Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

no coś ty... jak moja bratowa własna bratowa zobaczyła nasze nowe auto to nawet nie podeszła z tej zazdrości..., ale generalnie ja mam to w dupie... bo co ja z nich mam... wielkie nic! Cieszę się, że mogę pomóc innym, którzy na to zasługują:)

Biedna kobieta :( To musi być poważne, bo to nie jeden czy dwa dni tylko to się ciągnie miesiącami a może i latami. Przecież długo już tu jest. Albo to podpucha kafe, żeby forum zyskiwało popularność. Wiadomo, że takie bzdety są kontrowersyjne i każdy temat ma zaraz 300 wpisów. Inaczej tego wytłumaczyć nie umiem. Tylko błagam nie pisz że ci zazdroszczę sprzedawania ciała za perfumy :)

Mąż czy nie mąż, co za różnica. Faktem jest, że sama nic w to małżeństwo nie wnosisz prócz swoich czterech liter.

Augustina kolejna pusta idiotka... a to, że opiekuje się ich wspólną córeczką to już się nie liczy... :O

mąz nie wie czy ółnoc południe ,tyle że w kuchni nie bedzie wogóle słońca (a kuchnia jest od frontu) . Płytkarz już kończy plytkowac kotłownie ,od stycznia robimy łazienkę(tą dużą) Blondii świetny pomysł ja też nie chce dużo mebli i też chce w kolorze wenge:)

Gość o jenniferrrrrrrrrrrrrrr
limetka87 Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-10 Wiadomości: 828 Dot.: moj problem -problem ex nie wiecie co czuje...szkoda ze nie potraficie wczuc sie w moja sytuacje... dziecko bylo z wpadki, slub gdbym nie gderala nie byloby go pewnie do dzis wiec co -moze ja bylam ta pocieszycielka a dzisiaj jestem dobra partnerka tylko i wygodnie mu ze mna ?

Ciekawe czemu nasza śmieszna Jennifer nie wybierze się na forum np wakacje. Tam ludzie co 2 miesiące wyjeżdżają na Arube, do Meksyku i jest to normalne. Oczywiście nie piszą o swoich zarobkach, ale sądząc po zdjęciach mają przynajmniej 10 razy tyle co Jenny ;) Jest też forum muratora gdzie można podyskutować o domach, ale widać Jenny to nie ten poziom i finansowy i intelektualny. Lepiej przyjść na forum gdzie większość to młode biedne dziewczyny i chrzanić głupoty o perfumach za 200złotych. Tylko tutaj może "zabłysnąć". Naprawdę żałosne. Totalne dno i brak kultury. Klasy nie kupi się za pieniądzę.

Czytam z ogromną fascynacją o Jennifer i im dłużej to czytam, tym większe mam wrażenie, jakbym zamiast mózgu miała kamyczki, które obijają się o ścianki czaszki, nieustannie przy tym grzechocząc. Mózg mnie rozbolał jeszcze bardziej, gdy zobaczyłam różową karteczkę na tym zdjęciu z perfumami. I dont noł hum tu beliw. Jennifer, pozdrawiam serdecznie. 🖐️

Gość o jenniferrrrrrrrrrrrrrr
limetka87 Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-10 Wiadomości: 828 kredyt na dom-pytania?wątpliwości Witam mam 23 lata mój maż 30 mamy prawie 3 letnia córkę i mieszkamy od prawie 3 lat w małym mieszkanku 48m2 ,jest problem z suszeniem ,brakuje jeszcze jednego pokoju(obecnie są tylko 2) mała ma ogrom zabawek -wszystko jest poupychane... . Zaczyna nas męczyć ta sytuacja ,ja obecnie nie pracuje jeszcze ,jestem w trakcie studiów ...w lat daje mała do przedszkola i zamierzam iść do pracy.Mo mąż ma firmy bywały czasy gdzie zarabiał 2-3 tysiące ,obecnie od ok .roku zarabia w granicach 20 tys miesięcznie ,10 staramy się odkłdać..jesteśmy bardzo rozżutni trzbea przyznać .Niestety jeśli chodzi o wydatek 400tys na dom nie stać nas ,więc zastanwiamy się nad kredytem ,trochę się obawiamy ze za 10 lat może za 2 może się cos stać i stracimy tak wyoskie dochody ,mąz straci zdrowie -rózne rzeczy mogą się dziać w związku z tym chciałabym was sie zapytać ,czy warto brać kredyt na dom -? czy moze mieliście jakieś przykre doswiadczenia związane z tym ? jak wygladaja u was zarobki w stosunku do raty kredytu? czy musicie sobie odmawiać? itp .podobne pytanie ,może coś poradzicie Zastanwiamy się jeszcze bo mąż ma majątek w postaci ziemi ,czy nie dać w razie czego pod zastaw...chyba się za duzo rozpisałam...

Poddałam zdjęcie ''obdukcji''. W odbiciu ''Be delicious'' od DKNY widać pokój. Widzę spory telewizor. :P

Gość klim bim
patalogia z rynsztoka

jak ktoś nie ma urody to musi nadrabiać majątkiem ... dobrze że jest jakaś sprawiedliwośc na tym świecie i urodziłam się ładna mogę więc mieć i to i to :D :D:D

Gość dajcie już spokoj
jenifer. Miala trudne dziecinstwo, a teraz ma ciezki kontakt z rodzicami i bratem.

Gość KretynizmWrodzonyToJennn
przeciez ma tego bachora z wpadki (ma 24 lata, 4 letnie dziecko a jest dwa lata po slubie) a jej fagas ma 31 :D "262526latek mam firme z branzy informatycznej" jennifer8787*** to i tak mniej odemnie od ciebie czy od twojego frajera kretynko? :D gdyby cie zostawil, nie mialabys grosza, jestes nieporadna zyciowo, masz racje liz stopy i dupe swemu męzulkowi bo jak cie zostawi, to wylądujesz pod mostem 🖐️