odłozyc na świeta wiedząc ze bedzie wiecej wydatków. Dziwie sie z tych dodatków. Ja nie dostaje w pracy zadnych dodatków. Po prostu mam pensje na ktorą zapracowałam!

Gość Słodka dżelusia
Ja dostałam 450 zł w bonach. I wolne od 23 do 2 stycznia. I chyba coś jeszcze w ostatniej pensji będzie - tak mówi księgowa.

Gość no to chociaż stówke masz
nie da rady ...w pracy jest taka malutka grupka dziobaków i oni ZAWSZE cos mają dla niego a to koniaczek a to jakis serwis do kawci a to to a to sro :O :O a mi to ko orwa nikt w pracy nic nie dał a haruję jak dziki osioł juz pare lat od skowronka do żaby i w doopie mnie mają ....na zwolnienia nie łaże ,urlop wyzebrany wyć sie chce :O :O :O

Gość Słodka dżelusia
Nie wiem dlaczego na czarno nie mogę nic napisać :-O

i świwtnie ,że masz-bo z tych pensji o których piszesz-to jeszcze trzeba mieć z czego odłożyć.mieszkam w malej miejscowości i cud ,że w ogóle pracuję.zatem nie mów,że można odłożyć.bo ja nie mam z czego.a jeśli Tobie się udaje-to szczerze Ci gratuluję.

Gość A ja Wam powiem tak...
Bo żeby mieć pieniądzę to trzeba pracować.

przecież pracuję.tylko może trzeba jeszcze wziąść pod uwage jakie kto ma pensje ,co miesięczne wydatki. i to ,że pracodawca to nie św Mikołaj-to fakt. ale miłym gestem byłoby jakoś docenić całoroczną pracę,użeranie się z klientami-szczególnie pod wpływem i nie koniecznie ładnie pachnącymi .. a wyboru innej pracy niestety nie mam.więc dziękuję za radę.

Gość Chrystman
kulki analne są tanie