Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego oni sie gapią????

Dlaczego obcy faceci patrzą się na mnie na ulicy ??? Wy tez tak robicie??

Polecane posty

Gość dlaczego oni sie gapią????

Pytanie z serii rozterki nastolatki (19latki)... Czy na Was tez patrza sie faceci idąc chodnikiem ? Nawet jesli idą z żoną/dziewczyną/kolezanką/matką etc patrzą sie :O a gdy spojrze w oczy i on tez czesto odwracaja glowe ... Albo siedze na przystanku autobusowym i ok 70% facetow jadących drogą odwraca glowe i patrzy na mnie siedzącą na przystanku, po co ??? Nie jestem paskuda ale jakąs sexbombą tez nie

Gość odpowiadam na pytanie
Tak.

Gość proekozielona
.. to może załóż coś na siebie to tez jest dobre ;)) hehe.....

Gość Mlody_18
racja. Jak bym chodzil nagi to z pewnoscia kazdy by patrzyl mimo iz nie jestem przystojny ;) autorka chce sobie podnieśc samoocene

Gość fdhfdbkvcnvncmmcm
1. Jestes wyjątkowo brzydka 2. masz ''wade'' w twarzy np wielki albo kartoflany nochal , trądzik , tłuste paskudne włosy lub jakas blize etc 3. jestes pijana/naćpana i zmyslasz bo na mnie obcy ludzie nie patrza sie gdy ide chodnikiem 🖐️

Gość nie zmyśla.>
też tak mam,gapię sie na dziewczyny/kobiety,ale tylko na te które coś w sobie mają,takie cos co trudno określić.Czasem któraś też patrzy,ale ja nie odwracam wzroku

Gość bikos aj lowju
na mnie tez sie gapili nadal gapia. taka ich natura. wyluzuj. jestem starsza od ciebie i juz sie tym nie przejmuje.a bywalo ze sie nawet balam jak tak odwracali glowy. moja rada --- nie nawiazuj kontaktu wzrokowego.to dziala jak silna podnieta/przyciaganie, cos w tym stylu. ja tak zaczelam robic i problem mam z glowy. po 1. nie widze juz tych spojrzen po 2 . nie daje znaku ze on tez mi sie podoba i sie gapie.

Gość niekonieczny
skąd wiesz że się gapią? Siedzisz i lampisz się na nich sama, więc sie goście zastanawiaja czego sie gapisz. i potem myślą sobie tak : idę sobie z dziewczyną, a tu jakaś siedzi i się na mnie gapi, ciekawe czego chce, może ma chęć żebym ją zerżnął? Znałem taką, non stop gadała o tym, jak się na nia ciągle gapią, nawet kiedyś tak opowiadała: - " patrzę na niego, a on znowu na mnie zerka, aż w końcu powiedziałam do niego - czego się gapisz" Smieszne, prawda, jak się na to z boku popatrzy. A do autorki powiem tak prowokuj, prowokuj, to kiedyś jakiś nachalny idiota po prostu Cię zgwałci. :P

Wystarczy że nie jesteś paskudą :) Lubimy patrzeć, jesteśmy jak drapieźniki choć nie na mięso i ruch reagujemy ale na zgoła inne "zjawiska" :)

Gość akabarbiette
skoro wiesz że się gapią to znaczy że ty też się gapisz. może myślą tak samo, że jakaś panna lezie i sie gapi. Pewnie dowartościowuje cie to i dla tego siedząc np na przystanku ciągle patrzysz na każdy przejeżdżający samochód i cieszysz się że ktoś spojrzał , jak by nikt nagle nie patrzył to miała byś doła że zbrzydłaś.

Gość gość
Zgadzam się z odpowiedzią wyżej , gapisz się na nich sama a oni to odwzajemniaja, gdybyś się sama nie lampila to byś nawet nie widziała ze ktoś się chwilę popatrzył

Gość gość
Patrza bo moga

Gość gość
No pewnie, nie tylko na chodniku, wszędzie!

Gość gość
Faceci często wpatrują się w ładne dziewczyny. Gdy byłem na weselu z moją żoną, która jest ładną kobietą-miała wtedy 25 lat - 40 paro letni facet peszył ją tym, że wpatrywał się w nią przez całe wesele. Miała ona pecha gdyż siedziała na przeciwko niego z tym, że on siedział dwa rzędy dalej. Gdyby siedział przy tym samym stole zmienili byśmy chyba miejsca.

Gość gość
K***wski ubior czesto powoduje takie spojrzenia.