Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

za meblami to pewnie dopiero marzec /kwiecień będę jeździć .Narazie czekają mnie 3 lazienki ,salon i kuchnia na koniec zostawiamy pokoje.

Gość cdscds
jenifer, skomentowala co chciala a co niewygodne zostawila....moze bys sie jakos ustosunkowala do swoich wypowiedzi o mezu ktory nie kocha i teskni za byla, ktory ma cie gdzies i o dziecku ktore zepsulo ci cialo...i o tym jak bardzo jestes nieszczesliwa, samotna bez kolezanek. badz konsekwentna i odneis sie do tego bo to twoje slowa. O ile masz odwage

Swoja droga nie rozumiem dlaczego Jennifer taka zazdrosna jestes o bylego swojego mezusia? Moj facet bedzie ojcem chrzestnym dziecka jego siostry razem ZE SWOJA BYLA. I jakos nie przezywam, a Ty na moim miejscu chyba bys skoczyla z domu kultury ; ]]]

tak sobie tłumaczcie to co było 4-6 lat temu było dawno temu ,ja nie żyję przeszłością a teraźniejszością i przyszłością i pogódzcie się w końcu z faktem ,że nic ani nikt oprócz męża i dziecka nie jest w stanie mi zrobić mi przykrości .Ludzie z kafe zwłaszcza twojego pokroju są dla mnie jak nic nie znaczące epizody:) pozdrawiam:P

Gość cdscds
no i to ze sam slub byl jedynie z powodu ciazy..:)

Gość GRYMALDI
dyskusja trzech strozy:D:D:D 3 znerwicowane lachonie, jezdza kupuja ogladaja , na koncu foty z neta wsadzaja:D kto nie ma miedzi ten 24h na forum siedzi.:D:D:D TAKA JEST PRAWDA do stomatolozki przestan udzielac rad sprzataczko bo to sie jeszcze zle skonczy! pa pa siedzcie sobie dalaej na forum bidule i morzecie tylko marzyc:D ja jade do galeri na zakupy swiateczne , a wy wlejajcie sobie jedna drugiej fotki z neta. zdrowych i wsolych swiat:D:D:D

A tak na marginesie Jennifer, pamietasz sytuejszyn w supermarkecie? JAk to mezus zrobil sie caly czerwony na widok Twojej kolezanki? Chyba oczywiste jest, ze sie zmieszal, bo ona taka super laska a on nieogolony itp. To chyba proste dlaczego sie zmieszal, a Ty az na forum musialas pytac

Gość cdscds
przeszlosc to przeszlosc. ale to prawda i fakt i tego nie wymarzesz..stad twoje przechwalki o kasie i o tym czego ty nei masz. osoba szczesliwa nie potrzebuje oznajmiac calemu swiatu czego to ona nie posiada. to tylko twoj lek na kompoleksy i nbieszczesliwe zycie. tyle w temacie. milego dnia:)

Jenni, nawet Cię lubie i trochę rozumiem ale z psychiką żartów nie ma...heh chodzi mi o to, żebyś przez przypadek na stałe sobie tych alterego nie wkręciła

nawet jesli mi się spodobała no i co ?mi też się podobają inni faceci ,no musiałam założyć topik specjalnie żebyś ty mogła tutaj napisać na kafe i sie dowartościować;) special for tou baby;):*

Gość cdscds
ja tu niczego nie wymyslam, to tylko twoje slowa...wiec jesli zmieniasz teraz wersje to chetnie dokopie sie do zrodla i zobacztymy jak bedziesz spiewac wtedy

Jenni ta sypialnia jest fantastyczna :) mnie też denerwuje że w zestawach nie ma toaletek rzadkość... A wy dajcie sobie już spokój, przyszła znowu ta mała co potrafi tylko każdego obrażać :O już widzę, że nie jesteś zazdrosna tak sobie wmawiaj :D Ale ty głupiutka jesteś :D

trzeba iść do przodu i nie odwacać sie za siebie:) tylko wtedy można daleko zajść :) jedno jest pewne mój mąż mnie nigdy nie zdradził ani ja go a to dla mnie najważniejsze:)

Gość offerma. ...
brookie jesteś dziewicą?

Gość cdscds
the way jak juz chcesz zablysnac strzalajac angielskimi wyrazeniami to polecam najpierw dobrze sie go nauczyc, bo az mi wstyd za twoje bledy

brookie hehe nie wkręca ale zadziwia mnie czasem menatalność ludzi z kafe ,połowa pewnie nie ma facetów.mężow ,druga połowa zdradzona,opuszczona ,inne żyją ze swoimi mężami jak pies z kotem i potem są flustracje wylewane na kafe;)

Ja jak wchodze na topik i mi nie odpowiada jak ktoś pisze ,albo mnie temat nie interesuję to się nie odzywam ,a nie wchodze tak jak reszta pod pomarańczki i wyzywam..trzeba być ostro upośledzonym żeby tak robić ,ostro to i tak zbyt subtelne słowo

albo co drugi topik jak wyglądam ,jakie faceci wolą kobiety szczupłe czy grubsze itp przyznam że ja kiedyś też tak robiłam bo miałam kompleksy (a kto ich nie ma) na punkcie swoje wyglądu .Teraz przytyłam ,czuję się najbardziej atrakcyjniej ze wszystkich swoich lat życia i zadna opinia z kafe na temat mojego wyglądu nie jest w stanie mnie zaboleć;).Zresztą jak ktoś ma rodzinę ,dzieci to na jakim miejscu jest dla niego wygląd??? chyba nie na pierwszym jak połowę tylko obchodzi jak wygląda ,zakompleksieni ludzie aż roi się od was tutaj.

Gość cdscds
jeznifer i ot dostarlismy do sedna:):):):) tzreba byc mocno uposledzonym, sama stzrelilas sobie samoboja, bo to wlasnie ty wyzywalas i obarzalas ludzi. zauwaz ze tylko ty na calej kafe jestes obiektem drwin. dlaczego??? wlasnie dlatego ze ty zaczelas obrazac, to tera zludzie odbijaj paleczke-as simple as that!!!