Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

Gość oszczedzać na allegro???
myślę że ludzi obchodzi to co ona ma czy czego nie ma, tylko jak się do innych odnosi, no i takie foty z kasą,- jak tu się nie śmiać i trochę nie podroczyć?

Gość qqqQQQQQqqqq
wykonczysz mnie? już mam na ciebie alibi dozobaczenia!" NAWET ALIBI MI ZALATWILA HA HA HA Z NIEJ ZO JEDNAK PUSTY WOR NA SPERME

mówmy jaka prawda, macie ochotę się zesrać że ktoś ma więcej od was. Nie każdy żyje w polsce za 1500 i najwyższy czas to zauważyć. Mało tego, bogaci ludzie to ludzie, którzy nie musza kradnąć. Są dobrze wykształceni, mają pomysł na siebie, mają bogatych rodziców/meżow

Gość qqqQQQQQqqqq
CIEKAWA JESTEM JAK SIE DONALD TUSK ODNIESIE DO ZDIECIA NA PRZYJECIU URODZINOWYM U JENY:D:D:D FOTKA TEZ POSZLA

Gość qqqQQQQQqqqq
stomatoloszka chyba KRAŚĆ :D:D:D:D:D:D ty wykształcona bogata idiotko :D

Gość Izolacja
qqqq- dawj tutaj nk sossss :d

stomatoloszka... "nie muszą kradnąć?"pfff...chyba kraść... choć w sumie w stopce o gramatyce nic nie ma...no cóż, jak widać niektórzy ogarnęli tylko ortografię

Gość qqqQQQQQqqqq
nie wierze, ze ktoś kto robi tak podstawowe błedy skończył medycynę :o

Gość qqqQQQQQqqqq
Stomatoloszka z powołania bierz sie za sciery wiadro bo przerwa sie skonczyla, a kible brudne

bierz sie za sciery wiadro bo przerwa sie skonczyla, a kible brudne Jakim prawem do mnie tak mówisz? do lekarza? na szczęście jak taki do mnie trafia, myśli że jest na górze, szybko umiem go usadzić. Tylko nie mówcie że jestem zła dla pacjentów. Jestem dobra. Dla normalnych

Gość chrum chrum cium cium
a jennifer bys pipkę wylizała?

Gość qqqQQQQQqqqq
byki jakie sadzisz pozwalają sądzic, ze nie jesteś żadną dentystką a conajwyżej asystentką stomatologicza albo innym ustrojstwem :o

Gość qqqQQQQQqqqq
Stomatoloszka z powołania rzeczywiście, wielki błąd, katastrofa, powinni odebrać mi dyplom lekarza! dyplom to ty masz przodownicy pierwszego oddzialu sprzataczek, o sorry dzisiaj to sie nazywa konserwator wnetrz:D

Obrzucacie błotem każdego, kto choć trochę przychylniej powie coś na temat Jennifer. To już chore

Gość qqqQQQQQqqqq
Stomatoloszka z powołania bierz sie za sciery wiadro bo przerwa sie skonczyla, a kible brudne Jakim prawem do mnie tak mówisz? do lekarza? na szczęście jak taki do mnie trafia, myśli że jest na górze, szybko umiem go usadzić. Tylko nie mówcie że jestem zła dla pacjentów. Jestem dobra. Dla normalnych idz sie wysrac paszkwilu bo chyba gowno na mozg ci przyciska:D

Gość stomatoloszka
czyli wg ciebie każda sprzątaczka, murarz, stróż parkingowy itd to biedota, która jest miernotą, bo nie skończyła przyszłościowych studiów? :D:D Jesteś zerem, gigantycznym, okrąglutkim jak ostatkowy pączek ZEREM, a twoje wykształcenie nie potwierdza twojej inteligencji, oooo nie :D :o 🖐️

qqqQQQQQqqqq Ty chyba też zbyt mądry/a nie jesteś... znajdź znaczenie określenia "paszkiwl"...bo używanie słów, których znaczenia się nie zna,to też wstyd

Gość wwre
Wiesz co stomatolożka jeśli jesteś leksrzem to gratulację ale nie wynoś sie ponad innych moja siostra skończyła farmacje i nie przesadzajmy znowu tak nie ryła nocami i dniami.Poprostu była zdolna, ja skończyłam prawo i nie uważam że sa to łatwiejsze studia od medycznych. Tak pozatym bogaci ludzie sie nie chwala pieniędzmi tylko je maja -tzw. dorobkiewicze podniecaja się na takich m.in. forach kim to nie sa i czego nie maja.

Gość qqqQQQQQqqqq
ha ha ha zapomniałaś się wylogować a tak się chciałaś pochwalić pod pomarańcza :D:D:D:D:D:D 14:15 [zgłoś do usunięcia] Stomatoloszka z powołania i asystentka stomatologiczna ma tak rozległą wiedzę nt sprzętu i materiałoznawstwa stomatologicznego jak ta tutaj stomatoloszka z powołania? gdzie szukać takiej asystentki?

Gość stomatoloszka
Hahahah, jaka wtopa sieroto, naucz się przelogowywać :D:D:D