Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

Gość qqqQQQQQqqqq
jena jestes zafajdanym smieciem jak w zyciu tak i na forum

ale czy wyzywam do dzisiaj ,czy zakładam topiki które was obrażają? odpowiedz mi na pytanie ? . Ciągle żyjecie przeszłością ,ludzie obudzcie się zaraz mamy 2012;)

limetka87 Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-10 Wiadomości: 828 Dot.: moj problem -problem ex nie wiecie co czuje...szkoda ze nie potraficie wczuc sie w moja sytuacje... dziecko bylo z wpadki, slub gdbym nie gderala nie byloby go pewnie do dzis wiec co -moze ja bylam ta pocieszycielka a dzisiaj jestem dobra partnerka tylko i wygodnie mu ze mna ?

Obrażanie jest tylko waszą mocną stroną z niczego więcej nie potraficie zabłysnąć ,postrajcie się lepiej żeby osiągnąć własne szczęście ,zróbcie cos dlsiebie i dla swojej rodziny,bliskich lepiej .

TakaMALAjedna już podnieciłaś się ? :D Jenni oni też kiedyś dorosną :) szkoda już pisać na ich temat prawda jest taka, że boli ich że masz kase :D

takamałajdna wklejaj jak ci to sprawia radość ,mnie to nie rusza .Mój maż mnie kocha i tego jestem pewna a wy jedynie możecie się pocieszać starymi wątkami ,good luck!:)

Gość fałszywa owca boża
już się tak nie wybielaj bo sama obrażałaś, za to masz tyrkę na kafe mitomanko :o🖐️ za te lata zniewagi i tyle!!!!!!!!!!!!!

Gość qqqQQQQQqqqq
[zgłoś do usunięcia] jennifer8787*** za meblami to pewnie dopiero marzec /kwiecień będę jeździć .Narazie czekają mnie 3 lazienki ,salon i kuchnia na koniec zostawiamy pokoje. i to wszystko na 140 m to chyba te pomieszczenia maja metr na metr:D tak to jest jak sie zmysla i caly budynek ma 8 okien:D:D:D:D:D BOSZZZZ KOBITO ZAZYJ PSYCHOFARMAKI BO Z TOBA CORAZ GORZEJ

Jakbys byla taka pewna milosci swojego mezulka to bys nie musiala sie tak srac o jego byla. "Serce by ci peklo gdyby na nia spojrzal..." :)

dokładnie dzieci które jeszcze niedorosły i zobacz blondii niby tacy wykształceni ludzie ,inteligentni(bo za takich się na tym forum uważają) a takie rzeczy wypisują to aż wstyd ,ja bym się wstydziła pisać o kimś z kafe takie rzeczy ,przecież nie mi to oceniać czy ktoś jest taki czy owaki.

Gość cdscds
no nie wierze -w jenifer wstapil sam duch swiety, matka teresa z kalkuty... jestes cwana ale nie na tyle by cie nie rozgryzc. ludzie cie nienawidza bo mimo ze bezposrednie nie wyzywasz, to jednak obrazasz ludzi i dajesz im do zrozumienia ze sa smieciami wlasnei przez tematy ktore zakladasz i sowje wypowiedzi. gdyby tak nie bylo, zostawiliby cie wspokoju, nikt by sie nei czepial i nie obrazal cie. tak to wyglada. ps siweta to sobie mozesz grac dla mezusia i corki

qqqQQQQQqqqq przeczytaj dokładnie od początku bo Ci się coś pomieszało :D do kogo ty piszesz... pomyliłeś dwie wypowiedzi... naucz się czytać a potem pisz :P

blondi mnie najbardziej rozbawił tekst ,że u nas w małżeństwie jest prostytucja (mąz mi musi dawać kase ,żebym się z nim...) jak mu to powiedziwałam to razem śmiechem wybuchenliśmy i sie spytał czy ci ludzie na kafe są uposledzeni:D

takamałajedna kochana fajnie mieć wirtualną koleżankę i miećć zkim popisać ,ale dla mnie kafeteria nie może być wyznacznikiem szczęścia? ja mam normalne życie ;)

mój mąż też pęka ze śmiechu jak nie raz czytam mu wypowiedzi innych :D a można się uśmiać ... wiesz fajnie jak się tak bulwersują :) lubię to :D

Gość jenny to blondi
blondi to jenny a ja jebie ze śmiechu jak czytam o kupie taty jenny.Jenny tatele zalewał te kupę wodą i marynował?A ta woda w butelkach pod zlewem to na co? do prania? czy łeb myłaś i wyłysiałaś , aż kłaki musisz doczepiać?

no właśnie fajnie że w końcu do czegoś doszłaś taka mała... a teraz przypomij sobie kto to napisał :) może będą z Ciebie ludzie... ja pierdziele ile ona ma lat?

pewnie połowa kafaterianek nawet łazienki nie ma ... a ty jenni jak możesz mieć aż 3 łazienki!!!! Jakim prawem masz taki dom!!! :D :D :D

Gość fałszywa owca boża
magda skończ ok? jestes żałosna ty i blondii i stomatoloszka, ale one sa lepsze wiesz czemu bo coś robią a ty tylko pierdzisz w stołek przed kompem nawet koleżanek nie masz :d bo kto by chciał słucha ctych twoich historyjek, głupia cipo :o A teraz napisz jak to ci zazdroszczę:D czekam!!!!!