Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

Będą konta zakładać... ludzie leczcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurva idźcie do roboty bo widzę, że się wam pierdo... w tych waszych łepetynach :O

ale wy marnie prowokujecie ją :D śmiech na sali 🖐️ niby tacy jestescie zbulwersowani i pewni ze ona prowokuje a nawet z niej przykladu wziac nie potraficie :D wg waszego toku myslenia skoro prowokujecie ja teraz do znizacie sie do jej poziomu a przeciez wg was jest on taaak niski a wy ponoc lepsi, wlasnie widac :D

Gość eer2
ha ha ha Jenny ty masz 12 lat ?

Gość Izolacja
sądy mogę się pobawić dla rozrywki." - oby jak najmniej takich obywateli polskiego społeczeństwa :O fuck :O

Co do zdjec - nie wiem przez kogo zostaly wykonane ale jest cos takiego jak prawa autorskie wiec: "Przypisanie sobie autorstwa całości lub części cudzej pracy, jej deformacja lub edycja bez zezwolenia autora podlega karze grzywny, ograniczeniu wolności lub pozbawieniu wolności do lat 3" miłej zabawy 🖐️ :D

Ja myślę, że oni mają max 19 lat nie zdają sobie sprawy z konsekwencji :O Mają tak prostackie teksty, że aż żal :O

Gość Izolacja
kto jest zesrany? Ja akurat nie mam czarnego nicka i raczej nie będę miała, i czym mam być zesrana? Tym, że dałam sobie w opisie na GG link do twojej wioskowatej fotki z kasą :D

Gość oszczedzać na allegro???
ja tez nigdy nie miałam tu czarnego nika i nie zamierzam...cała frajd tego forum polega na pisaniu bez rejestracji....bo pod swoim szyldem głupio by było z takimi pustakami gadać, a tak rozrywka jest :P

Gość pozdrawiam środkowym palcem
ha ha jenny oni cie w chuja robią, nikt ci zadnego konta nie załozył :O

a kogo i gdzie ja wyzwałam?

Idę stąd bo tylko czas tracę dla tych prostych ludzi którzy nawet myśleć nie potrafią mózgiem :O Cześć jenni 🖐️ p.s załóż gg, bo tu nie da się porozmawiać i wyślij mi na e-maila :O 🖐️

Gość Izolacja
to zdjęcie z forsą idealnie nadaje się na wiocha.pl :D

no podeślijcie na wiochę, admin się ucieszy...

Gość qqqQQQQQqqqq
jennifer8787*** hehehehe i jeszcze pojdą siedzieć przez jennifer z kafe oj oby nie SPOKOJNA TWOJA ROZCZOCHRANA TEPA DZIDO TYLE POWIEM BO JESTEM W TRAKCIE NA KAZDE WOJEWODZTWO MASZ JEDEN PORTAL A W NICH SERIE TWOICH FOTEK:D:D:D ZGLOSI SIE KTOS ZGLOSI:D JAK CIE ROZPOZNA I TAK CIE WYKONCZE

Gość pozdrawiam środkowym palcem
qqqQQQQQqqqq nie podpuszczaj, nie masz żadnych jej fot, bo przed chwila o nie żebrałaś a teraz niby co Mojżesz ci wysłał :D nie strasz jej :o🖐️

ja bym chętnie jeszcze jakiś foty zobaczyła, bo tak to nuda.

Piszę między pacjentami, więc na szybko Jakim prawem ktoś nazwał mnie sprzątaczką? co to za żałosna osoba? Bogaci ludzie nie zazdroszczą innym bogatym, biedota zachowuje się tak jak widzimy tutaj na forum. On nie ma, no to jakim cudem Jennifer ma mieć? Ni bronię jej, pokazuję tylko tendencję

Gość qqqQQQQQqqqq
HA HA zesrala sie bieda i placze jena ty zalosny smieciu, bedziesz boga o zdrowie prosic bo o rozum za pozno:D:D:D JESZCZE CI TWOJE PSEUDOMILIONY DUPA WYJDA POSMIEWISKO NA CALA WIES I OKOLICE:D

Gość qqqQQQQQqqqq
kłamiesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Izolacja
"wykonczysz mnie? już mam na ciebie alibi dozobaczenia!" Ha ha :D Oto właśnie dowiedziałam się, że słowo alibi nabrało nowego znaczenia :D:D:D Leżę i kwiczę. "mam na ciebie alibi" buahahah